Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

reseno,igra se prvog aprila revans sa ManU,kako su objavili sada na twiteru. 1 April, u 12:30 po njihovom vremenu.

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A ja druga smjena,o jebem te silo, pa jedan dan samo da su nazad zakazali!Ajde barem necu zivce izgubiti i nadam se prolazu.

Mislim da nece odlagati Soton, moramo pokazati da smo najjaci kada je najpotrebnije ;) 

Ja ne vjerujem koliko mi utakmica igramo ove sezone,eto bas pratim ja mislim da je sve pocelo od januara cini mi se,neka neko nadje i postavi,mi nismo imali sedam dana odmora...znaci nedjelja-srijeda-subota-srijeda-nedjelja-cetvrtak,pa ovo nije humano,ja reko oci me varaju kad zbilja ee 2 dana imamo odmora poslije teske utakmice sa Sotonom (koju moramo da dobijemo) da igramo ni manje ni vise nego sa Manu,ma ovo je gola voda....al' kako je kolega Gandalf to lijepo objasnio tesko ce se moci pronaci bolji datum,pogotovo ako(nadam se da hocemo) prodjemo Steauu!

Jebo ti to, kada utakmica se sa southamptonom igra 30tog, kurac mozemo za 2 dana biti spremni, dok united moze izbaciti treci sastav, mi moramo pobjedjivati tekme i u premijer ligi i proci u FA kupu, a kako to uraditi kada imas 2 dana odmora ?

I odmah 04.04. igramo prvu utakmicu 1/4 finala Europske lige...   :-S

I odmah 04.04. igramo prvu utakmicu 1/4 finala Europske lige...   :-S

U inat svima da sve 3 dobijemo,pa neka gomilaju utakmice do mile volje,da igramo svaki dan ako treba :D

4 utakmice u 9 dana, tesko, ali ne i nemoguce, protiv Sotona može ići miješani sastav, vidjet ćemo koga ćemo izvuć u EL, ako je Basel ili Rubin može isto miješani, ali protiv crvendaća mora ić prvi sastav

A ja druga smjena,o jebem te silo, pa jedan dan samo da su nazad zakazali!Ajde barem necu zivce izgubiti i nadam se prolazu.

Pa i ja sam u skoli al' ne pada mi na pamet da propustim utakmicu , fino markiraš taj dan i sve 5 :D

Da je moguce povuci igrace s pozajmica sad, mogli bi na sva tri fronta. 
Ovako, najebali su momci, i to posteno.

Ali sto se kaze, za ovo primaju veliku lovu ;)

Pa i ja sam u skoli al' ne pada mi na pamet da propustim utakmicu , fino markiraš taj dan i sve 5 :D

Bicu u iskusenju velikom,jos ako ostanem a ne d'o Bog ne odigramo valjano,tek onda ima da se isfuram,posto sam u poslednje vrijeme slab sa opravdanjima haha,ispucao sam kredite :D

The FA have decided not to discipline Manchester United defender Rio Ferdinand for his trip on Chelsea's Fernando Torres during their FA Cup quarter-final draw at Old Trafford.

Nisam nista drugo ni ocekivao of FA, kad Man UTD ima svog covjeka na visokoj poziciji. Da je ovo uradio nas igrac, vec bi bio suspendovan i novcano kaznjen...

The FA have decided not to discipline Manchester United defender Rio Ferdinand for his trip on Chelsea's Fernando Torres during their FA Cup quarter-final draw at Old Trafford.

Nisam nista drugo ni ocekivao of FA, kad Man UTD ima svog covjeka na visokoj poziciji. Da je ovo uradio nas igrac, vec bi bio suspendovan i novcano kaznjen...

Bič pliz, pa kada bi jedan naš igrač uradio tako nešto mogao bi da ubije igrača Junajteda.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.