26. april 2013.13 god. comment_118674 Pozdrav Zapoceo sam ovu temu i volio bih da saznam od ostalih canova ovog foruma tj. fanova chelsea sta misle o ovome igracu, inace po meni jedan od najboljih mladih igra danasnjice, i vrlo rado bih ga volio vidjeti u nasim redovima. Ima 19 ili 20 godina i igra na poziciji veznjaka. Samo zelim da znam da li ima fanova koje dijele isto misljenje kao i ja. Hvala vam unaprijed CfC 🙂 http://cdn.theweek.co.uk/sites/theweek/files/styles/theweek_article_main_image/public/julian-draxler.jpg Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118677 Zvijer igrac . Igracina . Samo nisam nigdje vidio da smo zainteresovani za njega :/ . @KeeKa dobrodosao :) Prijavi
26. april 2013.13 god. Autor comment_118678 Zvijer igrac . Igracina . Samo nisam nigdje vidio da smo zainteresovani za njega :/ . @KeeKa dobrodosao :) aaa da slazem se sa tobom a znam da nisu jednostavno meni je bas drag igrac pratio sam ga cesto u zadnje vrijeme i ja mislim da bi se brzo uklopio ali nazalost nema ni glasine o njemu nadamo se da ce biti bar po meni :) Hvala i lijep pozdrav :) :D Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118680 Ja sam pisao neÅ¡to o njemu,pomenuli su i zainteresovanost ÄŒelzija ali niÅ¡ta ozbiljno ja ga pratim joÅ¡ od pre koju godinu,sigurno jedan od najvećih talenata trenutno kako u NemaÄkoj tako i u svetu inaÄe kad su mu saopÅ¡tili da je dobio poziv za reprezentaciju on je u tom trenutku bio u Å¡koli na Äasu,nije mogo da se javi pa je stalno odbijao poziv selektora da bi mu ovaj na kraju putem sms-a saopÅ¡tio lepe vesti a kad smo mi u pitanju moja liÄna želja da ali objektivno za sad niÅ¡ta..... POZDRAV i tebi Prijavi
26. april 2013.13 god. Autor comment_118682 Ja sam pisao neÅ¡to o njemu,pomenuli su i zainteresovanost ÄŒelzija ali niÅ¡ta ozbiljno ja ga pratim joÅ¡ od pre koju godinu,sigurno jedan od najvećih talenata trenutno kako u NemaÄkoj tako i u svetu inaÄe kad su mu saopÅ¡tili da je dobio poziv za reprezentaciju on je u tom trenutku bio u Å¡koli na Äasu,nije mogo da se javi pa je stalno odbijao poziv selektora da bi mu ovaj na kraju putem sms-a saopÅ¡tio lepe vesti a kad smo mi u pitanju moja liÄna želja da ali objektivno za sad niÅ¡ta..... POZDRAV i tebi Da citao sam nesto o tome o njemu i da stvarno je igracina zelja mi je stvarno da urade nesto u vezi njega posto u zadnje vrije se pise da ce u dortmund ali nadam se da ce to ostati samo na glasinama pozdrav i tebi i hvala na nekim zanimljivim informacijama :) Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118699 Najveća nada njemaÄkog nogometa. Bez sumnje. Mislim da je puno bolji od McEachrana, ali miÅ¡ljenje ne mogu potkrijepiti dokazima, osim spomenuti Äinjenicu da Draxler već igra u Bundesligi, konstantan je mladi igraÄ, jedna od najvažnijih karika Schalkea i već je reprezentativac A-tima NjemaÄke. McEachran je joÅ¡ daleko ispod. Tako kad bi se ja pitao od njemaÄkih igraÄa - najprije bih njega doveo :D Eto jedino stvar je u tome Å¡to je on baÅ¡ onaj pravi ofenzivni vezni. Mata, Piazon i Draxler - tri igraÄa koja konkuriraju za jednu poziciju. PreviÅ¡e bi to bilo. U tom bi se sluÄaju morali "rijeÅ¡iti" Piazona. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118702 Nisi ti viÅ¡e Cae pozvan da priÄaÅ¡ o mladim nadama, igraÄima i sliÄno. Ne tako davno je Josh bio najveći biser sa Otoka u zadnjih 50 godina (tvoje rijeÄi), tako da ne uzimam za ozbiljno sadaÅ¡nje komentare. Vjerovatno ćeÅ¡ ponovo promijeniti miÅ¡ljenje o igraÄu na osnovu jedne, ili nekoliko odigranih utakmica kao Å¡to si to radio dosad. Draxler je veoma zanimljiv mladi igraÄ, najpametnije bi mu bilo da odigra joÅ¡ jednu sezonu u Schalkeu, napreduje i onda onog tamo ljeta da razmiÅ¡lja o prelasku u nekog giganta. Prijavi
26. april 2013.13 god. comment_118707 Nisi ti viÅ¡e Cae pozvan da priÄaÅ¡ o mladim nadama, igraÄima i sliÄno. Ne tako davno je Josh bio najveći biser sa Otoka u zadnjih 50 godina (tvoje rijeÄi), tako da ne uzimam za ozbiljno sadaÅ¡nje komentare. Vjerovatno ćeÅ¡ ponovo promijeniti miÅ¡ljenje o igraÄu na osnovu jedne, ili nekoliko odigranih utakmica kao Å¡to si to radio dosad. Draxler je veoma zanimljiv mladi igraÄ, najpametnije bi mu bilo da odigra joÅ¡ jednu sezonu u Schalkeu, napreduje i onda onog tamo ljeta da razmiÅ¡lja o prelasku u nekog giganta. 2010/11 - u toj sam sezoni vjerovao da je McEachren najveća nada Chelseaja. Komentator na SK je uvijek govorio da je to najveći engleski talent u posljednih 50 godina. Kako vrijeme odmiÄe, pogotovo ova godina i sezona, sve viÅ¡e sumnjam u naÅ¡e (engleske i Chelseajeve) talente. Jbg, precijenili smo se. I npr. nisam pobornik tih Brazilaca previÅ¡e. Haj DL4, Ramires i Oscar su već tu, ali bih zamjenio Piazona za Draxler. Bi rado. Jbg, moje miÅ¡ljenje. Kakvog god da je. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119231 Pravi Äovjek: http://www.klix.ba/sport/nogomet/draxler-za-borussiju-cu-igrati-samo-ako-mi-isperu-mozak/130429136 Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119234 Ma ovaj će u Bayern, ali ne ovo ljeto. Jedino ak netko lijevi ne izvali neku masnu lovu. Prijavi
29. april 2013.13 god. comment_119236 2010/11 - u toj sam sezoni vjerovao da je McEachren najveća nada Chelseaja. Komentator na SK je uvijek govorio da je to najveći engleski talent u posljednih 50 godina. Kako vrijeme odmiÄe, pogotovo ova godina i sezona, sve viÅ¡e sumnjam u naÅ¡e (engleske i Chelseajeve) talente. Jbg, precijenili smo se. I npr. nisam pobornik tih Brazilaca previÅ¡e. Haj DL4, Ramires i Oscar su već tu, ali bih zamjenio Piazona za Draxler. Bi rado. Jbg, moje miÅ¡ljenje. Kakvog god da je. pusti Å¡to komentator SK-a kaže, nisam pratio engleske talente u zadnjih 50 godina ali sigurno mogu reć da je Rooney u svoje vrijeme bio veći talent i mogu reć da je Wilshire trenutno veći talent od Josha, pa da ne zabadam dublje... kako god bilo Josh je velik talenat i njemu eventualno joÅ¡ jedna sezona posudbe i gura ga u 1. tim, takvi talenti ne padaju s drveća nit ih donose rode, bila bi velika greÅ¡ka nedat mu priliku kao i većini velikih talenata koje Chelsea ima. Draxler nevjerujem da će u Bayern, prije BvB, al vjerujem negdje van Å¡vabije Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119247 2010/11 - u toj sam sezoni vjerovao da je McEachren najveća nada Chelseaja. Komentator na SK je uvijek govorio da je to najveći engleski talent u posljednih 50 godina. Kako vrijeme odmiÄe, pogotovo ova godina i sezona, sve viÅ¡e sumnjam u naÅ¡e (engleske i Chelseajeve) talente. Jbg, precijenili smo se. I npr. nisam pobornik tih Brazilaca previÅ¡e. Haj DL4, Ramires i Oscar su već tu, ali bih zamjenio Piazona za Draxler. Bi rado. Jbg, moje miÅ¡ljenje. Kakvog god da je. pusti Å¡to komentator SK-a kaže, nisam pratio engleske talente u zadnjih 50 godina ali sigurno mogu reć da je Rooney u svoje vrijeme bio veći talent i mogu reć da je Wilshire trenutno veći talent od Josha, pa da ne zabadam dublje... kako god bilo Josh je velik talenat i njemu eventualno joÅ¡ jedna sezona posudbe i gura ga u 1. tim, takvi talenti ne padaju s drveća nit ih donose rode, bila bi velika greÅ¡ka nedat mu priliku kao i većini velikih talenata koje Chelsea ima. Draxler nevjerujem da će u Bayern, prije BvB, al vjerujem negdje van Å¡vabijePogledaj post prije mog.Sent from my Xperia S using Tapatalk 2 Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119254 Draxler je jos uvek mlad za odlazak iz Schalke-a. Njemu je sada najvaznije da igra regularno, a sem mozda Dortmunda, tesko da bi dobio takvu sansu u klubovima koji se za njega interesuju. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121284 Bundesliga: Schalke midfielder Julian Draxler pens new Schalke deal http://www1.skysports.com/football/news/11887/8702646/Bundesliga-Schalke-midfielder-Julian-Draxler-pens-new-Schalke-deal Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128590 http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/startseite/587625/artikel_draxler-auf-mourinhos-wunschliste.html Vest koju su inace preneli Sportske.net Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129718 Po meni zvijer, nadolazeca mlada njemacka nada, igrac za prvih 11 u Elfu-u,volio bi da dode, pogotovo sad kad je jos ispod 20 miljuna eura. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129763 Po meni zvijer, nadolazeca mlada njemacka nada, igrac za prvih 11 u Elfu-u,volio bi da dode, pogotovo sad kad je jos ispod 20 miljuna eura. Ima otkupnu klauzulu 38 milijuna funti, a agent mu izjavio da ispod te cifre ne ide nikud. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129764 Nema Å¡anse. Doveli smo Schurrlea i mislim da je to zadnje pojaÄanje u vezi. Ovo je izmiÅ¡ljotina. Prijavi
15. juni 2013.13 god. comment_129768 Ja mislim da nije zadnje pojaÄanje u vezi, mislim da ćemo dovest nekog defanzivnog veznog joÅ¡ Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147214 http://www.dailystar.co.uk/sport/football/344032/Chelsea-to-bid-BIG-for-Arsenal-and-Man-City-target-Julian-Draxler Jooooj što bi ovo dobro bilo. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147220 Suvisan! Ne. Ne zaboravi da je Moses skoro 90 posto otpisan iz kluba, te da KDB-u ne cvjetaju ruže u odnosima s Mourinhom. Kad bi doÅ¡ao Draxler a ova dvojica otiÅ¡la imali bi u veznom redu Hazarda, Schurrlea, Williana, Matu i Oscara. To je pet igraÄa plus ovaj Å¡esti. A tri pozicije. Po dva igraÄa za svaku poziciju, plus Å¡to bi Oscar mogao malo i pozadi igrati uz Ramiresa, pogotovo kad je Lamps umoran. Radi kreativnosti. Tko zna Å¡ta će s Van Ginkelom biti kad se oporavi. Draxler će biti bolji od Oezila, upamti. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147233 Mislim da treba da ga dovedemo,i njega i jos jednog ofanzivnog veznog. Za ne daj Boze. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147237 Ne. Ne zaboravi da je Moses skoro 90 posto otpisan iz kluba, te da KDB-u ne cvjetaju ruže u odnosima s Mourinhom. Kad bi doÅ¡ao Draxler a ova dvojica otiÅ¡la imali bi u veznom redu Hazarda, Schurrlea, Williana, Matu i Oscara. To je pet igraÄa plus ovaj Å¡esti. A tri pozicije. Po dva igraÄa za svaku poziciju, plus Å¡to bi Oscar mogao malo i pozadi igrati uz Ramiresa, pogotovo kad je Lamps umoran. Radi kreativnosti. Tko zna Å¡ta će s Van Ginkelom biti kad se oporavi. Draxler će biti bolji od Oezila, upamti. Kad bi ono, ako bi ovo.... #-o Da su babi mu*a, bila bi deda. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147239 Ne. Ne zaboravi da je Moses skoro 90 posto otpisan iz kluba, te da KDB-u ne cvjetaju ruže u odnosima s Mourinhom. Kad bi doÅ¡ao Draxler a ova dvojica otiÅ¡la imali bi u veznom redu Hazarda, Schurrlea, Williana, Matu i Oscara. To je pet igraÄa plus ovaj Å¡esti. A tri pozicije. Po dva igraÄa za svaku poziciju, plus Å¡to bi Oscar mogao malo i pozadi igrati uz Ramiresa, pogotovo kad je Lamps umoran. Radi kreativnosti. Tko zna Å¡ta će s Van Ginkelom biti kad se oporavi. Draxler će biti bolji od Oezila, upamti. Eden,Mata,oscar,surle,willian,KDB.. KDB nezadavoljan(tako kazu) prodali kdb-a, prodamo mosesa(imamo i marina ) Eden mata,oscar,surle,Willian,draxler.Opet bi bio jedan lose minutaze i nezadovoljan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.