24. decembar 2016.9 god. comment_264424 Bogami ni u Schalkeu zadnju sezonu -dvije nije nista pokazao, a u Wolfsburgu je osim par bljeskova u Ligi Sampiona bio prilican promasaj. Ali jos je mlad i moze se izvaditi iz kanala, samo sto u Parizu i nije bas optimalno stanje.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267419 Platili smo i mi Williana skoro pa toliko i sta je pokazao? Nista. Ove sezone smo u prednosti cim on ne pocne utakmicu. Kad je Pedro bolji od njega o Willianu se dalje ne treba ni raspravljati.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267422 Platili smo i mi Williana skoro pa toliko i sta je pokazao? Nista Nama je bio ćejf da ga ukrademo Tottenhamu a ćejf zna biti skup :D Prijavi
3. februar 2017.9 god. comment_267432 E jebem ti taj ćejf bolje bi bilo da smo mi njima poslali 40 miliona evo kupite ga od naših para. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.