Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Gandalf' timestamp='1353449634' post='89761']

Čovjek se gubi i nema apsolutno nikikakvih odgovora, kad je stanje na terenu loše(najviše me nerviraju njegove izmjene u 90. minuti, kad cijelu tekmu imamo nepovoljan rezultat. I totalni dibidus zna da se nešto treba mjenjati bar 15 minuta pred kraj u takvim situacijama)...
Najsvježiji primjer imali smo danas. Siluje se i forsira Torres(koji usput, tvrdim to već odavno, kur*u više ne vrijedi) od prvog dana nove sezone i onda ga izostaviš u najvažnijoj utakmici??!!
Koju poruku si tu dao? Torresu, vlasniku, navijačima i na kraju sebi samom?? I kako očekuješ da ti on odgovori na terenu u sljedećim utakmicama??
[/quote]

Sa ovim se potpuno slazem, ovaj problem prati klub od pocetka sezone. Forsiranje igraca koji vise nije kao ranije, urodilo je plodom u par utakmica. Dalo je za rezultat koliko 6-7 golova ako se ne varam. A ostale utakmice? Ako je do sada to radio mogao je i veceras. I u najvaznijoj ga izostavi, i doda jednog u odbranu. Nevjerovatno, pa da smo izgubili 5-0, ne bi mi bilo toliko zao samo da sam vidio bar jednog napadaca na djelu. Sturridge povrijedjen, Torres je bio tu ali eto mogao cak i Moses (iako je krilo) da se oproba.

I onda ga gledam kako zvace onu zvaku ili sta vec, mirno stoji i razmislja ko zna o cemu.

Gdje je karakter covjece, pa nije im drug sa ulice da ih pusta da se onako pogube na terenu.
  • Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

al nas iseče đubrentus, ko exer pikca kad je kupovao cvijeće...

ne bih ništa mudrovao, ionako masa to radi, samo ću čekati i kraj zadnjeg kola, vjerovati i držati plavu zastavu da vijori u zraku!!!!

COME ON CHELSEA
Joooj kako smo losi bili kao nikad do sada, ocaj zivi toliko sam se iznervirao fuck

Juventus nas je izdominirao u svakom smislu, smijesno smo djelovali.

Kako su ljudi trcali i onaj borbeni duh njihov, ma divim se. Ljudi nemaju nekog novca a opet se bore, a kod nas samo daj igraca daj igraca i onda se ko kuje vuku po terenu.

Hazard nula kao i mata

jos pure treba jest Chelsea da bi mogao igrati s Juventusom
[quote name='StileJ' timestamp='1353453020' post='89786']
Kako su ljudi trcali i onaj borbeni duh njihov, ma divim se. [b]Ljudi nemaju nekog novca a opet se bore[/b], a kod nas samo daj igraca daj igraca i onda se ko kuje vuku po terenu.
[/quote]

sigurno, siroti klub ;)
idem im donirati euro da ne propadnu
[quote name='hunter' timestamp='1353447953' post='89724']
Romane potplati ukrajince da igraju ozbiljno.
[/quote]

Slažem se, jedino što nam i preostaje.

Nisu greške napravljene večeras, greške su napravljene ovog ljeta, a one su sljedeće:

a) Nije se doveo napadač u klub. Onu večer nakon utakmice poslije Atletica (zadnja noć transfer-roka) trebao se dovesti Falcao, pa koliko koštao da koštao.

B) Nije se doveo niti jedan štoper, a Hutchinson je poslan na posudbu.

c) Prodao se Meireles bez ikakvog razloga, a posudio se Essien opet bez nekog velikog razloga - centralni i defanzivni dio veze apsolutno oslabljen

Ovo večeras je samo eho ovoga što san nabrojao.

Juventus je ništa posebna ekipa - ekipa koju su samljeli i Šahtar i Inter ove sezone, a da ne govorim o Nordsjaelandu koji im nije dao da dišu u Danskoj. Samo smo mi totalna kriza večeras i zato smo izgubili. Ali opet Juventusu svaka čast, ima da slave čitavu noć što su pobjedili europskog prvaka.

Ono što sada očekujem nakon ove utakmice je da još noćas Abramovič ode avionom u Madrid i da moli čelnike Atletica da pristanu na predugovor s Falcaom i da moli čelnike Reala da pristanu na predugovor s Ramosom + da dovede Huntelaara ili Bonyja. Nakon toga kada se vrati u Englesku pravac Liverpool i da moli čelnike Evertona da pristanu na predugovor s Fellainijem.

Di Mattea ne krivim za poraz, on nije čudotvorac - pa nije Di Matteo kriv što je Ramires zadnje dvije utakmice totalno izgubljen i što gubi lopte kao lud.

[quote name='StileJ' timestamp='1353453020' post='89786']
Joooj kako smo losi bili kao nikad do sada, ocaj zivi toliko sam se iznervirao fuck

Juventus nas je izdominirao u svakom smislu, smijesno smo djelovali.

Kako su ljudi trcali i onaj borbeni duh njihov, ma divim se. Ljudi nemaju nekog novca a opet se bore, a kod nas samo daj igraca daj igraca i onda se ko kuje vuku po terenu.

Hazard nula kao i mata

jos pure treba jest Chelsea da bi mogao igrati s Juventusom
[/quote]

[size=5][b]@ StileJuventus - Pozdravi svoga idola Moggija. Eno maše ti - iza rešetaka![/b][/size]
Necu reci da me nije pogodio poraz, bilo bi glupo, a i slagao bih...
Ali, prosli su tacno onako kako su igrali.... Kao muve bez glave, bez ikakvog osecaja kontrole... Oskar je tu nesto mrdao u prvih 45, al to ni blizu nije dovoljno protiv tima kalibra Juventusa.
Jeste da su imali i srece kod prva dva gola, ali sreca prati samo hrabre, i treba se posteno oznojiti da bi je zasluzili.
Pogledajte samo Chelsea prosle sezone. 11 momaka je hrabro stajalo na terenu, prkoseci logici, zdrvom razumu, zakonima fudbala.... Dali su sve sto su imali, i srca i duse i na kraju dosli do cilja.
Niko nije ocekivao, da ce najslabiji tim Chelsea-ja otkad je Ruskih miliona u njemu osvojiti Ligu Sampiona.
Bili su autsajderi, i to i je dalo snagu, da pokazu nevernicima da su pogresno procenili Plavce iz Londona.
Nova donela je i nova ocekivanja, ali i pod lupu stavila prethodne uspehe. Tim za koji su govorili da je jedini osvajac Lige Sampiona koji nije igrao fudbal, morao je opravdati sebe pred ocima sveta, pokazati da slucajnosti ne postoje, i da su s pravom poneli klempavi trofej iz Minhena.
U ocima svakog navijaca Chelsea-ja, Plavci su sasvim zasluzeno dosli do titule najboljeg tima u Evropi, i ne postoji nikakav statisticki podatak, koji ce ih razuveriti u to. Medjutim, u ocima ostatka fudbalskog sveta, stvari su malo drugacije.
Chelsea je dete u drustvu velikih ljudi, zahvaceno pubertetom, prisiljeno da prerano sazri, kako bi moglo stati uz rame s njima.
Sad je situacija malo drugacija, ali Chelsea je jedan od prvih koji je svojim usponom kroz ovo takmicenje poremetio ustaljeno "drustvo odabranih", vec poznatih velikana Lige Sampiona, koji su se smenjivali na tronu. Krem fudbalskog sveta sacinjen je uglavnom od onih koji su ostavili duboke tragove u takmicenju i uostalom u klubovima koje je "vestacka rusko-londonska tvorevina" ostavljala iza sebe.
Nikome nije prijatno kad dodje novo dete na deo igralista koji smatra svojim, jos usput pokupi i sve igracke.
Ti ljudi su po pravilu iskocili kao najveci kriticari uspeha Chelsea-ja.
Zbog njih, i svega sto su predstavljali u fudbalu ova sezona ce biti jako teska. Chelsea je bez potrebe stavljen na stub srama, i svaka greska, koliko god bila mala i nevazna bice duboko urezivana na isti, jer koliko god Chelsea bio dobar, nekim ljudima nikad nece biti dovoljno, i koliko god bio los, neki ce se truditi da ga jos vise ukaljaju.
Chelsea ce morati jos dugo da krci put da bi bio smatran jednakim, a prosla sezona je tek pocetak.
Ne treba upirati prstom u pojedince, bez obzira da li se oni zovu Fernando, Roberto, Branislav, David... Chelsea je kao tim podlegao teretu ocekivanja, pritisku koji fudbalska javnost namece, a vodeci ljudi kluba ne olaksavaju. Dosta je stvari unutar samog kluba i njegove filozofije koje se moraju promeniti, da bi Chelsea nastavio put uspeha.
Steta je ako se ne uspijemo kvalifikovati medju 16, ali ako ne uspijemo opet ostaje u igri jos 5 trofeja!
Nedostajao nam je Lampard sa svojim iskustvom, kao i Terry te Cole u pojedinim tekmama. Ne gledam na ovo kao smak svijeta, Momci su mladi i ovo je samo lekcija za ubuduce.
Di Mateo treba ostati do kraja sezone, siguran sam da cemo osvojiti par trofeja!
[quote name='bambi' timestamp='1353437595' post='89643']
[/quote]
Cestitam na zasluzenoj pobjedi .
Ode vam RDM. Očekivano, i onako ga je jedva ostavio na kraju prošle sezone.

Loša taktika sinoć i nabrijan Juve na domaćem terenu, protiv toga prosto niste mogli. Rezultat je malo i nerealan, al' jebiga, to je fudbal.

Nego, jedna opservacija. Nikako ne mogu da skontam likove, kojih ima na svakom navijačkom forumu, pa tako i kod nas i kod vas, koji prije utakmice pričaju o rivalu, k'o da je GOŠK iz Gabele. Tako poslije utakmica k'o što je ova samo ispadaju jadni ako se nađu na pogrešnoj strani.

Elem, pozdrav do nekog sljedećeg viđanja.
malo je nerealno ocekivati prolaz chelsea,odnosno poraz juventusa u donjecku

zao mi je sto dolaze navijaci juventusa i provociraju,jer sam jedan od njih,ali ne da provociram sinocnom utakmicom

iskreno ocekivao sam pobjedu ali i ne onakav potop chelsea......imate trenera idiota....koji pored dragulja u momcadi igra na snagu i defanzivno kao da je tu jos lampard,ballac i essien :D

shaktar nas je sviju iznenadio u ovoj grupi svojim pristupom..nadigrao juventusu u torinu,nadigrao vas u obje utakmice,..ali ne ocekujem njihovu dobru igru protiv juventusa u sljedecem kolu jer su u blagom padu i sinoc su igrali losije iako rezultat vara...dok juve se uzdize...nakon EP i umora koje je to takmicenje,kao i drugi razlozi ostavili traga na ekipu dizemo se i bit cemo samo jaci u drugom dijelu sezone kao i prolse godine......al nebitno

zao mi ej sto nije chelsea prosla...odnosno nadam se da nece sada,jer juve ispada...ali takdojer da ce te sa novim trenerom vratiti se sljedece godine bolji.....sa drugim timom,nama dati torresa :P vama takvi ne trebaju,i schevcenoko nije mogao u chelsiu(takav tip napadaca) i imati novo rivalstvo....a od trenera abramovic bi morao napraviti jedan potez i dovesti ljude poput kloppa ili sl iz plejade mladih sa zeljom nadigravanja i fair playa a ne ljudih bez muda
Jučer mi je prvi put od 97 od kada ih pratim bilo neugodno ka nikad u životu.. Do jedan igrač osim cecha je odigra katastrofalno bez volje, želje, duela.. Da se mi sa ovakvom momčadi branimo 85 min a triba nam praktički minimum 1 gol jer je bilo za očekivat da ćemo primit bar 1... To je sramota i sad vidim zašto je hazard pri potpisu zahtijeva da chelsea promini stil igre a ne da primi 2 do 3 baluna po poluvrimenu među 3 protivnička igrača ili sa jednim konjom na leđima okrenut leđima branci to je užas... Mi imamo igrače koji vole balun i koji se mogu nadigravat sa bilo kim u europi a ne čekat kontru ili grešku protivničke obrane ka protiv shaktara u londonu.. Mi jučer ni u jednom trenutku nismo uspili pritisnit juventus ka ni shaktar prije 15 dana u tome je problem.. Nije stvar jeli igraš s torresom , danielom ili ni jednim ali mi moramo imat posjed sa ovakvim igračima a onda će doć i igra i golovi i akcije... VRIME JE ZA PRAVOG TRENERA KOJI IMA RIJEŠENJA I KARIZMU DA VODI OVE IGRAČE.. MOURINHO, HIDINK ILI NETKO TAKAV
Ne ocekujte da ce Chelsea pridavati ikakav znacaj Evropa Ligi. Naravno, sanse za plasman u dalju fazu LS jos postoje, ali smo tu u tudjoj milosti.
Bice situacija kao sa timovima iz Manchestera prosle sezone... Izasli smo na teren koliko da nas bude 11...

Spas sezone ce se traziti u osvajanju PL pre svega, a eventualni uspesi u kupovima, samo utesna nagrada.
Sve ste vec rekli o sinocnjoj utakmici, pa da ne ponavljam i ja isto. Samo da kazem da nas je opet realizacija kostala svega, jer smo morali u 1. poluvremenu zabiti, morali. Sve bi se okrenulo u nasu korist. U nastavku je bilo kasno jer smo bili u zaostatku a ovi su bili u naletu.

U LE gurati Piazona, Bertranda, Azpilicuetu i sve one koji ne igraju... potpuno nevazno takmicenje. Sto rece Whisper, sada se okrenuti prvenstvu i probati uzeti koji trofej. Ipak je trofej trofej.
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ,ali rezultat sve govori .Izgubiti sa tri nula je ravno katastrofi .Cestitke Juventusu,dosta je jaci nego sto sam mislio .
[quote name='Ercov' timestamp='1353507447' post='89938']
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ,ali rezultat sve govori .Izgubiti sa tri nula je ravno katastrofi .[u][b]Cestitke Juventusu,dosta je jaci nego sto sam mislio[/b][/u] .
[/quote]

Vjeruj mi da NIJE. Nego smo mi kriza.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353515302' post='89986']
Vjeruj mi da NIJE. Nego smo mi kriza.
[/quote]
I jedno i drugo.
Nista,nasa losa igra prije svega taktika,da je kojim slucajem Hazard dao gol na pocetku meca iz one dobre prilike danas bi se pricala druga prica u to sam ubjedjen.....Cestitke Juveu na zasluzenoj pobjedi !!! :)>-
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.