18. april 2016.10 god. comment_255403 Draxler bi se jako dobro uklopio i veliki je plus ako ovo realiziraju Prijavi
9. decembar 2016.9 god. comment_263665 Wolfsburg ga izbacio iz ekipe i navodno su mu poručili da više nikad neće zaigrat za klub. Prihvatiće u januaru svaku ponudu od oko 30 miliona funti. Povezuje se cijelo vrijeme s Arsenalom, al šta mislite ima li kakve šanse da ga mi dovedemo i na kojoj poziciji bi u ovoj formaciji igrao? Prijavi
10. decembar 2016.9 god. comment_263675 Cijelo vrijeme :D Može, nek odma Rikija Rodrigeza upakuju i damo im 60 milki To bi nam bio jako dobar potez sto se januara tice, nema nas u ojropi tako da nam ni tu ne bi nista falilo, milina Prijavi
10. decembar 2016.9 god. comment_263685 Draksler je opcija vise u odnosu na ono sto sada imamo. Ofanzivac izuzetnih tehnickih sposobnosti, koji moze da odigra jako dobro i kao krilo. Setite se prosle sezone i meca sa Realom kada je igrao desnog beka i opet sve vreme silovao odbranu Madridjana prodorima i utrcavanjima u prostor. On je odlican igrac, nine ogranicen na poziciju 10 i definitvno bi imao mesta i uloge u Celsiju. Prijavi
10. decembar 2016.9 god. comment_263695 Nije on ogranicen i on jest odlican igrac, ali je savrsen za desetku. I da nekim cudom dodje kod nas da bi igrao krilo i to uz rotacionu ulogu, opet nepotrebno. Cak ces nac bolju opciju za krilo i za manje para vjerovatno. Prijavi
11. decembar 2016.9 god. comment_263698 Nije on ogranicen i on jest odlican igrac, ali je savrsen za desetku. I da nekim cudom dodje kod nas da bi igrao krilo i to uz rotacionu ulogu, opet nepotrebno. Cak ces nac bolju opciju za krilo i za manje para vjerovatno. koga ? Prijavi
11. decembar 2016.9 god. comment_263702 koga ? Mahrez, Zaha Ako treba jos, ali nebitno je to. Iskesirat bruku love i staviti ga na krilo mi nema logike, svakako nema nista od toga Prijavi
11. decembar 2016.9 god. comment_263716 Mahrez, Zaha Ako treba jos, ali nebitno je to. Iskesirat bruku love i staviti ga na krilo mi nema logike, svakako nema nista od toga Willian je za zahu Bog i Allah u jednom. Ako ces ove likove nabrajati nemoj vise Prijavi
11. decembar 2016.9 god. comment_263756 Zaha igra odlican fudbal, a uostalom bit je u tome da ne mos mi pricat o draksleru ko pojacanju na krilnoj poziciji... dobra zajebancija Mahrez babo je savrsen da uleti umjesto Pedrita Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263759 ni mahrez ni zaha.Draxler bi bio odlican,to je igrac koji je mozda desetka ,ali ima i dribling i brzinu.Nekako mi je naslicniji tipu igraca Eriksen a svi znamo da Erkisen moze igrat odlicno sve . sto se rodrigueza toce moze Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263779 ma nebi se bas slozio.eriksen je za mene kompletan igrac,koji moze i dodat i proc i pucat.Vec godinama je najjaci u tom tottenhamu,zamisli kakav bi tek bio da ima jos jace suigrace oko sebe Prijavi
12. decembar 2016.9 god. comment_263797 Ne kazem ja za njegove sposobnosti, sjajan igrac, nema sta. Ja govorim za ovo da ima dribling i brzinu, a nema nijedno. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264349 Kaze L'Ekip da ovaj perlazi u Psg za 36 miliona evra. Kvalitetom jednak Rodriguezu. Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264412 Julian Draxler completes £34m PSG transfer on a four-and-a-half deal Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264415 Nek ide, dobar igrac i za dobru cijenu nije preplacen, vrijedi toliko. Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264421 Strašan igrač, s obzirom kako su danas cijene na nogometnom tržištu otišle prema gore, PSG ga je dobio relativno jeftino. A što je to vječiti talent? Svu svoju raskoš je pokazao u Schalkeu, pa i u Wolfsburgu strašan. U zadnje vrijeme imao tu ozljedu, sad se vratio u formu. Puno se očekuje od njega. Samo mogao je on bolje izabrati od francuske lige. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.