Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEL final - Chelsea 2 : 1 Benfica (15.05. sri)

24 člana su glasala

1. 1.

• Da
      100%
      21
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

4Rd6sYU.png

benfica-vs-chelsea-europe-league-2012-20

Big final of the UEFA Europa League

Who: Chelsea FC (England) versus SL Benfica (Portugal)

Where: Ajax Arena, Amsterdam, NL (EU)

When: Wednesday, May 15th 2013. 20:45h SCET

Preview: Ercov

Očekivanja?

Napomena za admin/mod: Temu treba zakačiti

• Odgovori 184
  • Pregledi 12,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Posle ovakve sezone,vrh bi bilo da se ovo osvoji. Jeste da je drugorazredno takmicenje u Evropi, da se ne smatra vredno,ali pehar je pehar. 2 evropska takmicenja za 2 godine, nije uopste lose. Zelim ovaj pehar da se podigne 15.05. I da bar nesto uzmemo ove sezone, Nadam se ozbiljnosti do samog kraja.

i ja se nadam osvajanju ovoga. svaki trofej je važan i ući će u povijest. ali samo da igramo srcem i ne posustajemo nikako, taman 3-0 vodili!!!!

Trofej je trofej . A osvajanjem ovog trofeja bi zaokruzili sve Europske trofeje , sto nije mala stvar . 

ovo je za mene vazno natjecanje i treba ga pokusati osvojiti,treba samo jos napomenuti da Benfica sutra igra utakmicu s Portom tako da nece moci kombinirati sastav i odmarati neke igrace i igraci im nece biti bas odmorni za ovu utakmicu.

• Autor

Budu li Terry i Lamps na klupi, bolje da izgubimo. Tako se Benitez neće imati čime puhati, a mi ionako imamo dosta trofeja i bez njega. Serator je taj FSW. Jadan klub koji gazi legende.

Eh sad, da nam je Robbie na klupi mogu se kladiti da bi Ramiz, Bane i JT bili prvi sigurni starteri. Zaslužili su barem finale Evropske Lige, kad već nisu mogli igrati u Minhenu.

Cech

Bane Luiz Terry Cole

Ramires Lampard

MAZACAR
Plavusa

To bih volio, nebi mi smetalo ni azpi mjesto baneta ali ivanovic kad zapne,kad zeli ne moze mu niko nista. Skocit ce u vis 2 metra samo da izbije jebenu loptu :)

Cech

Azpi Bane Cahill Cole

Ramiz Luiz

Moses Mata Hazard

Plavusa

Najvjerovatnije ce ovakav sastav biti..

Želim da ovo osvojimo da spasimo ovu li la sezonu barem jednim trofejem :), očekujem 100% angažman, te da to dobiju!

Kad smo stigli u finalu normalno da svi zelimo da pobedimo.Benfika ni je redovan pacient,tako da ce momci uraditi ono sto treba i da cemo i ovoj trofej osvoiti.Moj tip 3-1 za nas :D

Budu li Terry i Lamps na klupi, bolje da izgubimo. Tako se Benitez neće imati čime puhati, a mi ionako imamo dosta trofeja i bez njega. 

Izvini,ali kako mozes da pises ovakve gluposti?Ima Benitez cime da se hvali i bez tog trofeja Lige Evrope,koji je pritom vec i osvojio.Da li je moguce da navijac Celsija,i pritom moderator na ovom forumu napise da je bolje da Celsi ne osvoji ligu Evrope kako se trener ne bi imao cime hvaliti?

Pa neka izadjemo sa totalno drugim timom,samo neka pobedimo.Boli me uvo za Beniteza,boli me uvo koji ce trener sedeti na nasoj klupi,samo neka Celsi bude tim koji ce pobedjivati,koje ce izazivati postovanje svuda.

Stvarno cenim sve sto cinis za forum,sav trud i sve,svaka cast,ali ovo je zaista...

Bit ce tesko bez Hazarda.

Jebem ti nafaku takvu.

Ko ce gledati Mosesa kako se gubi 90 min..

Ovako bih najbolje bilo

Torke

Mata Lampard Oscar

Luiz Ramires

Cole Terry(ako mogne) Ivanovic Azpi

Izgleda da ni Terry ni Hazard neće biti spremni.. Oslabljen Chelsea ulazi u ovaj susret, a i Benfica igra danas s Portom moraju igrati glavni igrači.

Sad kad je LŠ obezbeđena, treba najjači sastav i nema se šta izgubiti. Lampard mora biti u prvih 11!

sa benficom nema zajebancije, sreca za nas danas sto je benteke dobio crveni

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

E sada mnogi misle da ce im opasti moral i da cemo ih lagano dobiti,ali to nije jedini moguci epilog, setimo se izreke "ranjeni lav je najopasniji" tako da moze da im se probudi inat u glavi i da daju 300% od sebe,to zavisi od njihovog trenera,njegove motivacije i njegovih igraca i njihove mentalne snage. Na nama je da postavimo odmah ritam i da uzme palicu u svoje ruke,ali to je finale i nepredvidivo je svakako,mogu lako nijanse da odluce. Ne bi ih ja tek tako otpisivao posle poraza od Porta.

Ma samo da se naši nabriju, onda Benfica nema apsolutno nikakve šanse. Istina, falit će nam Hazard (Terry, manje više), ali opet se može veoma kvalitetna ekipa sastavit, koju ako nabrije stručni štab, onda smo prvaci.

Ja bih to ovako

.......................Cech........................

Cesar........Bane........Luiz.........Cole

...........Ramires.......Lamps...........

Mata.............Oscar..........Moses..

....................Torres......................

Neće bit strahota ako i ne osvojimo (itak smo ove sezone navikli da gubimo finala), ali lijepo bi bilo osvojit ovo, kad smo već tu, zaokružit sve evropske trofeje i ispisat finu priču.

Sretno nam ;) 

Uvertura slična prošlogišnjoj za finale LP,

Chelsea osvaja FA Cup preko Liverpoola

Bayern gubi njemački kup od Borussije

Chelsea se probija u ligu prvaka

Benfica pokockaje domaće prvenstvo

Ma samo da se naši nabriju, onda Benfica nema apsolutno nikakve šanse. Istina, falit će nam Hazard (Terry, manje više), ali opet se može veoma kvalitetna ekipa sastavit, koju ako nabrije stručni štab, onda smo prvaci.

Ja bih to ovako

.......................Cech........................

Cesar........Bane........Luiz.........Cole

...........Ramires.......Lamps...........

Mata.............Oscar..........Moses..

....................Torres......................

Neće bit strahota ako i ne osvojimo (itak smo ove sezone navikli da gubimo finala), ali lijepo bi bilo osvojit ovo, kad smo već tu, zaokružit sve evropske trofeje i ispisat finu priču.

Sretno nam ;)

To je taj sastav. 

Mogu slobodno da kazem da su se u dosadasnjem toku takmicenja momci zajebavali, bili neozbiljni. ALi ovo im je poslednja prilika da ove sezone podignu trofej i proslave uz konfete i navijace na stadionu. 

Mnogo toga su ispustili ove sezone, tako da ne verujem da ce se to desiti i u sredu. 
Ako kapiteni preuzmu na sebe odgovornost da motivisu ekipu, kao sto su radili prosle sezone u LS, vratice se svi kuci pevajuci. 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.