Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

[quote name='mata10' timestamp='1330371234' post='30672']
Van Persie je dobio crveni zato sto je sutao, a sudija mu nije dao znak da suta za razliku od Messia sinoc.. prvi gol nije ofsajd i to se fino vidi upravo na ovom video koji si tu stavio, znaci sve regularno 100 %.. cak je Barci i ponisten jedan gol.. ii sto su Barcini igraci fasisti ?? :S
[/quote]

opet ti braniš barcelonu

a 2 zaleđa koja su svirana atleticu a nisu bila, i igrači bi išli 1 na 1 na golmana?
a crveni koji je fabregas trebo dobit?
a ruka buskeca?

joj odma mi se sere kad neko brani barcelonu, još gore kad si "navijač Chelsea"
kad te slušam, ko da frustrirani barcelonist krivi suce što zaostaju 10 bodova, a mislim da nisam ni daleko

i da,fašisti su, hobiti, izvanzemaljci, jadnici itd.
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

[quote name='how yes no' timestamp='1330352617' post='30584']
Jadno ono sinoć od strane Messija. Kako je odvratan. Pa nebih ga mogao simpatisat, nema teorije, pa makar da igra kao Sušić u svoje vrijeme ;)

Vidili da nemogu da postignu pogodak, Atletiko ih nadmudrio i onda ona podlost. Fuj..

Žao mi samo Xavija i Inieste što igraju tamo. Njih poštujem, a ostali fuj, fuj, fuj..
[/quote]zao ti xavija fudbaler je dobar za razliku od ostalih manje folira,ali zato je ogromno govno od covjeka i zgadio mi se kakve izjave daje e kaze misli da su prema njima sudije gurbe,sto se inijeste tice djubre u svakom pogledu...jedini koga mi je zao je Alexis Sanchez
[url="http://bleacherreport.com/articles/213166-quick-free-kick-whats-the-rule"]http://bleacherreport.com/articles/213166-quick-free-kick-whats-the-rule[/url] Odlucite sami........ali ipak mislim da je fuserski dati onako gol nakon svega sto se sudi za vas u utakmici...........btw. procitajte pazljivo cije se ime ovde spominje ^_^ .....
Nemam ja sta branit Barcu, samo mi nije jasno kako mozete biti toliko nerealni i pljuvat po njima i kad treba i kad ne treba.. ja samo kazem oba sinocnja gola koja je Barca dala su regularna bez ikakvih dilema.. da je Ronaldo dao onakav gol ili ne znam koga vec volite bilo bi kako je dobar koji majstor itd.. ii nisam rekao da Messi nije igrao rukom, nego sto sam htio reci je da sudija ipak nije stalno na strani Barce kako vi to volite reci.. mogao je reci da je bio gol jer nije bio bas u najboljoj poziciji da vidi tu ruku.. jedina donekle sumnjiva situacija moze biti ona sa Bousquetsom, mada je tu ocigledno da je covjek skocio na loptu kao i ostali igraci oko njega i normalno je da kad skocis ruke idu gore, znaci prirodan polozaj ruku pri skoku, a igrac Atletica sutao i pogodio ga u ruku i nije bilo nikakve namjere, ali eto recimo da to moze biti jedina sumnjiva situacija..
pitao sam sto fasisti, jer ne shvatam kako mogu bti fasisti kako se uklapaju u fasizam ?? to je jedan pravo grub pojam kojim se ne treba tako olako razbacivat.. Catalunia se zestoko borila protiv fasistickog rezima koji je dolazio iz Madrida pod vodstvom Franca.. i ne bi oni dopustili da oni koji cine njihov klub, ponos Catalunie budu fasisti.. da ste rekli da su Realovi fasisti razumio bi nekako ali Barcini..
[quote name='mata10' timestamp='1330374561' post='30689']
Pa ako je guzva oko tebe i ti skocis i ruke odu gore logicno je da ce nekom zavrsit na glavi..
[/quote]
brate kad si sve to fino napisao za barsu i tako to aj mi reci kako da oni [b]nikad[/b] ne budu osteceni od strane sudija kako to da oni nikad ne budu zakinuti za nesto vec uvijek timovi protiv kojih igraju ? :huh: :huh:
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330374806' post='30692']
brate kad si sve to fino napisao za barsu i tako to aj mi reci kako da oni [b]nikad[/b] ne budu osteceni od strane sudija kako to da oni nikad ne budu zakinuti za nesto vec uvijek timovi protiv kojih igraju ? :huh: :huh:
[/quote]
Necu ja o tome da raspravljam mene to ne zanima.. ja sam samo htio reci za ovu utakmicu i da ne treba pljuvati po njima u svakoj mogucoj situaciji i biti toliko nerealan..
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330375271' post='30697']
mata jesi zaboravio što sam napisao?

a što sa 2 nepostojeća zaleđa Atleticu?

Atletico je pokraden, plus još što ovi hobiti igraju nesportski
[/quote]
Ja sam rekao sta je bila jedina sumnjiva situacija na utakmici.. to sto vi zbog mrznje prema njima vidite jos toga sto niko ne vidi to je druga stvar..
[quote name='mata10' timestamp='1330375244' post='30696']
Necu ja o tome da raspravljam mene to ne zanima.. ja sam samo htio reci za ovu utakmicu i da ne treba pljuvati po njima u svakoj mogucoj situaciji i biti toliko nerealan..
[/quote]

itekako da treba, nakon 2009 pogotovo treba pljuvat po njima
zadnjih godina osvojili mislim 3 lige prvaka, i to sve sa velikom mrljom, a zbog tih liga prvaka ih dosta ljudi i smatra velikim klubom
inače di bi oni bili u odnosu na npr real i milan u europskim okvirima da nije bilo tih krađa?

što treba nego pljuvati po takvim lopovima?

[quote name='mata10' timestamp='1330375378' post='30699']
Ja sam rekao sta je bila jedina sumnjiva situacija na utakmici.. to sto vi zbog mrznje prema njima vidite jos toga sto niko ne vidi to je druga stvar..
[/quote]

stvarno razočaravajuće da jedan navijač Chelsea može tako branit barcelonu
[quote name='Wisey' timestamp='1330375307' post='30698']
Pustite ih više ljudi, nemojte da budemo kompleksaši kao Real. Imamo dovoljno svojih problema za riješiti, jebe nam se za njima.
[/quote]
sve je to ok,ali me nervira to sto ne mogu gledati tim koji volim kad igraju protiv njih jer se uvijek iznerviram i jos me nerviraju oni njihovi navijaci nakurceni sto su culi za njih kada su osvojili LŠ
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330375513' post='30700']

itekako da treba, nakon 2009 pogotovo treba pljuvat po njima
zadnjih godina osvojili mislim 3 lige prvaka, i to sve sa velikom mrljom, a zbog tih liga prvaka ih dosta ljudi i smatra velikim klubom
inače di bi oni bili u odnosu na npr real i milan u europskim okvirima da nije bilo tih krađa?

što treba nego pljuvati po takvim lopovima?

stvarno razočaravajuće da jedan navijač Chelsea može tako branit barcelonu
[/quote]
Ja to ne vidim tako kao ni 99,9 % svijeta.. opet je to sve vasa mrznja, nerealnost i subjektivizam..
Ja sam samo realan.. ono sto razocarava je vasa mrznja i nerealnost..
[quote name='mata10' timestamp='1330375818' post='30702']
Ja to ne vidim tako kao ni 99,9 % svijeta.. opet je to sve vasa mrznja, nerealnost i subjektivizam..
[/quote]
sto bih volio da jos 5 godina svaku utakmicu uzimaju uz pomoc sudija pa da mozda shvatis o cemu pricamo
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330375786' post='30701']
sve je to ok,ali me nervira to sto ne mogu gledati tim koji volim kad igraju protiv njih jer se uvijek iznerviram i jos me nerviraju oni njihovi navijaci nakurceni [u][b]sto su culi za njih kada su osvojili LŠ[/b][/u]
[/quote]
Opet vasa nerealnost.. Barcelona je u svojoj historiji osvojila 79 trofeja, a ljudi culi za njih nakon sto su osvojili jednu LS..
[quote name='mata10' timestamp='1330376045' post='30705']
Opet vasa nerealnost.. Barcelona je u svojoj historiji osvojila 79 trofeja, a ljudi culi za njih nakon sto su osvojili jednu LS..
[/quote]
nemoj me jebat znam koliko je ljudi samo u mom okruzenju pocelo da navija za njih u zadnje 3 godine
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330376092' post='30706']
nemoj me jebat znam koliko je ljudi samo u mom okruzenju pocelo da navija za njih u zadnje 3 godine
[/quote]
Najvjerovatnije djeca koja svakako i pocinju navijat za onaj klub koji je najbolji ili pobjeduje u trenutku kada biraju za koga ce navijat..
ili ako su malo stariji nisu toliko vezani za neki klub za koji su do tada navijali ili simpatisali pa predu na onaj najbolji u tom trenutku..
ii samo da kazem da nemam namjeru da se vise raspravljam o ovome..
[quote name='mata10' timestamp='1330375818' post='30702']
[/quote]

vidiš opet nisi u pravu

samo "navijači" barcelone ne smatraju sramotnim način na koji su došli do tih liga prvaka (štoviše, ima ih podosta kojima i nije baš lijepo na koji su način došli do tih trofeja, i ja cijenim SAMO te navijače barcelone i oni su uglavnom jedini pravi navijači koji navijaju za barcelonu duže vrijeme i koji nisu počeli navijati tek kada je krenula ova "dominacija" u posljednjih nekoliko godina

ako pitaš navijače drugih klubova baš će ti se tih 99,99 posto njih složiti da je barcelona smeće kojeg se gura u Europi

ja evo kolko god ne volim United, poštujem ih strašno, pogotovo SAF-a
barcelonu poštujem jedino do one Ronaldinhove generacije, a poslje toga su samo jedna sramota od kluba, osobito zbog načina na koji se njihovi igrači ponašaju na samom terenu
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330376761' post='30711']

vidiš opet nisi u pravu

samo "navijači" barcelone ne smatraju sramotnim način na koji su došli do tih liga prvaka (štoviše, ima ih podosta kojima i nije baš lijepo na koji su način došli do tih trofeja, i ja cijenim SAMO te navijače barcelone i oni su uglavnom jedini pravi navijači koji navijaju za barcelonu duže vrijeme i koji nisu počeli navijati tek kada je krenula ova "dominacija" u posljednjih nekoliko godina

ako pitaš navijače drugih klubova baš će ti se tih 99,99 posto njih složiti da je barcelona smeće kojeg se gura u Europi

ja evo kolko god ne volim United, poštujem ih strašno, pogotovo SAF-a
barcelonu poštujem jedino do one Ronaldinhove generacije, a poslje toga su samo jedna sramota od kluba, osobito zbog načina na koji se njihovi igrači ponašaju na samom terenu
[/quote]
Ok tvoje misljenje..
[quote name='mata10' timestamp='1330376302' post='30707'] Najvjerovatnije djeca koja svakako i pocinju navijat za onaj klub koji je najbolji ili pobjeduje u trenutku kada biraju za koga ce navijat.. ili ako su malo stariji nisu toliko vezani za neki klub za koji su do tada navijali ili simpatisali pa predu na onaj najbolji u tom trenutku.. ii samo da kazem da nemam namjeru da se vise raspravljam o ovome..[/quote]jesi vidio o kojim ti navijacima pricam na osnovu ovog kurca celavog pesta
Ma Barcelona nije meni bila mrska do 2009. godine. Naravno da je to veliki klub, bez obzira na našu mržnju, ali što se ja nešto posebno nasekiram kada sudac pogreši u korist Barcelone na bilo kojoj utakmici jer se odmah sjetim nas šta nam je bilo. Naravno što se tiče Barce da sa subjektivan, kao i većina navijača CFC-a. I bit ću takav dok im se ne osvetimo. Ne osporavam njihove Lige prvaka, osim one iz 2009.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.