4. februar 2025.1 god. comment_362495 Sreća imaju Lukakua koji će im dugo biti glavna zvijezda hehe. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363821 Ranieri preporodio Romu, 18 utakmica bez poraza, danas u gostima pobijedili Inter. Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363822 Ide Conte i Napoli do titule. Inter u deset dana sebi usrao sezonu maksimalno. Jos samo da i iz Lige prvaka ispadnu i tjt Prijavi
27. april 2025.1 god. comment_363823 Napoli sad ima otvoren put, imaju puno lakši raspored do kraja. Za mjesta koja vode u Ligu Prvaka će biti ludnica, posebno ako Atalanta izgubi danas i otvori i treće mjesto kao opciju za ostale. Slična je situacija i u Francuskoj gdje je napeto od 2. do 7.-8. mjesta, kao i u Njemačkoj borba za 4. mjesto. Prijavi
19. maj 2025.1 god. comment_364343 Napeta sezona u Seria A ove godine, u zadnjem kolu će se odlučivati o prvaku Prijavi
19. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364352 Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364466 Jedina liga petica u kojoj je bilo borbe za titulu. Uvijek sam radije za to da se titula ne odbrani, da je osvoji neko manji i slabiji. U ovom slučaju sam bio više za Napoli, inicijalno za Atalantu dok nisu otpali. Conteova ekipa je za klasu slabija od Intera, a po meni nisu čak ni druga ekipa lige jer Milan ima bolji kadar, te bih ih stavio na treće mjesto pri čemu ovi ispod nisu tako daleko. Borba će biti sada i za Ligu Prvaka kao i u Engleskoj. Teško da će se to desiti, ali bih najradije da Juventus nekako izvisi da još jedan doktor Claudio Ranieri uvede Romu u LP i tako se oprosti od trenerskog posla. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364469 Tek sad vidim postoji mogucnost da Inter izgubi sva 3 trofeja. Kup, ligu u posljednoj utakmici i Ligu Sampiona u finalu. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364750 Ne razumijem potez Gasperinija da preuzme Romu, zar mu se toliko islo iz Atalante koji je bolji klub a i igrace ligu sampiona sljedece sezone. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364752 Roma ima bogate vlasnike, prodali mu pricu o projektu i pojacanjima. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364754 Najvjerovatnije mu dosadilo, isti posao i klub. Napravio ogroman uspjeh i opet mu ne daju lovu da krene u borbu za najvece trofeje. Hoce covjek malo u Rim a ukazala mu se sansa, pa i pod stare dane. Razumijem ga. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364755 Gasperini trenercina, mnogo dobrih igraca ne izbacio a uz to igra veoma atraktivan i napadacki fudbal. Rekao bih da igra najjaci man to man presing ne samo u Italiji vec i u evropi. Prosle godine je razvalio i Liverpul i Leverkuzen tom igrom. Roma je dobra ekipa, imaju para i nadam se samo da ce mu dati vremena i za ocekivati je da i Roma ponovo bude dobra. Sto se tice ostalih trenera iz Italije, veoma perspektivan i vrhunski napadacki fudbal gaji, njegovo ime je Vincenzo Italiano. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364756 Roma je prenapuhan klub. Vazda se nesto spominju, velicaju 20 godina nikad nista. Da nije bilo Totija i De Rossija, ne bi ih niko ni spominjao. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364758 23 minutes ago, Spaha said: Roma je prenapuhan klub. Vazda se nesto spominju, velicaju 20 godina nikad nista. Da nije bilo Totija i De Rossija, ne bi ih niko ni spominjao. Lazio merda Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364760 38 minutes ago, Spaha said: Roma je prenapuhan klub. Vazda se nesto spominju, velicaju 20 godina nikad nista. Da nije bilo Totija i De Rossija, ne bi ih niko ni spominjao. I ja imam ovaj osjecaj. Vazda su nesto kao prisutni a nikad nista. Dodje Jose prica se o njima, dodje Dybala prica se o tome… Bas me zanima kako ce izgledati pod Gasperinijem. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364769 Imaju ljudi dobar PR sta ces 😀 Friedkin group je teska nekih 10ak milijardi, pored Rome su vlasnici i Evertona. Nije da nemaju pare za ulaganje vec ne umeju. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364841 Nakon sto Inzagi odlazi sa klupe Intera... De zerbiju je sudjeno da vodi veliki klub i osvoji najvece trofeje. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364842 Kakav sunovrat Intera, propast će da se neće izvući za 10 godina iz govana. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364843 Mislim da se i Inzaghi zasitio Intera i Inter Inzaghia, takođe mislim da su kao kombinacija dohvatili svoj maksimum, tako da rastanak je najbolja opcija. Osvajali su zajedno i Seriu A i kup, dva puta finale LP, tako da rezultati nisu izostali. Interu je potrebna velika smjena generacija, a Inzaghi mislim da nema motivacije za to, poraz od 5-0 u finalu je svakako imao doprinos tome. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364844 Inter nema ni jedno krilo u ekipi. Imaju i nekoliko starih igraca, igraca koji su uglavnom wb ili stoperi i 4 klasicna napadaca od kojih ni jedan nije dobar da igra usamljenog spica. Apsolutni remont je potreban i ko god da postane novi trener i koji gaji drukciji stil fudbala trebace odraditi velike promjene. To ce zahtjevati i vrijeme i strpljenje a ocekivanja ce naravno uvjek bitj velika, prevelika a to je titula. Mogao bi iduci trener najebati. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364847 Inzaghi je iz te ekipe izvlacio vise od maksimuma. Pogledajte samo igrace na papiru, lik igra finale Lige Sampione 2 puta u 3 godine s takvim timom. Bez ozbiljnih osvjezenja ekipe i kvalitetnih pojacanja, novi trener se nece fino provesti. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364855 A sta reci za starog lisca Ranieria, preko 20 utakmica bez poraza. Pukom srecom nisu usli u ligu prvaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.