Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Julian Draxler (Njemačka, 1993)

Istaknuti odgovori

Pozdrav 

Zapoceo sam ovu temu i volio bih da saznam od ostalih canova ovog foruma tj. fanova chelsea sta misle o ovome igracu, inace po meni  jedan od najboljih mladih igra danasnjice, i vrlo rado bih ga volio vidjeti u nasim redovima. Ima 19 ili 20 godina i igra na poziciji veznjaka. Samo zelim da znam da li ima fanova koje dijele isto misljenje kao i ja.

Hvala vam unaprijed CfC 🙂  

http://cdn.theweek.co.uk/sites/theweek/files/styles/theweek_article_main_image/public/julian-draxler.jpg

• Odgovori 128
  • Pregledi 14,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Zvijer igrac . Igracina . 

Samo nisam nigdje vidio da smo zainteresovani za njega  :/ .  

@KeeKa dobrodosao  :) 

aaa da slazem se sa tobom a znam da nisu jednostavno meni je bas drag igrac pratio sam ga cesto u zadnje vrijeme i ja mislim da bi se brzo uklopio ali nazalost nema ni glasine o njemu nadamo se da ce biti bar po meni :) 

Hvala i lijep pozdrav :) :D 

Ja sam pisao nešto o njemu,pomenuli su i zainteresovanost Čelzija ali ništa ozbiljno

ja ga pratim još od pre koju godinu,sigurno jedan od najvećih talenata trenutno kako u Nemačkoj tako i u svetu

inače kad su mu saopštili da je dobio poziv za reprezentaciju on je u tom trenutku bio u školi na času,nije mogo da se javi pa je stalno odbijao poziv selektora da bi mu ovaj na kraju putem sms-a saopštio lepe vesti

a kad smo mi u pitanju

moja lična želja da

ali objektivno za sad ništa.....

POZDRAV i tebi

• Autor

Ja sam pisao nešto o njemu,pomenuli su i zainteresovanost Čelzija ali ništa ozbiljno

ja ga pratim još od pre koju godinu,sigurno jedan od najvećih talenata trenutno kako u Nemačkoj tako i u svetu

inače kad su mu saopštili da je dobio poziv za reprezentaciju on je u tom trenutku bio u školi na času,nije mogo da se javi pa je stalno odbijao poziv selektora da bi mu ovaj na kraju putem sms-a saopštio lepe vesti

a kad smo mi u pitanju

moja lična želja da

ali objektivno za sad ništa.....

POZDRAV i tebi

Da citao sam nesto o tome o njemu i  da stvarno je igracina 

zelja mi je stvarno da urade nesto u vezi njega posto u zadnje vrije se pise da ce u dortmund ali nadam se da ce to ostati samo na glasinama 

pozdrav i tebi i hvala na nekim zanimljivim informacijama :) 

Najveća nada njemačkog nogometa. Bez sumnje. Mislim da je puno bolji od McEachrana, ali mišljenje ne mogu potkrijepiti dokazima, osim spomenuti činjenicu da Draxler već igra u Bundesligi, konstantan je mladi igrač, jedna od najvažnijih karika Schalkea i već je reprezentativac A-tima Njemačke. McEachran je još daleko ispod. Tako kad bi se ja pitao od njemačkih igrača - najprije bih njega doveo :D

Eto jedino stvar je u tome što je on baš onaj pravi ofenzivni vezni. Mata, Piazon i Draxler - tri igrača koja konkuriraju za jednu poziciju. Previše bi to bilo. U tom bi se slučaju morali "riješiti" Piazona.

Nisi ti više Cae pozvan da pričaš o mladim nadama, igračima i slično. Ne tako davno je Josh bio najveći biser sa Otoka u zadnjih 50 godina (tvoje riječi), tako da ne uzimam za ozbiljno sadašnje komentare. Vjerovatno ćeš ponovo promijeniti mišljenje o igraču na osnovu jedne, ili nekoliko odigranih utakmica kao što si to radio dosad.

Draxler je veoma zanimljiv mladi igrač, najpametnije bi mu bilo da odigra još jednu sezonu u Schalkeu, napreduje i onda onog tamo ljeta da razmišlja o prelasku u nekog giganta.

Nisi ti više Cae pozvan da pričaš o mladim nadama, igračima i slično. Ne tako davno je Josh bio najveći biser sa Otoka u zadnjih 50 godina (tvoje riječi), tako da ne uzimam za ozbiljno sadašnje komentare. Vjerovatno ćeš ponovo promijeniti mišljenje o igraču na osnovu jedne, ili nekoliko odigranih utakmica kao što si to radio dosad.

Draxler je veoma zanimljiv mladi igrač, najpametnije bi mu bilo da odigra još jednu sezonu u Schalkeu, napreduje i onda onog tamo ljeta da razmišlja o prelasku u nekog giganta.

2010/11 - u toj sam sezoni vjerovao da je McEachren najveća nada Chelseaja. Komentator na SK je uvijek govorio da je to najveći engleski talent u posljednih 50 godina. Kako vrijeme odmiče, pogotovo ova godina i sezona, sve više sumnjam u naše (engleske i Chelseajeve) talente. Jbg, precijenili smo se. I npr. nisam pobornik tih Brazilaca previše. Haj DL4, Ramires i Oscar su već tu, ali bih zamjenio Piazona za Draxler. Bi rado. Jbg, moje mišljenje. Kakvog god da je.

2010/11 - u toj sam sezoni vjerovao da je McEachren najveća nada Chelseaja. Komentator na SK je uvijek govorio da je to najveći engleski talent u posljednih 50 godina. Kako vrijeme odmiče, pogotovo ova godina i sezona, sve više sumnjam u naše (engleske i Chelseajeve) talente. Jbg, precijenili smo se. I npr. nisam pobornik tih Brazilaca previše. Haj DL4, Ramires i Oscar su već tu, ali bih zamjenio Piazona za Draxler. Bi rado. Jbg, moje mišljenje. Kakvog god da je.

pusti što komentator SK-a kaže, nisam pratio engleske talente u zadnjih 50 godina ali sigurno mogu reć da je Rooney u svoje vrijeme bio veći talent i mogu reć da je Wilshire trenutno veći talent od Josha, pa da ne zabadam dublje... kako god bilo Josh je velik talenat i njemu eventualno još jedna sezona posudbe i gura ga u 1. tim, takvi talenti ne padaju s drveća nit ih donose rode, bila bi velika greška nedat mu priliku kao i većini velikih talenata koje Chelsea ima.

Draxler nevjerujem da će u Bayern, prije BvB, al vjerujem negdje van švabije

pusti što komentator SK-a kaže, nisam pratio engleske talente u zadnjih 50 godina ali sigurno mogu reć da je Rooney u svoje vrijeme bio veći talent i mogu reć da je Wilshire trenutno veći talent od Josha, pa da ne zabadam dublje... kako god bilo Josh je velik talenat i njemu eventualno još jedna sezona posudbe i gura ga u 1. tim, takvi talenti ne padaju s drveća nit ih donose rode, bila bi velika greška nedat mu priliku kao i većini velikih talenata koje Chelsea ima.

Draxler nevjerujem da će u Bayern, prije BvB, al vjerujem negdje van švabije

Pogledaj post prije mog.

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

Draxler je jos uvek mlad za odlazak iz Schalke-a. Njemu je sada najvaznije da igra regularno, a sem mozda Dortmunda, tesko da bi dobio takvu sansu u klubovima koji se za njega interesuju. 

• 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Po meni zvijer, nadolazeca mlada njemacka nada, igrac za prvih 11 u Elfu-u,volio bi da dode, pogotovo sad kad je jos ispod 20 miljuna eura.

Ima otkupnu klauzulu 38 milijuna funti, a agent mu izjavio da ispod te cifre ne ide nikud.
  • 3 mjeseca kasnije...

Suvisan!

Ne. Ne zaboravi da je Moses skoro 90 posto otpisan iz kluba, te da KDB-u ne cvjetaju ruže u odnosima s Mourinhom. Kad bi došao Draxler a ova dvojica otišla imali bi u veznom redu Hazarda, Schurrlea, Williana, Matu i Oscara. To je pet igrača plus ovaj šesti. A tri pozicije. Po dva igrača za svaku poziciju, plus što bi Oscar mogao malo i pozadi igrati uz Ramiresa, pogotovo kad je Lamps umoran. Radi kreativnosti. Tko zna šta će s Van Ginkelom biti kad se oporavi. Draxler će biti bolji od Oezila, upamti.

Ne. Ne zaboravi da je Moses skoro 90 posto otpisan iz kluba, te da KDB-u ne cvjetaju ruže u odnosima s Mourinhom. Kad bi došao Draxler a ova dvojica otišla imali bi u veznom redu Hazarda, Schurrlea, Williana, Matu i Oscara. To je pet igrača plus ovaj šesti. A tri pozicije. Po dva igrača za svaku poziciju, plus što bi Oscar mogao malo i pozadi igrati uz Ramiresa, pogotovo kad je Lamps umoran. Radi kreativnosti. Tko zna šta će s Van Ginkelom biti kad se oporavi. Draxler će biti bolji od Oezila, upamti.

Kad bi ono, ako bi ovo.... #-o 

Da su babi mu*a, bila bi deda. 

Eden,Mata,oscar,surle,willian,KDB.. KDB nezadavoljan(tako kazu) prodali kdb-a, prodamo mosesa(imamo i marina )

Eden mata,oscar,surle,Willian,draxler.Opet bi bio jedan lose minutaze i nezadovoljan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.