Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Julian Draxler (Njemačka, 1993)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 14,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Moze on da stane na krilo. Mogu i ja nije problem.

Ali pogledaj kako igraju Mourinhova krila, Hazard i Willian. Draxler nema ni brzinu, ni porodornost ni pokretljivost da menja pravac i dribla u punom trku.  Nije taj tip igraca, i covek treba biti slep da ne vidi razliku.

Bila bi ista, ako ne i gora situacija kao kad na krilu igra Oscar, koji je mnogo brzi igrac od Draxlera. 

"Mogao je" i MAta na krila, pa svi vidimo kako se to zavrsilo. 

Uostalom, pogledaj Draxlerovu statistiku ;) Na krilima je praktivno neupotrebljiv.

Ako Mou bude trazio raznovrsnost, Grizemann ili Salah. 

Ako pak zeli prevashodno alternativu Oscaru, onda je Draxler moguc izbor. 

Ostajem pri svome da ce se ici na prvu soluciju.

http://www.youtube.com/watch?v=pj_ERKpktKI

Nema prodornost i pokretljivost??? Molim te o cemu ti pricas...

Statistika na krilu!

AML (Attacking Midfielder - Left) 14 4 4 7.98

Momak ce biti medju top 5 najboljih igraca na svijetu za par godina, rugat ce se od nogometa, zapamti ovo sto sam ti rekao!!!

slazem se da ce biti mali masina i to velika, meni cak baca da je bolji od Gecea a on je bio najavljivan bas da ce biti igracina

a i ja nisam procito nigdje da se spominje al bas nigdje sa nama, tako da iskreno nedajem ni 1% sanse ovom transferu ;) (ode on u arsenal)

Jebo i gecea i draxlera da je Reusa. Al hajd nista od toga, dosao je Sallalahu ala Taha

http://www.youtube.com/watch?v=hJXFZwm2imQ

dobro Rojs je isto predobar, po meni najbolji u dortmundu, al neznam kako bi uklopili, on bas igra lijevo krilo koje ulazi unutra, a tu imamo Hazarda tako da nista od toga, kao ni od draxlera

n spite of Arsene Wenger's denials, the Telegraph reports Arsenal aim to seal a £36 million deal for Schalke star Julian Draxler this month. Sources in Germany claim the Gunners have agreed a fee with the German side that would make Draxler the second most expensive player in the club's history and that ­negotiations with the player have already started. Schalke could keep Draxler until the end of the season, but the 20-year-old is believed to be keen to move before the transfer window shuts

Nije s obzirom za kakve panjeve neke ekipe danas daju po 30-40m...

Jest da se Draxler ne može smatrati baš odma instant pojačanjem, ali ako ode u bolji tim, ako bude igrao stalno, kroz 2-3 sezone max. bez da ga povrede budu yebale, mali će biti Bog.

"Malo" je to,mi smo za Oskara koji je bio totalni anonimus dali 28 miliona funti a ovaj klinac u 20 godina ima već 90 utakmica u nogama iza sebe,par utakmica u LŠ,plus igra za reprezentaciju,ima ugovor do 2018,tako da je to to,realno ne vredi baš tolko....na drugu stranu Šalke od sezone 09/10 ništa značajno nije uradio,nit su nešto tolko kupovali nit su prodavali,osim Nojera Bajernu ali nisu ni baš tolki tutubani kao oni iz Borusije da im odlaze najbolji igrači za šaku pirinča.

a da je napredovao,napredovao je i to mnogo,kad se pojavio,bio je samo jedan klinac sa neverovatnim učinkom u svojoj prvoj sezoni,tad nije ni punoletan bio,niko tad na njega nije obraćao pažnju,evo par godina posle toga  skočila cena 10 puta,novine stalno mlate o njemu,bilo bi to mnogo lakÅ¡e da neko samo dodje i kupi ga a ne ovako,te oće te neće,mnogo mu,malo mu,a cena skače iz dana u dan.

Venger da nije tolka pička,mogo je da ga dovede za mnogo manje pare

ps: ova tema je otvorena kolko se sećam bez ikakve potrebe,nit su nas tad povezivali sa njim,nit nas sad povezuju,nego ajde,ispratićemo i to

Uređeno , autor izmjene: chibabachi

Da je mogao doveo bi ga odma, ali nije...

Pisalo se da su ovi iz Schalkea, a i sam Draxler kad smo ga prvi put htjeli insistirao da ostane još neko vrijeme da se trgne, zadovoljan bio tad kao u Schalkeu.

Jan Aage Fjortoft @JanAageFjortoft 2m

Re: Draxler

I understand that Schalke and Arsenal have agreed a fee.
If he will leave now I don't know. But this is latest info

Ovaj Norveznin jer prvi nagovijestio transfer Ozila u Arsenal, tako da je relativno pouzdan izvor, i po ovome što je objavio sad znači ostaje pitanje samo kad će nam se Draxler pridružiti, sad ili na ljeto...

Većina navijača vjeruje tek na ljeto, ali prema nekim medijima, Mirror, Telegraph... Draxler insistira da ga Schalke pusti odma sad.

Evo baš sam gledao isječke sa Sky Sports Newsa. Pregovori između Arsenala i Schalkea oko Draxlerovog transfera već ove zime upravo traju i idući tjedan delegacija Topnika ide u Gelsenkirchen na konačne pregovore. Arsenalu gori pod nogama, pravo težak raspored imaju idućeg mjeseca.

• 7 mjeseci kasnije...

Doktore dodji u januaru da na ucis ove nase ofanzivne vezne kako se igra fudbal.

10703553_351208785036822_828150337639899

i naravno treba odlučit koga ćemo kupit iz Sportinga i Maribora.

Cek da odigramo sa njima :D

Trebalo bi i ti neÅ¡to da na učiÅ¡...

Sta to strucnjaku ? Prosvijetli me , molim te

Znači iz Schalkea kupujemo Draxlera, možda bi trebali kupiti i Huntelara jer ipak nam je on dao gol, i naravno treba odlučit koga ćemo kupit iz Sportinga i Maribora.

Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA  ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU 

Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA  ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU 

Williana smo kupili jer je bio na rasprodaji

Aleksa sine u postu gdje si objavio sliku od Drexlera sa Drogbinim dresom napisao si "na ucis" a pise se "naucis" to ti King govori.

Inače MOTOM sigurno levatio nas par puta ko mačiće, sjajan igrač i definitivno je uradio sjajan posao što je još ostao u Schalkeu.

Aleksa sine u postu gdje si objavio sliku od Drexlera sa Drogbinim dresom napisao si "na ucis" a pise se "naucis" to ti King govori.

Kune sestro znam da sam pogrijesio ali koji kurac me ima IGI ispravljat. Jel on neki profesor srpskog jezika ili sta ? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.