21. januar 2023.3 god. comment_338593 Uzelo im 15 bodova i opet su u gornjoj polovini tabele. Nama da uzmu toliko bodova bili bismo zadnji. U Italiji svaki drugi transfer posudba. Verona prošle sezone dovela komplet napadačku trojku Caprarija, Simeonea i Baraka na posudbu, otkupila ih na ljeto i poslala na posudbu u bogatije klubove koji će ih otkupiti narednog ljeta. Prijavi
23. januar 2023.3 god. comment_338720 Šteta što je onaj mali Kvicha lijevo krilo, strašan je igrač. Ma nećemo dobiti nikoga za neke male pare nakon ovog oduzimanja bodova, čim to nije neka novčana kazna velika ili izbacivanje iz lige ništa od popusta na cijenu. Također ni ovi napadači iz Italije se nisu nešto pokazali Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342074 U pravu ste, ima taj vic u igri kao Hazard. Odlican igrac. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342085 Pošto je Whisperov link obrisan: Na ovo ne treba žaliti pare. Ali neće njega de Laurentis pustiti za ispod 200 miliona. Prijavi
11. mart 2023.3 god. comment_342100 Kupili smo Sterlinga prošlog ljeta, Mudryka na zimu i stiže Nkunku. Ukupno preko 200 miliona. Neće on kod nas. Prijavi
12. mart 2023.3 god. comment_342103 46 minutes ago, diablo_bih said: Ma trebao je golman zivu uhvatiti Ovo da je Kepa primio bilo bi, ja debila mogo se makar u pravu stranu baciti Odavno ispričana priča za Kvichu, nerealan igrač sa loptom u nogama, ne znam zašto ali mene podsjeća na Messija, jednostavno ne gubi čovjek loptu Prijavi
22. maj 2023.3 god. comment_345169 Juventusu oduzeto 10 bodova i trenutno se nalazi na 7. mjestu. To mjesto vodi ili u LK ili nigdje, zavisi od toga ko osvoji kup. To nam odgovara ako želimo dovesti Vlahovića. Prijavi
5. maj 2024.2 god. comment_354771 Slučajno sam gledao dio utakmice Cagliari - Lecce jer mi se pokvario daljinski. Samo su se valjali po travi, uvijek neko leži. Koliko god su neki timovi poput Atalante napredovali u odnosu na prije 15 godina, fudbal u Italiji je ostao isti. Prijavi
9. maj 2024.2 god. comment_354881 Zapamtite ovo trenersko ime, vec sam ga spominjao na nekim temama. Uveo Arzignano iz Serie D u Seria C. Trapani iz C u B. Speziu iz B u A. S Fiorentinom vec 3 finala. Svake godine vidljiv napredak. Njegove ekipe igraju ultra napadacki fudbal, rekao bih cak i samoubilacki koliko je to ofanzivno. Pravi primjer pocetka sa dna i dolaska na vrh. Prijavi
9. maj 2024.2 god. comment_354886 Haj nek igra napadacki fudbal s celzijem. Takav se jos rodio nije. Prijavi
9. maj 2024.2 god. comment_354887 4 hours ago, hamco said: Zapamtite ovo trenersko ime, vec sam ga spominjao na nekim temama. Uveo Arzignano iz Serie D u Seria C. Trapani iz C u B. Speziu iz B u A. S Fiorentinom vec 3 finala. Svake godine vidljiv napredak. Njegove ekipe igraju ultra napadacki fudbal, rekao bih cak i samoubilacki koliko je to ofanzivno. Pravi primjer pocetka sa dna i dolaska na vrh. Novi Jorge Jesus 😁 Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. Popularna objava comment_359027 De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u kurac sa autoritetom to jest ne jebe te niko ni strucno.. Najjaca scena, sudija pokazuje na penal zbog faula, ali je lopta jos u zraku, kako lopta polako pada tako vidis skoci par igraca Milana prema lopti kako bi je uhvatili, Abraham skace najvise i uzima loptu i to je to on izvodi penal😁 Prijavi
7. oktobar 2024.1 god. comment_359030 Pulišić opet u vrhunskoj formi, mogla bi neka pandemija zavladati. Na istoj utakmici je i Maignan odbranio penal Keanu, uhvatio živu loptu. Isti dan Gazzaniga za Gironu odbranio 3 penala protiv Bilbaoa. Dva su bila, ali se jedan ponavljao. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_360014 Nista mi ne bi bilo draze nego da Atalanta osvoji titulu. Imaju i oni americke vlasnike, nisu bez para, mogli bi malo da se otvore u januaru recimo i da pojacaju tim. Prijavi
10. novembar 2024.1 god. comment_360017 Atalanta igra 5 sezona konstantno dobro, Gasperini to drzi pod kontrolom, imaju par dobrih igraca. U top 4 ce sigurno zavrsiti. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362479 De Laurentiis napravio prvi korak da Conte ode na kraju sezone. Prodo Kvichu nije doveo nikoga u zamenu Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362480 Doveli su mu Okafora na posudbu igrača koji je prije toga pao ljekarski u Leipzigu.. Ako osvoji titulu bez Osimhena i Kvaratskelije i sa ovim poluigračima treba mu statuu odmah do Maradone podići. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362482 Ma Inter je puno jaca ekipa ali Conteu ne treba puno da napravi nesto, mi to najbolje znamo, njemu je bitno samo da pridobije igrace, da se stope u jednu cijelinu i to je to onda mogu sve. Vjerujem da ce se on i sa ovom prosjecnom ekipom do kraja ganjati sa Interom, gledao sam ih par puta, žilavi su, tvrdi, borbeni, namazani. Uglavnom su to pobjede sa jednim golom razlike, nema tu neke ljepote ali su rezultati tu. Mislim da je Conte zasluzio puno boljeg igraca kada su vec Kvichu prodali, mislim on je htjeo da ide nisu tu mogli nista, ali dostojnu zamjenu su mu mogli dovesti. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362483 Ma Konte napravi rezultat, ali posle njega ostane pustos. Ako se De Laurentiis ponasa kao sto zna i ne bude mu udovoljavao sa zahtevima za igrace taj dize sidro i ostavlja haos iz kog se tesko izlazi. Sreca mozemo da mu prodamo Mudrika na leto. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.