Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jebi smrdljivce, jebi!

Sad Webb stupa na scenu.

Ulazi Torres. ZASTO? Pa da ispuca loptu iz FAchesterovog kaznenog kao protiv Steaue kad mu neko uputi dobru loptu i tako sjebe stopostotnu.

Joj Mataaaa.... sto nam se ne da Boze, sto?

ne znam šta se našim igračima dogodilo, ali nakon sramotnog početka, u potpunosti su razbili gaychester

još na kraju imasmo priliku Mate za prolazak..ni sam De Geya ne zna kako je to obranio

Pa ja ne verujem, na kraju sam čak i počeo da se nerviram, frustrirajuće, ali dobro. Svaka čast momci.

Neka neko kazre da Mikel ne valja. Bravo momci drugo poluvreme ste pokazali kako se igra za plavi dres, Mozemo gaziti sve pred sobom,samo je problem u glavi. Mogli smo im dati 4 gola u drugom poluvremenu,steta sto nismo. Bravo!

Kako smo ih sabili. Cas fudbala su dobili od prve do posljednje minute drugog poluvremena. Ne sjecam se kad smo posljednji put ovako neku ozbiljnu ekipu sabili... Meni je dovoljno ovo sto su grizli svi do jednog i pokazali da ipak jos postoji neka iskra u njima ko god ih vodio, bar u velikoj utakmici. Skupo su prodali kozu na rodjendanu kluba cije dresove nose. Svaka cast!

U produzecima sta bude...

Mikel je doktorirao kontrolu lopte

samo kad je mata sutao, hebo ja sebe ako onde Demba nebi ispruzio nogu

Torres ko biljka,  dobio loptu iza 16terca, on je lagano udario unutrasnjim,

Cuj mene produzeci hahahhaha kakav lapsus mozgov

Konačno jedna dobra utakmica s naše strane. Imali smo United u konopcima i samo ih je luda sreća spasila da ih ne nokautiramo u 90. minuti.

Imamo revanÅ¡ doma i mislim da ću uskoro ponovno posjetiti London...  ;)

Tako je! Tako se bori za sveti grb jebem li vam sve! Hazard i Mata za klasu iznad svih! Bez premca, ali Hazard je tata. 
Demba nevidljiv totalno, s deset igrača smo igrali opet. 
Nažalost imam neki osjećaj da ćemo ispasti nakon uzvrata a trebali smo sad proć. 
Al neka, pokazali su htijenje i srce, a viÅ¡e ne treba! 

Cim Hazard udje odma je to druga slika, nadam se da vise nece kombinovati sa Mosesom u ovako bitnim utakmicama. Ramires gladijator najveci, kako ga zavuce majstorski. Sudjenje fantasticno kao sto sam i ocekivao.

ja nevjerujem koja su to sretna govna, uvijek se provuku na sreću ali uvijek, suđenje je bilo korektno mada su mislim da je Rafael igrao rukom u njihovom 16-estru pri 2-2, ali nema veze, sve u svemu Unitedu smo održali sat i pol nogometa i zbog toga sam ponosan što smo konačno i mi odigrali kako spada. btw. kolko god da pljujete po De Gei on će uz našega Kurtu biti najbolji golman u budućnosti..

Ma Eden je truba ko i ostatak ekipe, losi su pravo, prelosi, oni nisu ni za drugu ligu federacije BiH..trebaju doc orat njivu, a ne tamo trckarat, il jos bolje da uzoremo SB pa da sta posijemo, vise bi nasli neg da trce tamo..

Ne znam kako mozes ovo da izjavis. Eden nas je u zadnje vreme dosta izvukao, polako jos nije skroz u fulu ,bice sledece sezone. Lose je stanje samo u nihovim glavama a igraci su svi do jednog mladi i perspektivni (ovi dovedeni). 

kad gubis i stignes rezultat moras biti zadovoljan ali cu reci da smo imali veliku sansu da pobijedimo Mancester Utd,drugo poluvrijeme smo odigrali bez greske a Mancester Utd nije ponudio nista,vjerujem u prolaz vise nego ikad.Hazard majstor.Njegovim ulaskom smo imali igru kakvu svi ocekujemo da igramo.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.