Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ja video 2-0 i odmah rekao evo je jos jedna sramota,ako to moze da se nazove pod vodstvom Beniteza,ali sad vidim nereseno,lele :D

I kad neće onda neće. Polufinale, ako prodjemo United igramo protiv Citya...

Ma jebem ti sve. Tko god pobjedi ide na City.

Nikad uhvatiti predaha

Pao sam na kolena i uhvatio se za glavu posle Matine sanse  :( Jbt,promasaj kao onaj Drogbin protiv Barselone za finale u Rimu.

Odlican naslov na portalu,tj.epitet za nas a to je "junacki"!

Jedna fantasticna ali fantasticna partija protiv sampiona Engleske posle 2-0 i sada je mozda i malo mnogo da trazimo i 3-2 ali zaista smo zasluzili preokret.

Ponosan sam na ekipu,ponosan na jebenog Rafu,na ovaj mec.Svaka cast svima!

Ramires Bog-otac,Kum  B-) Azarov ulazak nam je dao veliki bonus kvaliteta.

Mizerija je sto je ovo jedna od retkih utakmica gde smo pokazali karakter.

Mnogo ce nam ovo znaciti pred samu zavrsnicu,prvo pred Steauu a onda,po meni,pred kljucni mec protiv Vest Hema(ja mislio da igramo sa Fulamom!).Ako dobijemo te dve utakmice,Steauu sa vecom razlikom,mozemo se nadati mozda i trofejnom zavrsetku sezone uz plasman u LS.

Kasnije jos utisaka...

nema veze,ako prodjemo,moramo na jos jedan revans. Ostali nam duzni od lige sada. Ali polako prvo da sredimo Manchester. Kud nije ono Matino uslo.

Jos 2 druga (jedan utd, drugi barselona fan) na poluvremenu me za***vaju preko poruka "Sta kazes na rezultat ako imas ista da kazes" ..Ja rekoh ima jos celo poluvreme,2:0 najgori rezultat" I tako bi :D

Luiz je ponajbolji na terenu uz Dembu koji se barem trudi.

Daj covjece nemoj me zezat , jesmo li gledali istu utakmicu ? Pa tresle su mi se gace kad god je Luiz primio loptu . Previse je lopti izgubio i kod drugog gola pogresno je procijenio let lopte i umjesto da je izbije promasio je . A Demba je bio skrt ovu utakmicu imao je 2-3 prilike i svaku je opucao a imo je i slobodnih igraca, ali ne zamjeram mu nista opet bolje on nego Torres 

Nisam gledao utakmicu,al vidio sam oko 15. minute rezultat i sokiralo me kako su tako brzo primili dva gola.Prepao sam se da se ne bilo dogodilo ono sto sam i mislio.Na kraju nisu me razocarali.Upravo sad sam pogledao golove i odlicni su.Nadam se da ce nesto izvuci iz ove utakmice i da ce poslije ovog igrati kako treba.

• Autor

Kako smo počeli, moglo je svašta biti. Na kraju je dobro ispalo iako smo trebali i mogli pobijediti. Nikad im nismo bili lagan protivnik, pa čak evo ni sad u ovakvom stanju nas ne mogu dobiti. U drugom meču FSW se mora konačno već jednom riješiti svog defanzivnog luzerskog mentaliteta i gurnuti naših najboljih 11 (koje je Robbie davno našao) da ih dobijemo i idemo na Wembley.

Potpuno neočekivan rezultat nakon prvih 15 minuta, Hazard je sve promijenio, ona golčina je ponijela sve igrače, mogli smo na kraju mi njih osramotit, al dobro, zadovoljan sam i sa 2:2

Ma jebem ti sve. Tko god pobjedi ide na City.

Nikad uhvatiti predaha

zato ce biti predah kad ako prodjes City u polufinalu, ali prvo treba svrsiti na Man Utd kod kuce

Koji retard je ovaj Ferdinand...

http://www.youtube.com/watch?v=Y1M6oWUsRXI&feature=player_embedded

za ovakve situacije je Cakir majstor,trebo mu je samar hlupit.

i dal mislite da će Ferdinanda kazniti posle ovoga???????????????????????????????

Normalno da neće. Revanš na Bridgeu će se najvjerovatnije igrati 19.03.

Ali zato ako prođemo United i City 90% osvajamo ovo ;)

De Gea ne može spojiti dvije ovakve partije, inače kako ono obrani :S

Sedim sada,razmisljam,posle onakvog drugogo poluvremena,da je trajala utakmica jos 2 sata malo bi mi bilo...

Kakvo drugo poluvrijeme 

Strasno.Svaka cast.
Bravo Edene !

I da umal' da zaboravim Ferdinandu da jebem sve najmilije.Cigan glupi,onaj retardirani matori.Picka mu materina kretenska.
Pa sreca njegova sto je ondje bio Torres.Joj sto nije onako klepio Dembu il' Cahilla da zube pobere.

A sad cemo da in jebemo majkicu na Stamford Bridgeu.

P.S. Svaka cast navijacima koji su nadglasali one pickice  :)>-

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.