Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Julian Draxler (Njemačka, 1993)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 128
  • Pregledi 14,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kune sestro znam da sam pogrijesio ali koji kurac me ima IGI ispravljat. Jel on neki profesor srpskog jezika ili sta ?

kurac si ti znao :))

Sta to strucnjaku ? Prosvijetli me , molim te

Hahaha pa Celsi tako kupuje :D DRAXLER JE DOKTOR FUDBALA  ZA OSKARA WILIANA SALAHA I OSTALU BAGRU 

Realno da je doktor za ta tri igraca. :D Prodati Williana i dovesti Draxlera, idealni scenario. 

Uđite u Willianovu temu i pročitajte komentare iz 2012. kada smo igrali protiv Šahtjora. Oktobar-novembar otprilike.

• 6 mjeseci kasnije...

Sta je s ovim doktorom ? Do kad ce bit povrijedjen ? Ima li sanse na ljeto da ga vidimo u nasem timu. ? 

• 3 mjeseca kasnije...

Šta se desilo s najvećim njemačkim talentom nakom Goetzea? Zar nije trebao preći u Juventus? A nešto ga ni u Schalkeu prošle godine nisu previše ljudi vidjeli.

Propustio je veći deo sezone zbog povrede.
  • 6 mjeseci kasnije...
Eeee kao sto znate najveci njemacki talent je bio dugo ozljedjen. I napokon je vratio formu. U zadnje vrijeme igra vrhunski i Njemacka to zna, ali sinoc se uvjerila i Europa. Oscara prodati Kinezima za lude pare (70 mil) i dovesti Draxlera (40 mil). E to bi bio posao stoljeca. Jer i Draxler se zasitio Bundeslige, vjerujem da bi volio i otocki nogomet probati. Jos kad bi ga vodio Pochettino koji iz mladih izvlaci maksimum (Southampton, Tottenham). I znam da bi stari Chelsea takvo sto probao isposlovat. Al nazalost ovaj Emenalovski je izgleda spreman odbiti i 100 milijuna za Obrvka Oscara zvanog dzinn (nevidljivi). A dovodjenju Draxlera da i ne govorim. Nasi vise vole ovako nekog poput Cuadrada i tako tih panjeva.

Dali je to nas novi Ballack?  L-) voleo bih da dodze u Chelsea ali zadnja cena koja bi trebala biti 25 mil a ne 40 mil previse je.

S obzirom da ga je Volfsburg platio 35 i jos dobro igra ne verujem da bi ga dali ispod 45 najmanje.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pa sta i da je 50? Igraci poput njega, Reusa, Isca, Jamesa, Oezila i vrijede preko 50 mil. I isplati se dati za njih. Dok se za oronule igrace tipa Cuadrado, Moses, Pedro, Pato, Falcao ne isplati dati ni 1 mil za posudbu ili ne do Bog kupit Williana za 40 mil sto mi uradismo. Ja da sam na Abrasevom mjestu dao bih i 60 za Draxlera. Tu znas sta kupujes. Da se nije vratio u formu nakon ozljede ne bih ga ni na posudbu, ovako i 50 je malo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.