Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Julian Draxler (Njemačka, 1993)

Istaknuti odgovori

Eden,Mata,oscar,surle,willian,KDB.. KDB nezadavoljan(tako kazu) prodali kdb-a, prodamo mosesa(imamo i marina )

Eden mata,oscar,surle,Willian,draxler.Opet bi bio jedan lose minutaze i nezadovoljan.

Piazon? Previse je ljudi,previse. 

• Odgovori 128
  • Pregledi 14,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nek dovode napadaca, CM-a il lijevog beka.

Najbolje bi bilo nekog CM-a radilicu kao ramiresa te ih upariti a lijevog beka uzet shawa i u napad lukakua.

Pa imali smo Meirelesa na CM pa ga prodali, i on je bio radilica kao Ramires. Očito ljudi u klubu žele i na toj poziciji nekog kreativnijeg igrača kao što je Yaya Toure. Ne znam, ali Draxler je must have, pa makar netko iz postojeće garniture nastrada.

Marin se neće vraćati u CFC, nije on za Engleske.

Draxler je potpuno nepotreban. Naravno da nije na odmet imati vise vrhunskih igraca u klubu, ali nemojte Draxlera usporedjivati sa Marinom i Mosesom. Navedeni su dosli u klub za "sitnis" a Draxlera bi platili papreno ( Sumnjam da bi cifra isla ispod 40 milki ojera). i zato se ja pitam zasto bacati tolike pare na igraca koji igra na poziciji na kojoj smo itekako dobro popunjeni a postoje druge pozicije na kojima nam itekako skripi?!

Pa imali smo Meirelesa na CM pa ga prodali, i on je bio radilica kao Ramires. Očito ljudi u klubu žele i na toj poziciji nekog kreativnijeg igrača kao što je Yaya Toure. Ne znam, ali Draxler je must have, pa makar netko iz postojeće garniture nastrada.

Marin se neće vraćati u CFC, nije on za Engleske.

Ma znas i sam koliko smo Meirelesu psovali, nije bio neki kvalitet. Iako je znao odigrat i dobru tekmu.

• 1 mjesec kasnije...

Julian Draxler: "Uvijek sam govorio da su engleski klubovi veliki klubovi, Arsenal je jedan od njih. Uvijek imaju na raspolaganju mlade talentovane igrače, igraju lijep nogomet onakav kakav se meni sviđa!"

"Naravno ponekada razgovaram sa Perom i Mesutom o klubu, o igračima, uvijek imaju pozitivne riječi za cijeli klub. Nikada ne znate što se može desiti na ljeto...Arsenal je vrlo vrlo lijep klub!"

554711_473374432771117_338020878_n.jpg

• 1 mjesec kasnije...

Koje bi to bilo ispaljivanje Arsenala od strane Draxlera kad bi prešao u Chelsea recimo. A njihovi navijači se najviše nadaju. Znam po prijatelju, on je siguran da je od ljeta Draxler u Arsenalu i već pravi formacije.

Ovo naravno samo kada bi Mata otišao.

iskreno ne vjerujem da ce doc kod nas, pored Schalkea gdje je glavni i Arsenala gdje bi igro prvu, ne vjerujem da ce doci vamo da bude u rotaciji sa Oscarom i Hazardom, jer koliko ja znam on moze igrat lijevo i u sredini, jedino neki eksperiment desno pa da uleti umjesto Wiliana al mislim da se moze neko drugi naci

i ja mislim da bi sa Grizmanom uboli, jos bi bio vise nego duplo jeftiniji, mali je sto sam ga gledo prava zvijer, pokretan brz, zna ubacit, dodat, opucat ma sve ;)

Spominje se barkley

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Mou svoju 10ku vec ima. Prodajom Mate gubimo na sirini u manevru, tako da ce Mou traziti igraca koji sa uspehom moze pokrivati i krilne pozicije(kao sto je pokusavao i sa Matom) sto Barkley i Draxler nisu.

A rupa na sredini zatvorena je dolaskom Matica. 

Draxler je po meni tip igraca koji moze igrati na sve tri pozicije, Barkley nikako.
Za Griezmann se isto slazem ako ne vec Draxler onda on.
Dok sam sumnjicav oko Salaha.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bas ce Draxler sa svojih 187 biti krilo... #-o

Zasto onda koliko sam vidio od nekih 18 tekmi ove sezone je 14 igrao lijevo krilo, dva puta u sredini i dva puta lijevo?

Dva puta desno*

Zasto onda koliko sam vidio od nekih 18 tekmi ove sezone je 14 igrao lijevo krilo, dva puta u sredini i dva puta lijevo?

Dva puta desno*

Moze on da stane na krilo. Mogu i ja nije problem.

Ali pogledaj kako igraju Mourinhova krila, Hazard i Willian. Draxler nema ni brzinu, ni porodornost ni pokretljivost da menja pravac i dribla u punom trku.  Nije taj tip igraca, i covek treba biti slep da ne vidi razliku.

Bila bi ista, ako ne i gora situacija kao kad na krilu igra Oscar, koji je mnogo brzi igrac od Draxlera. 

"Mogao je" i MAta na krila, pa svi vidimo kako se to zavrsilo. 

Uostalom, pogledaj Draxlerovu statistiku ;) Na krilima je praktivno neupotrebljiv.

Ako Mou bude trazio raznovrsnost, Grizemann ili Salah. 

Ako pak zeli prevashodno alternativu Oscaru, onda je Draxler moguc izbor. 

Ostajem pri svome da ce se ici na prvu soluciju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.