Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako će samo žalosno i tužno izgledati tribine stadiona evropskog prvaka u posljednjoj utakmici grupne faze.
[quote name='bambi' timestamp='1353447710' post='89712']
Dobri ste momci, imate mahanje.

Sramota za pravaka Evrope da se ovako postavi i brani k'o neki drugoligas.

hmm
[/quote]
Ajd ti zamisli da si kengur pa odjebi u skokovima.
Ne deluje tako po govoru tela tima da je neko u svadji ali moguce da je Tores taj koji je usao u konflikt sa nekim mada nije prznica a najverovatnije je da je to bio Sturidge.
Mene je sram :(, ide bunker igrati -.-, seprtljavost u napadu, toliko 100 postotnih, 3 komada smo im trebali dati priej neg smo dobili krumpir od gola!
jeboo mamu da mi ga je uhvatiti ubio bi boga u njemu jebo te zivot glupi seljacki idi tamo na sajt juventusa i raduj se ,,koji ces kurac ovdje pa ja jbt nebi ni u snu otisao da vidim vas sajt ,,ili si glup ili bolestan -_-
[quote name='bambi' timestamp='1353447710' post='89712']
Dobri ste momci, imate mahanje.

Sramota za pravaka Evrope da se ovako postavi i brani k'o neki drugoligas.

hmm
[/quote]

edit:jbg nemam nis protiv juve-a al mi ide na zivce kad ekipa dolazi i provocira...
Prvo i nesto sto me mnogo nervira. Banujte ove smradove sto navijaju za druge klubove i dolaze ovdje da prosipaju pamet. Dakle ovo je forum navijaca Celsija, a ne Juventusa, Uniteda ili koga vec. Ovo me od samog starta nervira zestoko, isto tako ne zelim nikakvu dobrodoslicu na njihove forume, niti ih posjecujem niti me zanimaju.
Drugo, sto se utakmice tice. Zasluzeno Juventus, ovo je katastrofa. Necu prestati da vjerujem u prolaz, jos uvijek ima 90 minuta. Ali, ono sto me najvise bode ove sezone nije Torres, niti Mikel, vec Di Matteo. Po treci put ove sezone kiksamo zbog njegovih taktika. Prvo protiv City-a, pa protiv Atletica, pa sad protiv Juventusa. 2 utakmice za trofej, jedna za prolaz dalje u nokaut fazu. Pa sta li je mislio sa taktikom bez napadaca, da se branimo pa ako udje udje u gol? Evo nam sad po usima smo dobili zbog njegovog jebenog bunkera!!

Sramota.
Zašto banovati, daleko je ovo od banane. Mogu već zamisliti šta neki naši navijači rade po 'tuđim' forumima ako ih ima. Tako da svako ima pravo doći, nek se i naslađuju pa sve je to navijački. Ko ne zna podnijeti poraz, ja mu tu ništa ne mogu.
mi smo morali veceras imati napadaca od samog pocetka pa makar to bio i Tores.Koju god smo loptu ispucali Chielini,Bonuci su uzeli,i na pocetku da smo dali gol druga bi prica bila,u drugom nismo imali ni jednu veliku sansu.
Ček juve nas dobije i sad banovati njihove forumaše ?

Dobro naravno logično je da će čovjek doći i malo se naslađivat ali kad pogledate u pravu je nama su u toj utakmici trebali bodovi a mi ko pičkice izađemo na teren sa 5 odbranbenih igrača i to od prve minute aj da je to zadnjih 10-ak minuta pa da imamo povoljan rezultat to je opravdano ali ovo je tužno za Evrposkog prvaka...
ma pustit covjeka nek pise sta hoce i ne citam boli me kurac,slobodno nek me zajebava ima i razlog.
Ma jel vi citate sta sam ja napisao? Nervira me to jos od pocetka, od kada sam dosao na ovaj forum a ne samo zbog vecerasnjeg poraza.

Nije meni krivo to sto nas je Juventus nadigrao i neka je, ali da mi dodje ovdje neki balvan sa njihovog foruma jos da mi prosipa pamet.

Ja nisam nikada posao na njihov forum, niti cu. Nek se sladi tamo sa svojima, sta ce ovdje koji..
Nisam očekivao puno od ove sezone (kao većina, jel) ali ovako ispasti je žalosno... da, ima još onih 90 minuta nade u tekmi Shakhtar - Juventus ali to je jadno, jadno je očekivati takav prolaz.
Treba naučiti iz ovoga, igrači, di Matteo, a i mi, svi trebamo naučiti nešto iz ovoga, okrenuti se ligi, popraviti što se da i probati okrenuti kormilo u plavome smjeru. Nemojte sada jebati sve di Matteu, loše je napravio ali šta možeš, ne vjerujem da bi bilo puno bolje ni da je Torres igrao u napadu. Falio je Terry a i Lampard, džaba sav talent ovoga svijeta kad nema iskustva i vođa na terenu, jedno bez drugoga ne ide. Sad se može potpuno fokusirati na ligu i samo nadati najboljemu. Ajmo plavi

Juventusu sve najbolje u nastavku Lige prvaka ako prođu, s jednim boljim napadačem mogli bi pokoriti Europu.

[quote name='Essien Bison' timestamp='1353449107' post='89754']
Ma jel vi citate sta sam ja napisao? Nervira me to jos od pocetka, od kada sam dosao na ovaj forum a ne samo zbog vecerasnjeg poraza.

Nije meni krivo to sto nas je Juventus nadigrao i neka je, ali da mi dodje ovdje neki balvan sa njihovog foruma jos da mi prosipa pamet.

Ja nisam nikada posao na njihov forum, niti cu. Nek se sladi tamo sa svojima, sta ce ovdje koji..
[/quote]
Nisi ti došao na njihov forum ali je neko od ovih naših članova foruma sigurno, trpi malo.
Kako smo se postavili u startu, tako smo i prošli.
Hebeš prvaka Europe, koji se u najvažnijoj utakmici postavi kao pichkica i zatvori se u mišju rupu.
Još jednom pokazalo se ono što mi htjeli ne htjeli, ne želimo priznati, sami sebi.
Imamo strašno perspektivnu ekipu, koja u nadolazećim godinama može harati Europom(uz naravno adekvatna pojačanja u napadu, jer dok druge momčadi imaju 2-3 kvalitetna centarfora - mi NEMAMO NI JEDNOG), ali sad je trenutno još uvijek prezelena, a Di Matteu svaka čast, ali također nije trener koji ima karizmu i koji će biti Bog i batina iznad momčadi.
Čovjek se gubi i nema apsolutno nikikakvih odgovora, kad je stanje na terenu loše(najviše me nerviraju njegove izmjene u 90. minuti, kad cijelu tekmu imamo nepovoljan rezultat. I totalni dibidus zna da se nešto treba mjenjati bar 15 minuta pred kraj u takvim situacijama)...
Najsvježiji primjer imali smo danas. Siluje se i forsira Torres(koji usput, tvrdim to već odavno, kur*u više ne vrijedi) od prvog dana nove sezone i onda ga izostaviš u najvažnijoj utakmici??!!
Koju poruku si tu dao? Torresu, vlasniku, navijačima i na kraju sebi samom?? I kako očekuješ da ti on odgovori na terenu u sljedećim utakmicama??

Iskreno rečeno, iako Abramovich nije Mamić, bio bi najiznenađeniji čovjek na svijetu, da vidim da Di Matteo za par dana(odnosno najkasnije kad nakon posljednjeg kola i zvanično ne potvrdimo ono što je već sad sigurno - da smo ispali iz LP) nije dobio cipelu u tur...

A Juventusu svaka čast i na igri i na pobjedi(koju sam osobno u anketi i prognozirao [-( ) i na prolazu u sljedeći krug LP(daj Bože da se zahebem, mada su šanse za to 0,001 % :- )...
samo jedan sut na gol
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/417036_384484814968562_348324546_n.jpg[/img]
ako želiš igrati bunker, bez Johna i Franka to jednostavno nejde
s druge strane, kad igramo ofanzivno, opet bez Johna nejde, primamo ko maloljetna ukrajinska kurva

John i Frank su nam falili u ključnom dijelu sezone...jebiga, bile su to neke više sile
jes da smo trenutno u qurac formi, ali ovo veceras je RDM sjebo!!! u ovako vaznoj utakmici poceti sa nekom neuigranom formacijom 5-2-3 il koja je vec bila. cim sam vidio formaciju na pocetku znao sam da ce biti pusiona
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353450089' post='89767']
samo jedan sut na gol
[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/417036_384484814968562_348324546_n.jpg[/img]
[/quote]Da a Mata,Hazard i Oskar su šutali u moj kurac inače ta statistika na rezultati.com ne vrijedi ničemu jer je negdje pred kraju utakmice pisalo da smo imali 6 šuteva u okvir to nije neka utjeha ali eto da kažem istinu :D
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353450089' post='89767']
samo jedan sut na gol
[/quote]
Pa na službenoj statistici je pokazalo da je Chelsea ima više šuteva, ovo nije prvi put da rezultati.com griješe.
Očito nije bilo prirodno da momčad koja završi šesta na tablici igra Ligu Prvaka...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353450488' post='89771']
Da a Mata,Hazard i Oskar su šutali u moj kurac inače ta statistika na rezultati.com ne vrijedi ničemu jer je negdje pred kraju utakmice pisalo da smo imali 6 šuteva u okvir to nije neka utjeha ali eto da kažem istinu :D
[/quote]i meni je bilo nejasno pa sam postavio,ali nikakve koristi i da pise da smo imali 100 suteva kad smo izgubili.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.