Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Quarter-finals - Man. United 2 : 2 Chelsea (10.03. ned)

1. 1.

• Da
      0%
      0
    • Ne
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 168
  • Pregledi 11,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

nadam se da je gledao utakmicu onaj glavonja iz Steaue njihov predsednik. Nadam se da ce odigrati krajnje ozbiljno plavci i tu utakmicu da im pokazemo ko je ko. Ko visoko leti,nisko pada. 

Konačno jedna dobra utakmica s naše strane. Imali smo United u konopcima i samo ih je luda sreća spasila da ih ne nokautiramo u 90. minuti.

Imamo revanš doma i mislim da ću uskoro ponovno posjetiti London...  ;)

Mogu reci da ti zavidim :) ali da te pitam ako nije tajna,koliko te izadje npr. put i gledanje utakmice okvirno. Problem iz Srbije je ici posto treba viza za Englesku,ali me zanima,moram sebi ispuniti tu zelju da odem na SB. :) 

Ali zato ako prođemo United i City 90% osvajamo ovo ;)

De Gea ne može spojiti dvije ovakve partije, inače kako ono obrani :S

Ma može jebo nanu. Svi mu trpaju kako stignu, al kad brani protiv Chelsea onda kao da je najbolji golman u evropi. 

Još ne mogu da vjerujem da nismo ispali i da su onako dobro odigrali naši, u drugom poluvrmenu. Još nisam došao sebi.  

Kao što neko reče gore,sad krivo mi što  ne pobijedismo.  

Hazard najbolji definitivno, Luiz fenomenalan, Mata odličan,  ma zapravo svi su bili na nivou u drugom poluvremenu (osim Dembe, jbg).

Ništa, valja se još jednom obračunati sa šugama. Nek odigraju tu utakmicu kao što su večeras drugo poluvrijeme i bit će to odlično.

Ferdinand i njegov potez, ništa čudno. Pa gdje igra on i ko mu je trener...

Šta da kažem, bravo momci. I bravo @whisp, nisi se dao ni nakon poluvremena. ;) 

Šta da kažem, bravo momci. I bravo @whisp, nisi se dao ni nakon poluvremena. ;)

Stvarno sam verovao u momke. 

Proslih par meceva sa Unitedom su mi dali nadu. Posebno onaj ligaski, kad su im Plavci drzali cas fudbala sa dva igraca manje. 

Isti slucaj i sad. Poveli su, pa smo ih zgazili. Tad sudija, a sad sreca ih spasla poraza. 

Ovo je po meni najbolje poluvrime ove sezone.. Odigrali svi odlično osim cecha koji je napravija neshvatljivu grešku kod prvog i lošu  procjenu kod drugog gola..... Svi ostali extra osim dembe usra je par lipih situacija ( asist mu nije jača strana ) ostali odlični... Matino primanje, dribling i udarac uz gol edena play of the day svaka čast...

svaka cast na drugom poluvrmeneu!  nisam ih mogao prepoznati, onako nisu igrali i nadigrali odavno!

vjerujem da cemo u 1/2 finale, izvuci cemo na SBu 1-1 ili 0-0

Ne želim uopće razmišljat o porazu i o smjeni trenera itd do kraja sezone.. ima da dobijemo sve doma i uhvatimo to 3 misto koje izravno vodi u LP jer su židovi sa jučerašnjim kiksom ostali dostižni..... moramo sve dobit doma

svaka cast na drugom poluvrmeneu!  nisam ih mogao prepoznati, onako nisu igrali i nadigrali odavno!

vjerujem da cemo u 1/2 finale, izvuci cemo na SBu 1-1 ili 0-0

Ako bude 0-0 ili 1-1 ili bilo koji drugi nerešeni rezultat,igraće se produžeci,a ako i tada bude bez pobednika,izvodiće se penali.

I rekao sebi da se necu cimati kad gledam tekmu, ali dzaba. Previse sam zaludjen ovim klubom i boli me kurac, fino mi opet. 

i kad covjek pomisli da bi sad trebali krenuti dobro igrati oni ce nas spustiti na zemlju i pokazati jos jednu katastrofalnu utakmicu vidit cete protiv west hama Sent from my Brain using Tapatalk

Mogu reci da ti zavidim :) ali da te pitam ako nije tajna,koliko te izadje npr. put i gledanje utakmice okvirno. Problem iz Srbije je ici posto treba viza za Englesku,ali me zanima,moram sebi ispuniti tu zelju da odem na SB. :) 

Gorivo do Budimpešte, avionska povratna karta, noćenje ili 2 u Londonu, karta za tekmu, klopa, cuga, razgled zanimljivosti... Okvirno oko 500 EUR.

konacno da i Ferguson bude realan i da kaze da smo bili bolji.

Taman posla da nije priznao hehehe.

Inace bravo momcima igrali su vrlo dobro,steta za Mata sto nije zabio taj gol.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.