Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Fali mi Raul. :(

Evo šta kaže Kelvin, strijelac pobjedonosnog gola za Porto protiv Benfice:

"I'm rooting for Chelsea, I'm being honest. I'm Chelsea until I die".

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Chelseas-players-celebrate-with-the-trop

article-2318164-000CDC5300000258-562_634

1500312_w2.jpg

Fali jos slika igraca u plavim dresovima sa ovim trofejom:

uefa-cup-2.jpg

Da mi u sredu polako kompletiramo riznicu...

tumblr_m20l8mKakl1r1ut3bo1_400.gif

gledaj drogeraša, bem ga ludog hahahah..

ubijao je golubove često ali brate kad bi ga zabio pričalo bi se..

živcirao me masu puta, al da mi fali, fali..

gledaj drogeraša, bem ga ludog hahahah..

ubijao je golubove često ali brate kad bi ga zabio pričalo bi se..

živcirao me masu puta, al da mi fali, fali..

http://www.youtube.com/watch?v=pPk_EfYDNlQ

Fali jos slika igraca u plavim dresovima sa ovim trofejom:

Bosingwa sa jos kojim :D
No nista od toga za njega nazalost :D

Ne znam Å¡ta da očekujem. Opasna je Benfica ove sezone, a poznavajući naÅ¡e toplo-hladno predstave ne bi me čudilo da ispustimo trofej. 
Samo nek ozbiljno pristupe utakmici svih 10 igrača na terenu a onda će možda i Torres radi reda malo truda uložit. :D 
Vrate li se bez trofeja onda bi to bila samo točka na i užasne sezone. 

Kako bi nam samo sada Kalou dobro dosao :P...nemam nikakvih ocekivanja za ovu utakmicu jer nasa igra cijelu sezonu bi se mogla nazvati "od savršenstva do katastrofe" znamo odigrati super ali znamo svoj nivo igre spustiti na nivo amatera tako da je tesko nesto prognozirat.Imali smo ove sezone nekoliko perfektno odigranih utakmica ali je ta perfekcija u vecini slucajeva bila samo trenutna jer je nismo uspjevali nastaviti.Naravno da kao i svaki navijac zelim da Chelsea u srijedu podigne ovaj europski trofej ali su me igraci ove sezone nekoliko puta bas onako posteno razocarali tako da ovaj put kod mene nema neke euforije jer sam svjestan mogucnosti i srece ali i razocarenja.

CFC has just announced that Eden Hazard is fit to face SL Benfica in the Europa League finals. We still awaits for the news on John Terry !

CFC has just announced that Eden Hazard is fit to face SL Benfica in the Europa League finals. We still awaits for the news on John Terry !

Opaaa,baš sam hteo da pitam za edena,odlicno što je spreman,još kada bi terry uspeo da se oporavi i da izadjemo u najjačem sastavu.

Послато са ST26i користећи Тапаток 2

Opaaa,baš sam hteo da pitam za edena,odlicno što je spreman,još kada bi terry uspeo da se oporavi i da izadjemo u najjačem sastavu.

Послато са ST26i користећи Тапаток 2

sve da je i 100% fit sumnjam da bi ga vodenkonj uvrstio u prvi sastav, svinja debela..

al neka nam hazarda, mirinije ću spavati ovu i iduću noć :D

ovo se mora uzeti, m o r a..

prošle sezone su gorili od ljutnje i bijesa benfinčani što smo ih izbacili, onaj žesuš nema kakvih budalaština nije izgovorio nakon dvomeča, tako da su sigurno naloženi da nas pobjede, ali ne smijemo im to dozvoliti...

EL se mora uzeti, pa makar i na penale, no me importa..

kakav sastav bi ja htio neću navesti, ali hoću onaj koji očekujem od ovog prasca :

čeh-azpi, bane, kejhil, kol-luiz,lampard-hazard,mata,ramke-torke

očekujem da obje ekipe zabiju gol, i našu pobjedu..

neće nas valjda OPET razočarati kao mnogo puta ove sezone, neka se ponovi opet plava europska noć, pa da uđu u povijest kao jedini koji su uspjeli spojiti naslov LP i EL u dvije sezone..a na tjedan dana bi imali oba trofeja u vlasništvu :D

come on chelseaaa

Cech

Bane   Cahill    Luiz    Cole

Lampard   Rami

Mazacar

Torres 

Ovaj bi ja sastav voleo videti. 

Ma mogu oni da budu besni zbog onog dvomeca,ali mogu da i izgore u tom besu. Mirno,stalozeno i da se 2 godine zaredom uzme evropski trofej,da se proba uzeti i onaj super kup ili kako se vec zove. Tu bi nam odgovaralo da LS uzme Dortmund,do sledece godine ce se raspasti skoro (na moju zalost,tim su za ogroman respect). 

Bicemo jedini po redosledu LS pa LE ,ali vec je bilo osvajanje LE,pa LS. 

A mozemo uci u odabrano drustvo sa svim evropskim trofejima objedinjenim. 

U svakom slucaju,kada pogledam ovo nam moze otvoriti sezonu uspeha sledece godine. :D Ovo se mora dobiti,jedva cekam utakmicu.

Haha,nemoj da me zezas da ce ti 30 evra utoliti tugu ako ne daj Boze izgubimo...Au brate...

Uložiti 10eura na Benficu na kladionici, a svim srcem biti uz Chelsea - dobitna kombinacija.

i padnes na X, ode u produzetke i tamo izgubimo i nemas nista :D jedino ako nisi mislio igrati osvaja Benfica,a tu je kvota oko 1.9 :P-

Nekako bih bolje htio da Luiz igra zadnjeg veznog neg stopera jer je uzasno dobar na poziciji zadnjeg veznog,a covjek poteze s 30 metara u mrezu,a to je ono sto ce nam trebati,Frankie definitivno u prvu,a tako i UBOJITI TROJAC HAZARD MATA OSCAR naravno Juan u sredinu jer mi se cini da je tamo efikasniji ako je to ikako moguce.Nadam se da necemo ostati bez ovoga trofeja nakon onog smjesnog izbacivanja iz FA kupa.Ne smijemo se oslanjati na rezultat jer smo nebrojeno puta prosuli tekmu upravo zbog toga.Primjecujem da mi krecemo u pravu igru tek kada suparnik zabije gol,a to se desilo par puta sjetite se protiv basela poluvrijeme 0:1,a zatim 1:1,2.1,3:1 i to sve u pra minuta.Moramo krenuti od prve minute i nikako prepustiti inicijativu nezz kako rafa ise to ne moze utuvit u tu svoju glavu

Porto ih načeo , moramo iz dovršiti ! Ima da im oderemo džigariceeee !

• Autor

Nekako bih bolje htio da Luiz igra zadnjeg veznog neg stopera jer je uzasno dobar na poziciji zadnjeg veznog,a covjek poteze s 30 metara u mrezu,a to je ono sto ce nam trebati,Frankie definitivno u prvu,a tako i UBOJITI TROJAC HAZARD MATA OSCAR naravno Juan u sredinu jer mi se cini da je tamo efikasniji ako je to ikako moguce.Nadam se da necemo ostati bez ovoga trofeja nakon onog smjesnog izbacivanja iz FA kupa.Ne smijemo se oslanjati na rezultat jer smo nebrojeno puta prosuli tekmu upravo zbog toga.Primjecujem da mi krecemo u pravu igru tek kada suparnik zabije gol,a to se desilo par puta sjetite se protiv basela poluvrijeme 0:1,a zatim 1:1,2.1,3:1 i to sve u pra minuta.Moramo krenuti od prve minute i nikako prepustiti inicijativu nezz kako rafa ise to ne moze utuvit u tu svoju glavu

Svaka čast care, Potpis od a do ž.

i samo ak povedu da se ne brane odma nego da nastave noramalno igrati. izgubio sam dosta godina života radi ove elementarne pojave

Biće kurvi ako pobijedimoooooo :D

Odmah se sjeti priče kad je moje Jedinstvo gostovalo u Rumuniji, a Hamdo Tigar igračima doveo kamion pun kurvi poslije utakmice. :D

Nema Hazarda, znači panjina će igrati.

Ovo mi je oduvijek bilo bezvezno natjecanje, ali kako vrijeme prolazi, sutrašnje finale čini mi se sve većim.

Bit će teško, ali možemo mi to!

Mene drma uzbudjenje bas,bas.Jedva cekam utakmicu.

Kao sto sam i rekao ranije,sutra je jedna od najvecih utakmica u nasoj istoriji.

Sve se zaboravlja, i 3.-4.mesto,plasman u Ligu Sampiona cemo vec za 5 dana smatrati za daleku proslost(iako je svakako u ovom trenutku bilo vrlo bitno za ostvariti),sutrasnje finale i ako Bog da eventualni trofej ostace zauvek veliko dostignuce za ovaj klub.

Ne u rangu Minhena naravno,niti ce ikada biti, ali svakako dovoljno veliko da nas digne na jos jednu visu stepenicu medju velikim evropskim klubovima.

Ne igra se veliko evropsko finale svake sezone,igrati ga jednom u 5 godina, pa je veliki uspeh.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.