Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

• 3 sedmice kasnije...

Nisam gledao utakmicu, ali mislim da je prerano da se to kaže. Znamo kako Sarri zna da ispusti 4 boda prednosti ili koliko je već bilo one sezone.

Sad vodi Juventus, tako da se to nece desiti.
Inter realno igra lose uprkos ovolikom broju osvojenih bodova. Conte igra na siguricu zato cesto i ispusta bodove, pa u ligi sampiona je ispao samo zbog kukavickog pristupa.

Inter realno igra lose uprkos ovolikom broju osvojenih bodova. Conte igra na siguricu zato cesto i ispusta bodove, pa u ligi sampiona je ispao samo zbog kukavickog pristupa.

Kako bi drugacije igrao sa ovim mrtvim Interom?

Pa uopste to nije toliko los sastav, sta pricas. Pogledaj kako Atalanta i Lazio igraju sa poprilicno slabijim sastavom, ljepota za oci. Pa cak i Roma igra ljepse. I hajd nije bitno toliko ni sto igraju tako nego ispali su iz lige sampiona samo zbog pickastog pristupa. Vodili su i protiv Dortmunda (2:0) i protiv Barselone (1:0) na poluvrenu ali onda ide bunker ala Murinjo i ljudi preokrecu. To ja ne volim, i mi smo one sezone kad smo osvojili sa Conteom imali vise srece nego znanja, izvlacili nas pojedinci u vidu Hazarda i Coste, protiv vecih ekipa uvijek se branili i igrali na kontre, ali dobro to je sad druga tema, necu bas toliko da ga popljujem, ipak mu hvala za tu titulu.

To sto Atalanta igra ljepse nista ne znaci. Jedna sezona je nista. Eto ta Roma vjecito 4. Nikad postenog kluba od nje.

Mi smo kod Contea znali i preokrenuti utakmicu, sad ni to ne mozemo.

Kad bi se lijep fudbal mogao tek tako igrati, svi bi ga igrali. A svakako od ljepog fubala nemas nista. Sasvim malo ekipa imas koje igraju lijep fudbal a da pritom titule osvajaju. 

Eno kompilacija najljepsih golova u engleskoj u zadnjoj deceniji, Arsenal ih najvise zabio, a sta su postigli?

Ne shvatas poentu, posto pricamo o Conteovom Interu, ove sezone da su imali samo malo drugaciji pristup, hrabriji, imali bi i vise bodova i prosli bi grupnu fazu lige sampiona. Inter ima poslije Juventusa najjaci ekipu u Italiji, nema potrebe da vecinu utakmica protiv jacih ekipa igraju pickasto. Pa Sarri ga je oducio od fudbala u po Meaze, nisu znali lopte iznjeti preko pola. O tome ti pricam, takve utakmice Conteu nisu strane. Sjecam ih se i za vrijeme mandata u Chelseau.

Sta je uradio sad ovaj Romin golman ahahahahahah pa nas je Kepa zlatan

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Gledam i ne vjerujem. I to u dva navrata, kao sa popravi i skide loptu s glave Smallingu. Cirkus

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.