23. januar 2014.12 god. comment_159334 Sta kazete na Carlosa Velu? On je postao napadac, ne znam da je odigrao par tekmi na krilu, i to je zato sto je morao vjerovatno. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159386 Moze on da stane na krilo. Mogu i ja nije problem. Ali pogledaj kako igraju Mourinhova krila, Hazard i Willian. Draxler nema ni brzinu, ni porodornost ni pokretljivost da menja pravac i dribla u punom trku. Nije taj tip igraca, i covek treba biti slep da ne vidi razliku. Bila bi ista, ako ne i gora situacija kao kad na krilu igra Oscar, koji je mnogo brzi igrac od Draxlera. "Mogao je" i MAta na krila, pa svi vidimo kako se to zavrsilo. Uostalom, pogledaj Draxlerovu statistiku ;) Na krilima je praktivno neupotrebljiv. Ako Mou bude trazio raznovrsnost, Grizemann ili Salah. Ako pak zeli prevashodno alternativu Oscaru, onda je Draxler moguc izbor. Ostajem pri svome da ce se ici na prvu soluciju. http://www.youtube.com/watch?v=pj_ERKpktKI Nema prodornost i pokretljivost??? Molim te o cemu ti pricas... Statistika na krilu! AML (Attacking Midfielder - Left) 14 4 4 7.98 Momak ce biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu za par godina, rugat ce se od nogometa, zapamti ovo sto sam ti rekao!!! Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159469 slazem se da ce biti mali masina i to velika, meni cak baca da je bolji od Gecea a on je bio najavljivan bas da ce biti igracina a i ja nisam procito nigdje da se spominje al bas nigdje sa nama, tako da iskreno nedajem ni 1% sanse ovom transferu ;) (ode on u arsenal) Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159470 Jebo i gecea i draxlera da je Reusa. Al hajd nista od toga, dosao je Sallalahu ala Taha http://www.youtube.com/watch?v=hJXFZwm2imQ Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159473 dobro Rojs je isto predobar, po meni najbolji u dortmundu, al neznam kako bi uklopili, on bas igra lijevo krilo koje ulazi unutra, a tu imamo Hazarda tako da nista od toga, kao ni od draxlera Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159611 After beating Liverpool to the signing of Salah, Daily Star claim same next week if Arsenal go for Draxler. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159636 Mourinho has spoken, Salah has come to Chelsea. All hail the Whisper ;) Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159648 Sta kazete na Carlosa Velu? KlasiÄna Å¡pica postao i ubija u Sosjedadu Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159653 Bgm on u 80% tekmi u sociedadu igra desno krilo al ono ofanzivno ko neki inside forward ;) Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159924 n spite of Arsene Wenger's denials, the Telegraph reports Arsenal aim to seal a £36 million deal for Schalke star Julian Draxler this month. Sources in Germany claim the Gunners have agreed a fee with the German side that would make Draxler the second most expensive player in the club's history and that Ânegotiations with the player have already started. Schalke could keep Draxler until the end of the season, but the 20-year-old is believed to be keen to move before the transfer window shuts Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159943 Nije s obzirom za kakve panjeve neke ekipe danas daju po 30-40m... Jest da se Draxler ne može smatrati baÅ¡ odma instant pojaÄanjem, ali ako ode u bolji tim, ako bude igrao stalno, kroz 2-3 sezone max. bez da ga povrede budu yebale, mali će biti Bog. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159945 Realno trziste danas nije normalno,ali sta ces kada je tako. Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159951 "Malo" je to,mi smo za Oskara koji je bio totalni anonimus dali 28 miliona funti a ovaj klinac u 20 godina ima već 90 utakmica u nogama iza sebe,par utakmica u LÅ ,plus igra za reprezentaciju,ima ugovor do 2018,tako da je to to,realno ne vredi baÅ¡ tolko....na drugu stranu Å alke od sezone 09/10 niÅ¡ta znaÄajno nije uradio,nit su neÅ¡to tolko kupovali nit su prodavali,osim Nojera Bajernu ali nisu ni baÅ¡ tolki tutubani kao oni iz Borusije da im odlaze najbolji igraÄi za Å¡aku pirinÄa. a da je napredovao,napredovao je i to mnogo,kad se pojavio,bio je samo jedan klinac sa neverovatnim uÄinkom u svojoj prvoj sezoni,tad nije ni punoletan bio,niko tad na njega nije obraćao pažnju,evo par godina posle toga skoÄila cena 10 puta,novine stalno mlate o njemu,bilo bi to mnogo lakÅ¡e da neko samo dodje i kupi ga a ne ovako,te oće te neće,mnogo mu,malo mu,a cena skaÄe iz dana u dan. Venger da nije tolka piÄka,mogo je da ga dovede za mnogo manje pare ps: ova tema je otvorena kolko se sećam bez ikakve potrebe,nit su nas tad povezivali sa njim,nit nas sad povezuju,nego ajde,ispratićemo i to Uređeno 25. januar 2014.12 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
25. januar 2014.12 god. comment_159964 Da je mogao doveo bi ga odma, ali nije... Pisalo se da su ovi iz Schalkea, a i sam Draxler kad smo ga prvi put htjeli insistirao da ostane joÅ¡ neko vrijeme da se trgne, zadovoljan bio tad kao u Schalkeu. Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft 2m Re: Draxler I understand that Schalke and Arsenal have agreed a fee. If he will leave now I don't know. But this is latest info Ovaj Norveznin jer prvi nagovijestio transfer Ozila u Arsenal, tako da je relativno pouzdan izvor, i po ovome Å¡to je objavio sad znaÄi ostaje pitanje samo kad će nam se Draxler pridružiti, sad ili na ljeto... Većina navijaÄa vjeruje tek na ljeto, ali prema nekim medijima, Mirror, Telegraph... Draxler insistira da ga Schalke pusti odma sad. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160405 Evo baÅ¡ sam gledao isjeÄke sa Sky Sports Newsa. Pregovori izmeÄ‘u Arsenala i Schalkea oko Draxlerovog transfera već ove zime upravo traju i idući tjedan delegacija Topnika ide u Gelsenkirchen na konaÄne pregovore. Arsenalu gori pod nogama, pravo težak raspored imaju idućeg mjeseca. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188031 Doktore dodji u januaru da na ucis ove nase ofanzivne vezne kako se igra fudbal. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188055 ZnaÄi iz Schalkea kupujemo Draxlera, možda bi trebali kupiti i Huntelara jer ipak nam je on dao gol, i naravno treba odluÄit koga ćemo kupit iz Sportinga i Maribora. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188074 i naravno treba odluÄit koga ćemo kupit iz Sportinga i Maribora. Cek da odigramo sa njima :D Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188080 Trebalo bi i ti neÅ¡to da na uÄiÅ¡... Sta to strucnjaku ? Prosvijetli me , molim te ZnaÄi iz Schalkea kupujemo Draxlera, možda bi trebali kupiti i Huntelara jer ipak nam je on dao gol, i naravno treba odluÄit koga ćemo kupit iz Sportinga i Maribora. Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188081 Sta to strucnjaku ? Prosvijetli me , molim te Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU Williana smo kupili jer je bio na rasprodaji Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188083 Sta to strucnjaku ? Prosvijetli me , molim te Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU Aleksa sine u postu gdje si objavio sliku od Drexlera sa Drogbinim dresom napisao si "na ucis" a pise se "naucis" to ti King govori. InaÄe MOTOM sigurno levatio nas par puta ko maÄiće, sjajan igraÄ i definitivno je uradio sjajan posao Å¡to je joÅ¡ ostao u Schalkeu. Prijavi
18. septembar 2014.12 god. comment_188091 Aleksa sine u postu gdje si objavio sliku od Drexlera sa Drogbinim dresom napisao si "na ucis" a pise se "naucis" to ti King govori. Kune sestro znam da sam pogrijesio ali koji kurac me ima IGI ispravljat. Jel on neki profesor srpskog jezika ili sta ? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.