Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Julian Draxler (Njemačka, 1993)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 14,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 1 mjesec kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...

Wolfsburg ga izbacio iz ekipe i navodno su mu poručili da više nikad neće zaigrat za klub.

Prihvatiće u januaru svaku ponudu od oko 30 miliona funti.

Povezuje se cijelo vrijeme s Arsenalom, al šta mislite ima li kakve šanse da ga mi dovedemo i na kojoj poziciji bi u ovoj formaciji igrao?

Draksler je opcija vise u odnosu na ono sto sada imamo. Ofanzivac izuzetnih tehnickih sposobnosti, koji moze da odigra jako dobro i kao krilo. Setite se prosle sezone i meca sa Realom kada je igrao desnog beka i opet sve vreme silovao odbranu Madridjana prodorima i utrcavanjima u prostor.
On je odlican igrac, nine ogranicen na poziciju 10 i definitvno bi imao mesta i uloge u Celsiju.

Nije on ogranicen i on jest odlican igrac, ali je savrsen za desetku. I da nekim cudom dodje kod nas da bi igrao krilo i to uz rotacionu ulogu, opet nepotrebno. Cak ces nac bolju opciju za krilo i za manje para vjerovatno.

koga ? 

Mahrez, Zaha

Ako treba jos, ali nebitno je to. Iskesirat bruku love i staviti ga na krilo mi nema logike, svakako nema nista od toga

Zaha igra odlican fudbal, a uostalom bit je u tome da ne mos mi pricat o draksleru ko pojacanju na krilnoj poziciji... dobra zajebancija

Mahrez babo je savrsen da uleti umjesto Pedrita

ni mahrez ni zaha.Draxler bi bio odlican,to je igrac koji je mozda desetka ,ali ima i dribling i brzinu.Nekako mi je naslicniji tipu igraca Eriksen a svi znamo da Erkisen moze igrat odlicno sve . sto se rodrigueza toce moze

ma nebi se bas slozio.eriksen je za mene kompletan igrac,koji moze i dodat i proc i pucat.Vec godinama je najjaci u tom tottenhamu,zamisli kakav bi tek bio da ima jos jace suigrace oko sebe

• 2 sedmice kasnije...

Strašan igrač, s obzirom kako su danas cijene na nogometnom tržištu otišle prema gore, PSG ga je dobio relativno jeftino. A što je to vječiti talent? Svu svoju raskoš je pokazao u Schalkeu, pa i u Wolfsburgu strašan. U zadnje vrijeme imao tu ozljedu, sad se vratio u formu. Puno se očekuje od njega. Samo mogao je on bolje izabrati od francuske lige.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.