Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Ili da je Milan ovako igrao od pocetka sezone kao od restarta.
Nikad gori Juventus ce uzeti titulu bez ikakve drame, rutinski reklo bi se.
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Trenutno su popularni mladi treneri bivši igrači. A i realno svi dokazani top treneri su ili istrošeni u padu ili zauzeti, jedino je Pochettino slobodan
Nema logike bit privremeno.
Da je u sredini sezone il nest, nego nova sezona pocinje za mjesec, nece sigurno dovodit novog trenera za 3 mjeseca, osim ak ovaj usere bas sve, u sto nevjerujem. Juve moze seriu A igrat i bez trenera i bit opet pri vrhu tabele

I ja mislim da je Pirlo samo privremeno tu. Oni bi najradije Guardiolu po svemu sudeći, sad kakvi su njegovi planovi u slučaju da City osvoji LP to je pitanje. Moguće da se i isproba i kod Italijana.

Kakav crni Guardiola i Juventus... doveli mu vec 2 igraca za sledecu sezonu i da on sad ode u Juve i remont radi neki... Pogotovo tamo kod cigana u torinu

Kroz dvije godine sve je moguće.

• 6 mjeseci kasnije...

Conte sa Interom preuzeo prvo mjesto pred derbi grada Milana. Ispali su iz svih ostalih takmičenja i do kraja sezone imaju samo ligu da igraju. Mislim da neće ispustiti ovo što imaju. Navijam da titulu uzme bilo ko ko nije Juventus. Roma mi je inače najdraži klub u Italiji, ali nemaju šanse da budu prvaci. Bilo bi mi drago zbog Ibrahimovića da Milan uzme.

Pazza Inter Amala

A sto se Rome tice, neka ispadnu, najmrzi mi klub u italiji. toliko se spominju, a klub u  rangu Wolverhamptona

Pazza Inter Amala

A sto se Rome tice, neka ispadnu, najmrzi mi klub u italiji. toliko se spominju, a klub u  rangu Wolverhamptona

Spominju se jer uvijek nađu nekoliko talenata ali sve to prodaju, osim ako nemaš Tottia i De Rossia koji neće nigdje. Ostali naravno hoće za veće plate. Očajan posao rade u upravi Rome od kad znam za sebe, stalno gledaju da dobiju keš što prije za najbolje igrače te nemaju selekciju klubova kome će ih prodati, nebitno je li ti to rival za titulu ili ne, samo su im pare bitne.

To isto kao da prodaš Kantea Liverpoolu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.