Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mora to bolje Lamps. Imamo inicijativu, stiscemo, ali dzaba kad nas odbrana ukopa u startu i nemoguce je ovo dostici. Uvalice nam iz kontre koji komad.

Nije slucajno bas Webb dobio da sudi ovu utakmicu. 

Zbog sebe i svog mentalnog zdravlja se nadam da ce bar ovu suditi kako valja. 

A ovi sto prognoziraju katastrofu Plavaca....

"videcemo se" ovde posle utakmice ;)

Malo si se zaletio s ovin ;) 

Evo Cech konacno nesto kvalitetno da uradi. Spasio autogol Luiza. 

Nije Cech krivac kod 2 gola, nije vidio, niti je mogao, u 25.minuti je spasio čisti gol, nije on toliko loš, ali obrana je, a veza isto ne igra, ako ništa bar su nam navijači glasniji, ne znam jeste čuli Fuck off Benitez you're not wanted here

Kako nije kriv za pvi gol? Krenuo ko hipnotisan u picku materinu, pa se onda poceo vracati. Tu je naravno kriv i Azpilicueta kojem Chicharito bjezi kako hoce.

Gledaj Mosesa kako osuta... straota. Morali smo dati 1 komad pa da smanjimo sansu za potopom. Ovako se bojim da ce nas tovariti za svaki promasaj.

Vjerujem u dobar rezultat. Puno očekujem od Mosesa.

Nije slucajno bas Webb dobio da sudi ovu utakmicu. 

Zbog sebe i svog mentalnog zdravlja se nadam da ce bar ovu suditi kako valja. 

A ovi sto prognoziraju katastrofu Plavaca....

"videcemo se" ovde posle utakmice ;)

Moses. Ne.

2:0. Što reći.

I još neko usporedi Eden i Mosesa, Eden >> Moses.

Ne znam koji je kurac uopće Benitez ostavljao Hazarda i Terryja na klupi. Retard debeli, vidi se Luiz i Cahill nisu svoji danas. Terry najviÅ¡e fali. 

Eto da li je Benitez sta sad kriv za ovu sramotu cc, Hazarda odma na pocetku 2. poluvremena umjesto panjine Mosesa, veze nema to samo pokazuje konstantno.

Usli smo u tekmu kao i onda pod Carlom. Prerano primljen gol i dzaba ti onda zapinjanje do kraja poluvremena. Generalno, ne igramo lose. Zbili smo ih u njihovih 16 metara veci dio poluvremena. Sanse Lampsa i Mosesa su se morale iskoristiti, morale. Bar jedna. Oni nas cekaju na kontre i uvalice nam jos koji komad ako opet lose otvorimo poluvrijeme i to je to. Ne moze napad ispraviti ono sto je odbrana zasrala. 

I ne pljujte po Mosesu i ne lupajte gluposti. Nije on kriv za ovo. Pljujte po odbrani i Cechu.

Luiz je ponajbolji na terenu uz Dembu koji se barem trudi.
Sta je ovo sa Cecha ? Moses ? Cole ? Lampard ? Cesar ?
Gdje ste vi krenuli da mi je znati.

Ako zavrsi 2:0 ja sam prezadovoljan.

Nemojte jebat, dobar je sastav, Moses u ovom trenutku mislim da može pružit više od Edena, Bane ako mene pitate nema trenutno mjesta, meni je bolji od njega na boku Azpili i Cahill stoper, jedino možda umjesto Luiza

Koji je uzgred, najbolji defanzivac danas.. Toliko o tome..

ÄŒech kao amater u onim situacijama. Inače, nisam se iznervirao primljenim golovima, niti sam skako na naÅ¡e Å¡anse, jer znam da ovdi nema Å¡anse.  

Možda se slučajno smanji rezult na 2:1, ali prije da će oni još dva uvalit nego tako da bude..

U glavnom, bez nerviranja momci, svejedno ispadamo. To se znalo i prije tekme.

ovo je katastrofa, pa ljud blokiraju svaku ubacaj u 16terac, uvjek uspiju izbaciti loptu iz 16terca

ne znam da je azpilikuveta ikad ubacio dobru loptu

a unitedov svaki dolazak pred nas 16terac je kritican

ako ne ubaci hazarda umjesto mosesa, te ne stavi oscara u sredinu, matu desno, hazarda lijevo, tesko se nadati remiju a kamoli pobjedi

Gdje su sad oni što dižu Mosesa i Ramiresa? Jebo ih bog da ih jebo bog glupe, Moses je prosječan igrač, to dokazuje iz tekme u tekmu a od ovog retardiranog Ramiresa bolji prijem lopte ima mumificirani nigerijski košarkaš sa celebralnom paralizom. Čovjek ima 25 godina, profesionalni fudbaler a lopte ne zna primiti. A i ovaj Benitez, ja ne znam koji je njemu kurac, najboljeg igrača u najvažnijoj utakmici ostavlja na klupi? Očekujem da odma ubazi Edena, a i John bi trebo ući i objasniti neke stvari u odbrani i Cahillu i Luizu. Bane je trebao početi na beku.

Pu jebem ti brkatu majku i ekipu, mrš u pičku materinu više. Nerviram se zbog nekoliko idiota. Nije ni čudo što sam sijed iznad desnog uha. A lijeva strana zabrinjava, ako ovako nastave ne gine mi farbanje.. Sutra ujutru.

Benitez je vrhunski stručnjak i uz napadače sa klupe ovo se može lahko preokrenuti.

Pljujte Cecha i odbranu a ne vama antipaticne likove, nemojte biti licemjerni. 

:-?  ;)

Pljujte Cecha i odbranu a ne vama antipaticne likove, nemojte biti licemjerni. 

Luiz je ponajbolji na terenu uz Dembu koji se barem trudi.
Sta je ovo sa Cecha ? Moses ? Cole ? Lampard ? Cesar ?
Gdje ste vi krenuli da mi je znati.

Ako zavrsi 2:0 ja sam prezadovoljan.

Ma Eden je truba ko i ostatak ekipe, losi su pravo, prelosi, oni nisu ni za drugu ligu federacije BiH..trebaju doc orat njivu, a ne tamo trckarat, il jos bolje da uzoremo SB pa da sta posijemo, vise bi nasli neg da trce tamo..

Ulazi Mikel da rijesi ovu tekmu nekom golcinom sa poludistance ili ubacivanjem iz drugog plana. Izlazi covjek koji i kad igra lose zabije gol i izvuce ekipu. Bravo Debeli, bravo.

Ajmoo Hazard!!! Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Majstor udje i odmah ga metne. Aj fala kurcu, bar smo dali pocasni.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.