Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Napoli sad ima otvoren put, imaju puno lakši raspored do kraja. Za mjesta koja vode u Ligu Prvaka će biti ludnica, posebno ako Atalanta izgubi danas i otvori i treće mjesto kao opciju za ostale. Slična je situacija i u Francuskoj gdje je napeto od 2. do 7.-8. mjesta, kao i u Njemačkoj borba za 4. mjesto.

• 3 sedmice kasnije...

Jedina liga petica u kojoj je bilo borbe za titulu. Uvijek sam radije za to da se titula ne odbrani, da je osvoji neko manji i slabiji. U ovom slučaju sam bio više za Napoli, inicijalno za Atalantu dok nisu otpali. Conteova ekipa je za klasu slabija od Intera, a po meni nisu čak ni druga ekipa lige jer Milan ima bolji kadar, te bih ih stavio na treće mjesto pri čemu ovi ispod nisu tako daleko.

Borba će biti sada i za Ligu Prvaka kao i u Engleskoj. Teško da će se to desiti, ali bih najradije da Juventus nekako izvisi da još jedan doktor Claudio Ranieri uvede Romu u LP i tako se oprosti od trenerskog posla.

Ne razumijem potez Gasperinija da preuzme Romu, zar mu se toliko islo iz Atalante koji je bolji klub a i igrace ligu sampiona sljedece sezone. 

Najvjerovatnije mu dosadilo, isti posao i klub. Napravio ogroman uspjeh i opet mu ne daju lovu da krene u borbu za najvece trofeje. Hoce covjek malo u Rim a ukazala mu se sansa, pa i pod stare dane. Razumijem ga.

Gasperini trenercina, mnogo dobrih igraca ne izbacio a uz to igra veoma atraktivan i napadacki fudbal. Rekao bih da igra najjaci man to man presing ne samo u Italiji vec i u evropi. Prosle godine je razvalio i Liverpul i Leverkuzen tom igrom.

Roma je dobra ekipa, imaju para i nadam se samo da ce mu dati vremena i za ocekivati je da i Roma ponovo bude dobra.

Sto se tice ostalih trenera iz Italije, veoma perspektivan i vrhunski napadacki fudbal gaji, njegovo ime je Vincenzo Italiano.

38 minutes ago, Spaha said:

Roma je prenapuhan klub. Vazda se nesto spominju, velicaju 20 godina nikad nista. Da nije bilo Totija i De Rossija, ne bi ih niko ni spominjao.

I ja imam ovaj osjecaj. Vazda su nesto kao prisutni a nikad nista. Dodje Jose prica se o njima, dodje Dybala prica se o tome…

Bas me zanima kako ce izgledati pod Gasperinijem.

Mislim da se i Inzaghi zasitio Intera i Inter Inzaghia, takođe mislim da su kao kombinacija dohvatili svoj maksimum, tako da rastanak je najbolja opcija.

Osvajali su zajedno i Seriu A i kup, dva puta finale LP, tako da rezultati nisu izostali.

Interu je potrebna velika smjena generacija, a Inzaghi mislim da nema motivacije za to, poraz od 5-0 u finalu je svakako imao doprinos tome.

Inter nema ni jedno krilo u ekipi. Imaju i nekoliko starih igraca, igraca koji su uglavnom wb ili stoperi i 4 klasicna napadaca od kojih ni jedan nije dobar da igra usamljenog spica. Apsolutni remont je potreban i ko god da postane novi trener i koji gaji drukciji stil fudbala trebace odraditi velike promjene. 
To ce zahtjevati i vrijeme i strpljenje a ocekivanja ce naravno uvjek bitj velika, prevelika a to je titula. Mogao bi iduci trener najebati.

Inzaghi je iz te ekipe izvlacio vise od maksimuma. Pogledajte samo igrace na papiru, lik igra finale Lige Sampione 2 puta u 3 godine s takvim timom. Bez ozbiljnih osvjezenja ekipe i kvalitetnih pojacanja, novi trener se nece fino provesti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.