9. oktobar 2013.12 god. comment_147246 Eden,Mata,oscar,surle,willian,KDB.. KDB nezadavoljan(tako kazu) prodali kdb-a, prodamo mosesa(imamo i marina ) Eden mata,oscar,surle,Willian,draxler.Opet bi bio jedan lose minutaze i nezadovoljan. Piazon? Previse je ljudi,previse. Prijavi
9. oktobar 2013.12 god. comment_147248 Nek dovode napadaca, CM-a il lijevog beka. Najbolje bi bilo nekog CM-a radilicu kao ramiresa te ih upariti a lijevog beka uzet shawa i u napad lukakua. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147276 Pa imali smo Meirelesa na CM pa ga prodali, i on je bio radilica kao Ramires. OÄito ljudi u klubu žele i na toj poziciji nekog kreativnijeg igraÄa kao Å¡to je Yaya Toure. Ne znam, ali Draxler je must have, pa makar netko iz postojeće garniture nastrada. Marin se neće vraćati u CFC, nije on za Engleske. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147290 Draxler je potpuno nepotreban. Naravno da nije na odmet imati vise vrhunskih igraca u klubu, ali nemojte Draxlera usporedjivati sa Marinom i Mosesom. Navedeni su dosli u klub za "sitnis" a Draxlera bi platili papreno ( Sumnjam da bi cifra isla ispod 40 milki ojera). i zato se ja pitam zasto bacati tolike pare na igraca koji igra na poziciji na kojoj smo itekako dobro popunjeni a postoje druge pozicije na kojima nam itekako skripi?! Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147306 Pa imali smo Meirelesa na CM pa ga prodali, i on je bio radilica kao Ramires. OÄito ljudi u klubu žele i na toj poziciji nekog kreativnijeg igraÄa kao Å¡to je Yaya Toure. Ne znam, ali Draxler je must have, pa makar netko iz postojeće garniture nastrada. Marin se neće vraćati u CFC, nije on za Engleske. Ma znas i sam koliko smo Meirelesu psovali, nije bio neki kvalitet. Iako je znao odigrat i dobru tekmu. Prijavi
10. oktobar 2013.12 god. comment_147308 Najbolje bi bilo trampirat Hazarda za Draxlera. /:) =; :-q X_X Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151434 Julian Draxler: "Uvijek sam govorio da su engleski klubovi veliki klubovi, Arsenal je jedan od njih. Uvijek imaju na raspolaganju mlade talentovane igraÄe, igraju lijep nogomet onakav kakav se meni sviÄ‘a!" "Naravno ponekada razgovaram sa Perom i Mesutom o klubu, o igraÄima, uvijek imaju pozitivne rijeÄi za cijeli klub. Nikada ne znate Å¡to se može desiti na ljeto...Arsenal je vrlo vrlo lijep klub!" Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158955 Koje bi to bilo ispaljivanje Arsenala od strane Draxlera kad bi preÅ¡ao u Chelsea recimo. A njihovi navijaÄi se najviÅ¡e nadaju. Znam po prijatelju, on je siguran da je od ljeta Draxler u Arsenalu i već pravi formacije. Ovo naravno samo kada bi Mata otiÅ¡ao. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159263 Dovesti ga odmah, ne cekati s njim pogotovo sad kad je Mata otisao Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159267 Protiv nas mi se nije svidio, više bi volio Griezmanna, ali ne mogu reć da je Draxler lošiji, nego moj osobni ukus Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159269 iskreno ne vjerujem da ce doc kod nas, pored Schalkea gdje je glavni i Arsenala gdje bi igro prvu, ne vjerujem da ce doci vamo da bude u rotaciji sa Oscarom i Hazardom, jer koliko ja znam on moze igrat lijevo i u sredini, jedino neki eksperiment desno pa da uleti umjesto Wiliana al mislim da se moze neko drugi naci Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159270 I Griezmann i Salah su bolja resenja. Mnogo brzi, pokretljiviji, direktniji igraci od njega. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159271 Spominje se barkleySent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159272 i ja mislim da bi sa Grizmanom uboli, jos bi bio vise nego duplo jeftiniji, mali je sto sam ga gledo prava zvijer, pokretan brz, zna ubacit, dodat, opucat ma sve ;) Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159275 Spominje se barkley Sent from my HTC One V using Tapatalk Mou svoju 10ku vec ima. Prodajom Mate gubimo na sirini u manevru, tako da ce Mou traziti igraca koji sa uspehom moze pokrivati i krilne pozicije(kao sto je pokusavao i sa Matom) sto Barkley i Draxler nisu. A rupa na sredini zatvorena je dolaskom Matica. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159277 Draxler je po meni tip igraca koji moze igrati na sve tri pozicije, Barkley nikako.Za Griezmann se isto slazem ako ne vec Draxler onda on.Dok sam sumnjicav oko Salaha.Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159318 Draxler je po meni tip igraca koji moze igrati na sve tri pozicije, Bas ce Draxler sa svojih 187 biti krilo... #-o Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159322 Bas ce Draxler sa svojih 187 biti krilo... #-o Zasto onda koliko sam vidio od nekih 18 tekmi ove sezone je 14 igrao lijevo krilo, dva puta u sredini i dva puta lijevo? Sent from my iPhone using TapatalkDva puta desno*Sent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159325 Zasto onda koliko sam vidio od nekih 18 tekmi ove sezone je 14 igrao lijevo krilo, dva puta u sredini i dva puta lijevo? Sent from my iPhone using Tapatalk Dva puta desno* Sent from my iPhone using Tapatalk Moze on da stane na krilo. Mogu i ja nije problem. Ali pogledaj kako igraju Mourinhova krila, Hazard i Willian. Draxler nema ni brzinu, ni porodornost ni pokretljivost da menja pravac i dribla u punom trku. Nije taj tip igraca, i covek treba biti slep da ne vidi razliku. Bila bi ista, ako ne i gora situacija kao kad na krilu igra Oscar, koji je mnogo brzi igrac od Draxlera. "Mogao je" i MAta na krila, pa svi vidimo kako se to zavrsilo. Uostalom, pogledaj Draxlerovu statistiku ;) Na krilima je praktivno neupotrebljiv. Ako Mou bude trazio raznovrsnost, Grizemann ili Salah. Ako pak zeli prevashodno alternativu Oscaru, onda je Draxler moguc izbor. Ostajem pri svome da ce se ici na prvu soluciju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.