Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

UNITED_2381682b.jpg

Man United vs Chelsea

Old Trafford, 10.03. 2013. godine, 17:30h

Utakmica tvrtfinala FA kupa, tre ovosezonska izme dva tima. Å ta okujete ?

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Očekujem kontroverzno suÄ‘enje United Webba i greÅ¡ke u Manchesterovu korist naravno. A sa debelim na klupi i njegovom poznatom motivacijom kao roÄ‘endanski poklon ćemo dobit ispadanje iz kupa. Eto to očekujem, sve ostalo je bonus. 

Nadam se prolazu dalje, mnogo bitan kup i bilo bi ga ljepo osvojiti, sto se tice sudjenja ocekujem dobro sudjenje kao sto je uvjek i bilo kada je Webb sudio.

Ne znam stvarno, mislim da će nas dobit zbog Webba, ali se bojim igrat protiv Chelsea, odnosno ne mogu, nadam se ipak da će Terry i Lamps motivirat ove nove i mlade dečke za rođendan pa da izbore prolazak u polufinale

Balotelli: ''Cüneyt Çakır je u utorak naštetio Unitedu, a Webb će se sutra pobrinuti da im se to opet ne dogodi.

Ako danas pobjedimo ManU , oprostit cu im svaki propali trofej ove sezone . Ajde vise živnite malo, igrajte srcem !! 

Bez Lamparda i Terija ne mozemo im nista.U poslednjih nekoliko duela ovaj dvojac nije igrao,pa nismo ni dobijali,a jos su tu bile i sudije koje zestoko navlace na Scum poslednjih nekoliko utakmica.Barem remi da izvuku.Ako se bore srcem poraz mi nece tesko pasti.Ali ako igraju kao protiv Steaue,bolje i da ne izlaze na teren i skracuju zivot navijacima.

Bez Lamparda i Terija ne mozemo im nista.

Bez Lampsa bas i nemozemo ali za Terry-ja nemogu isto rec .. Cezar - Bane - Cahill - Cole , po meni za danas .

s Benitezom na klupi i sa danasnim sudcem Webom nemam sta drugo nego ocekivati poraz,probat iscupat nerijeseno i u uzvratu traziti prolazak.

Idemo po pobjedu, ove sezone nas još nisu nadigrali, Demba i Hazard strijelci!

Ti, samo ti, samo tebe volimo Chelsea bori se, vodi nas do pobjede, gazi pičke Manchesterske!

Ne treba se osvrtati na suca nego na nasu formu.Niko drugi nije kriv nit ce biti neg  od samog Chelseaja.Ne ocekujem nikakvu kontraverzu nego samo pobjedu mrskog nam kluba.Ne mogu da vjerujem u neka cuda jer se nisu dokazali nista u posljednoj utakmici protiv Steaue.Prvo tu nema igre,nema posjeda,nema sansi.A i kad ima sansi ne iskoriste se(znate vec ko se za to pobrine).Bilo je i laksih takmicenja pa su ih propustili.United nece samo tako ispustiti ovaj trofej i ici ce maksimalno,posebno ih pece ona utakmica protiv Reala.Njima nije palo samopouzdanje nego se jos povecala zelja da nas smelju.Tako je i Chelsea one sezone zgazio Arsenala 4-1 nakon one kontraverzne utakmice protiv Barcelone.

Ne vjerujem da će biti pizdarija zbog suÄ‘enja.  Manchester će nas raskovat ko staru Å¡upu, ne vidim Å¡anse za prolaz.

Jači su, mnogo viÅ¡e samopouzdanja imaju (uprkos ispadanju iz LP), bolji trener, domaći teren, pa i sudac je domaćin...   Dakle čisti kec

Danas iz ovog, u četvrtak iz drugog kupa ispadamo i onda možemo ovu sezonu okarakterisati kao najlošiju u posljednjih ihaha godina...

Sastav za danas koji bih ja zeleo:Ceh-Bane,Kejhil,Teri,Kol-Luiz,Lampard-Ramires,Mata,Azar-Ba.

4-0 za djavole

188803_308050532653808_387872039_n.jpg

opet bez Terrya, opet Oscar po strani, opet jebati sve po spisku Benitezu

522508_308050895987105_483515338_n.jpg

NEMA NI HAZARDA, JEBEMU MATER

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.