21. februar 2021.5 god. comment_310231 Razbi Inter Milana u derbiju, sezona se okreće u njihovu korist. Uvijek sam viÅ¡e volio u timu imati Lukakua, nego Moratu i ostale padaviÄare koje smo dovodili. Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310271 Ma dobro, otvoreno je sve u Italiji, mene je i Äudio Milan koji realno ima i prosjeÄan tim... Biće to izmeÄ‘u Intera i Juvea na kraju Prijavi
23. februar 2021.5 god. comment_310288 opet ce ovo juve uzeti, kakvi god bili. Veliki trenerski mag zvani Pirlo će uspjeti ne osvojiti prvenstvo. Da je bilo koji drugii trener na klupi mislim da bi Juventus vec sada ia 6-7 bodova vise od Intera, ne zato Å¡to je Juve dobar nego zato Å¡to je Inter prosipao bodove protiv polovnjaka od ekipa, Pirlo to nije znao iskoristiti. Sada je Inter uÅ¡ao u formu, Conte posložio momÄad, ispali su iz Lige Prvaka, mogu se samo na ligu opredjeliti , ne vidim kako ovo mogu prokockati. Milan daleko iznad oÄekivanja i stvarnom kvalitetu ekipe. Prijavi
3. mart 2021.5 god. comment_310816 http://engleskifudbal.net/vesti/lukaku-inter-mancester/ Cirkus Inter kasni sa isplatama za Lukakua, Junajted sad traži igraÄa umesto novca? Prijavi
4. mart 2021.5 god. comment_310825 kakvi su to žabari, kako njima uopšte daju tako poslovati? Prijavi
31. mart 2021.5 god. comment_312024 Osvjezili nerazzuri svoj grb. Svi ponovo teze ka minimalizmu, a mi smo imali jedan takav medju najboljima Prijavi
4. april 2021.5 god. comment_312288 Conte gazi ka tituli sa pojaÄanjem kojeg je silno želio joÅ¡ kod nas da dovede. Jedina Å¡ansa da Juventus uzme titulu je da Pirlo preuzme Inter. Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312299 Ovaj Conte podsjeća na Mourinha malo, tvrd fudbal, težak je kao osoba ali gdje god dođe uvijek će ti donijeti trofej Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312319 Ovaj Conte podsjeća na Mourinha malo, tvrd fudbal, težak je kao osoba ali gdje god dođe uvijek će ti donijeti trofej Conte je zapravo harizmatican, a Mourinho je osoba koju je udarila slava u glavu i koja neironicno id dalje veruje u sliku koju su mediji stvorili o njemu pa cesto ispada smesan. Prijavi
5. april 2021.5 god. comment_312320 ProÄitajte malo komentare navijaÄa Intera Å¡ta misle o trenerskom magu Conteu. Garantujem da bi Juve uzeo titulu da ih ne vodi neiskusni Pirlo. Prijavi
6. april 2021.5 god. comment_312325 ProÄitajte malo komentare navijaÄa Intera Å¡ta misle o trenerskom magu Conteu. Garantujem da bi Juve uzeo titulu da ih ne vodi neiskusni Pirlo. Bi karine, 2 poraza ima Inter zasad. Boli ih finale kupa i loÅ¡a LÅ . InaÄe Konte je jako loÅ¡ u LÅ i nas kad je vodio nismo bili Äemu u lÅ¡ Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312485 Može li neko objašnjenje zašto je Ibrahimović dobio crveni protiv Parme? Tražio sam adekvatan klip, ali nisam našao. Prijavi
11. april 2021.5 god. comment_312536 Kazu sudija pogresno razumio Ibrine rijeci (mislio valjda da ga ovaj psuje). Izgleda da ce mu ponistiti crveni. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313292 Nije nemoguće da i Juventus i Milan izvise za Ligu Prvaka, ali mislim da će samo jedni ostati bez mjesta. Ako to bude Juventus - super, a ako to bude Milan onda vjerovatno neće otkupiti Tomorija. Prijavi
27. april 2021.5 god. comment_313295 Ne bi me Äudilo da Milan izvisi, dugo su se i držali u vrhu sa obzirom na to da nemaju neku specijalnu ekipu. ViÅ¡e bih naravno volio da izvisi mrtvi Juve Prijavi
2. maj 2021.5 god. comment_313700 Nakon 10 godina Godfather https://www.youtube.com/watch?v=PDztCvdsv5g Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313712 Nikad zanimljivija sezona u Seriji A i prekid dominacije smećara iz Torina. Zanimljivo će biti do kraja za pozicije koje vode u LŠ, Lazio ako dobije sve ekipe će biti u 2 boda. Volio bi da Juve izvisi pa kako god... Cristiano ima 27 golova u sezoni... Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313725 sluÅ¡aj ove Italijane, pa njima su i navijaÄke pesme takve da možeÅ¡ da ih sluÅ¡aÅ¡ na nekoj plaži, žurka, žurka, odma mi popravila raspoloženje :hail: :hljeb: :trink: Prijavi
3. maj 2021.5 god. comment_313729 Izvukao Penaldo sinoć Juventus pred kraj inaÄe bi pali na Å¡esto mjesto. A Å¡esto mjesto sa ovim igraÄima je sramota. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313793 Izvukao Penaldo sinoć Juventus pred kraj inaÄe bi pali na Å¡esto mjesto. A Å¡esto mjesto sa ovim igraÄima je sramota. Samo je jedan razlog za tako veliki, ogromni pad a to je Andrea Pirlo. Direktno iz vinograda na klupu Juventusa,bravo. Okej, ima i smjene generacije ali ova ekipa nije niÅ¡ta slabija od proÅ¡logodiÅ¡nje, tako da opravdanje u igraÄkom kadru može okaÄiti maÄku o rep. Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_313892 Mourinho u Romi, ja sam ga nekako viÅ¡e u Juventusu oÄekivao, sve predispozicije za to ima Prijavi
7. maj 2021.5 god. comment_314248 Ovi Talijani ne znaju normalno kupiti igraÄa. Eno u Juventusu Chiesa, Morata i McKennie na posudbi, proÅ¡le sezone Barella i Sensi u Interu na posudbi, sad Tonali u Milanu na posudbi. Oni bi ako je ikako moguće da ne plate nikad nikog. Tomori, vrati se. Prijavi
7. maj 2021.5 god. comment_314254 Inter prvak, Napoli proslo kolo primio gol u nadoknadi i propustio sansu da ostavi Juventus bez lige prvaka, ovako sve ako pobijede nisu sigurni za ligu prvaka. Prijavi
8. maj 2021.5 god. comment_314264 Ovi Talijani ne znaju normalno kupiti igraÄa. Eno u Juventusu Chiesa, Morata i McKennie na posudbi, proÅ¡le sezone Barella i Sensi u Interu na posudbi, sad Tonali u Milanu na posudbi. Oni bi ako je ikako moguće da ne plate nikad nikog. Tomori, vrati se. Skroz su osiromaÅ¡ili ligu. Kada pogledas plate u manjim klubovima, smijesne cifre u poredjenju sa engleskom. Ali ova sezona je bila dobra, ima i dosta dobrih ekipa i onih solidnih koje mogu da namuce svakoga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.