Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1330506887' post='31186']Ma Barcelona nije meni bila mrska do 2009. godine. Naravno da je to veliki klub, bez obzira na našu mržnju, ali što se ja nešto posebno nasekiram kada sudac pogreši u korist Barcelone na bilo kojoj utakmici jer se odmah sjetim nas šta nam je bilo. Naravno što se tiče Barce da sa subjektivan, kao i većina navijača CFC-a. I bit ću takav dok im se ne osvetimo. Ne osporavam njihove Lige prvaka, osim one iz 2009.[/quote]Osporavam svaki gol sto su dali od 2009.
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

aa vidite ovog kralja potpisao dres Reala xD
[img]http://www.sportske.net/text_images/201202/Fabregas-600-20120228034706.jpg[/img]
Ovdje se bolje vidi, mozda ga neko ne prepozna na prvoj :D
[img]http://media.zenfs.com/en/blogs/sptussowexperts/610x-1684.jpg[/img]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330557495' post='31418']
Iskulirao ovog lika. Mada ja Fagrebasa ne mogu podnijeti.
[/quote]
fabregas je kvalitetan igrac
Kako me iznenadio sinoc Kaka ;) lik je odigrao nevjerovatnu utakmicu , dao go ,2 asistirao . Krasna partija . Ako bi ovako igrao i dalje vrata Chelsea su mu sirom otvorena
!
[b]Za čitatelje španskog dnevnika Marce nema dileme: Lionel Messi je najbolji nogometaš u historiji...[/b]

U anketi na internetskim stranicama uglednog sportskog dnevnika učestvovalo je oko 87.000 čitatelja, a njih čak 50.2 posto svoj je glas dalo Argentincu koji je u srijedu u pobjedi Barcelone protiv Bayer Leverkusena (7-1) postao prvi igrač ikad koji je u jednoj utakmici Lige prvaka postigao pet pogodaka. [u][b]Ishod ankete je tim zanimljiviji kad se uzme u obzir da je Marca madridski list i da su većina njegovih čitatelja navijači Barcelonina najvećeg suparnika Reala.[/b][/u]

To se vidi i po drugom mjestu na koje su neočekivano smjestili Realovu legendu Zinedinea Zidanea (27.5 posto glasova). Diego Maradona je dobio samo deset posto, a Pele sedam posto glasova. Slijede Alfredo di Stefano (četiri posto) i Johann Cruyff (1.5 posto).
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1331541039' post='35070']
Tesko ce sada Bilbao do 4. pozicije .
Sljedece kolo igraju sa Valenciom kuci , a za dva kola idu Atletico Madridu .
[/quote]

Nije baš da će teško, zaostaju 3 boda za četvrtim, a sve te ekipe protiv Osasune i Levantea mnogo kiksaju. Sad, ti stvarno misliš da će Valencia dobit na San Mamesu? Pa Barcelona se ubila da uzme bod tamo, a kamoli Valencia. Valencijina prva jedanaestorka nije ništa jača od Athleticove, Malagine ili Atleticove, razlog zašto su oni uvijek treći je taj što imaju širok kadar igrača pa mogu izdržat.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331552686' post='35090']

Nije baš da će teško, zaostaju 3 boda za četvrtim, a sve te ekipe protiv Osasune i Levantea mnogo kiksaju. Sad, ti stvarno misliš da će Valencia dobit na San Mamesu? Pa Barcelona se ubila da uzme bod tamo, a kamoli Valencia. Valencijina prva jedanaestorka nije ništa jača od Athleticove, Malagine ili Atleticove, razlog zašto su oni uvijek treći je taj što imaju širok kadar igrača pa mogu izdržat.
[/quote]
Nisam ni rekao da ce izubiti nego da ce biti tesko isto kao i kolo nakon tog' .
Ja bi najvise volio da Atletico Madrid bude 4. a ako ne oni moze onda i Atletic Bilbao .
  • Autor
http://www.index.hr/sport/clanak/ronaldo-prodaje-maglu-nismo-bitni-ni-ja-ni-mourinho-vec-samo-real/604119.aspx

Da je Messi ili Guardiola dao ovakvu izjavu, index bi stavio naslov: "Cudesni Messi jos jednom potvrdio svoju nevjerojatnu lojalnost katalonskom klubu".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.