Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Uzelo im 15 bodova i opet su u gornjoj polovini tabele. Nama da uzmu toliko bodova bili bismo zadnji.

U Italiji svaki drugi transfer posudba. Verona prošle sezone dovela komplet napadačku trojku Caprarija, Simeonea i Baraka na posudbu, otkupila ih na ljeto i poslala na posudbu u bogatije klubove koji će ih otkupiti narednog ljeta.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Šteta što je onaj mali Kvicha lijevo krilo, strašan je igrač. Ma nećemo dobiti nikoga za neke male pare nakon ovog oduzimanja bodova, čim to nije neka novčana kazna velika ili izbacivanje iz lige ništa od popusta na cijenu. Također ni ovi napadači iz Italije se nisu nešto pokazali

• 1 mjesec kasnije...
46 minutes ago, diablo_bih said:

Ma trebao je golman zivu uhvatiti :D

Ovo da je Kepa primio bilo bi, ja debila mogo se makar u pravu stranu baciti :D

Odavno ispričana priča za Kvichu, nerealan igrač sa loptom u nogama, ne znam zašto ali mene podsjeća na Messija, jednostavno ne gubi čovjek loptu

• 2 mjeseca kasnije...
  • 11 mjesec kasnije...

Zapamtite ovo trenersko ime, vec sam ga spominjao na nekim temama.

Uveo Arzignano iz Serie D u Seria C.
Trapani iz C u B.
Speziu iz B u A. 
S Fiorentinom vec 3 finala.

Svake godine vidljiv napredak. Njegove ekipe igraju ultra napadacki fudbal, rekao bih cak i samoubilacki koliko je to ofanzivno.

Pravi primjer pocetka sa dna i dolaska na vrh. 

4 hours ago, hamco said:

Zapamtite ovo trenersko ime, vec sam ga spominjao na nekim temama.

Uveo Arzignano iz Serie D u Seria C.
Trapani iz C u B.
Speziu iz B u A. 
S Fiorentinom vec 3 finala.

Svake godine vidljiv napredak. Njegove ekipe igraju ultra napadacki fudbal, rekao bih cak i samoubilacki koliko je to ofanzivno.

Pravi primjer pocetka sa dna i dolaska na vrh. 

Novi Jorge Jesus 😁

• 4 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u kurac sa autoritetom to jest ne jebe te niko ni strucno..

Najjaca scena, sudija pokazuje na penal zbog faula, ali je lopta jos u zraku, kako lopta polako pada tako vidis skoci par igraca Milana prema lopti kako bi je uhvatili, Abraham skace najvise i uzima loptu i to je to on izvodi penal😁

• 1 mjesec kasnije...

Nista mi ne bi bilo draze nego da Atalanta osvoji titulu. Imaju i oni americke vlasnike, nisu bez para, mogli bi malo da se otvore u januaru recimo i da pojacaju tim. 

Atalanta igra 5 sezona konstantno dobro, Gasperini to drzi pod kontrolom, imaju par dobrih igraca. U top 4 ce sigurno zavrsiti.

• 2 mjeseca kasnije...

Ma Inter je puno jaca ekipa ali Conteu ne treba puno da napravi nesto, mi to najbolje znamo, njemu je bitno samo da pridobije igrace, da se stope u jednu cijelinu i to je to onda mogu sve.

Vjerujem da ce se on i sa ovom prosjecnom ekipom do kraja ganjati sa Interom, gledao sam ih par puta, žilavi su, tvrdi, borbeni, namazani. Uglavnom su to pobjede sa jednim golom razlike, nema tu neke ljepote ali su rezultati tu.

Mislim da je Conte zasluzio puno boljeg igraca kada su vec Kvichu prodali, mislim on je htjeo da ide nisu tu mogli nista, ali dostojnu zamjenu su mu mogli dovesti.

Ma Konte napravi rezultat, ali posle njega ostane pustos. Ako se De Laurentiis ponasa kao sto zna i ne bude mu udovoljavao sa zahtevima za igrace taj dize sidro i ostavlja haos iz kog se tesko izlazi.

Sreca mozemo da mu prodamo Mudrika na leto. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.