Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Team: Cech; Ivan, Cahill, D Luiz, Cole; Ram, Mik; Azpili, Oscar, Mata; Hazard. subs: Turn, Bert, Rom, Marin, Piazon, Moses, Torres. [url="https://twitter.com/search?q=%23CFC&src=hash"][s]#[/s][b]CFC[/b][/url]

Aspiliketa kao vezni/krilo? Jao...
A Staridz ni na klupi.
  • Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo ekipe:
Cech - Bane, Cahill, Luiz, Ashley - Mikel, Ramiz, Azpi, Oscar, Mata - Hazard

Klupa: Turnbull, Bertrand, Romeu, Moses, Marin, Torres, Piazon

Ona glasina o povredi Sturridge potvrđena, Neil Barnett rekao na CTV-u (za neupućene onaj lik što se trese ;) )
Pa zar nije mogao Mozesa da stavi ?
Ajde,dobro...

Neka nam je Bog u pomoci.

I da,Tores ulazi sa klupe i daje gol.To je tako predvidivo! B-)
hahhah formacije valjda ce biti dobro na terenu :D sta ima 5-2-3 formacija ,,,chelsea forever i ajmo im uvaliti 2-3 ima tu nesto <3
Joj kako bi zivotinja Moses sjeo ovamo desno... Aj nek nam je sa srecom!
samo da neprimimo rani gol,posle ce ici mnogo lakse,idemo po pobjedu bolji smo.
Nisam zadovoljan sastavom, nadam se da ce se iskoristiti njihova desna strana sa Listajnerom koji se nije bas pokazao u defanzivi.
Zadnji put sam ovako bio iznenadjen kada sam vidio sastav protiv Benfice. Robbie zna iznenaditi ko niko...
Dobro sastav manje vise.Jedino sto mi smeta je da igramo bez klasicnog napadaca,doduse igrali smo ga i kad je Torres u igri.
Nadat' ce dobroj igri i barem remiju.Cesar ce pokidati na krilu,evo mu prilike da pokusa napraviti nesto vise u napadu.
Iskreno ne zanima me pretjerano kako ćemo mi doći do rezultata, puca me neka stvar. Nek igramo i sa dva golmana ako treba.
[quote name='bambi' timestamp='1353413177' post='89572']
Na osnovu jedne sezone stvorili ste mit da ste najjači kad ste ugroženiji. Super, samo što se ona sezona kao prošla se ne ponavlja a umjesto Drogbe imate...
[/quote]

popuši ti kurčinu smorio si druže idi na juvebalkan
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353439833' post='89660']
[b]Zadnji put sam ovako bio iznenadjen kada sam vidio sastav protiv Benfice[/b]. Robbie zna iznenaditi ko niko...
[/quote]

ista stvar kod mene, samo tada je di matteo ipak puno više izmješao sastav..
a ovdje mi se "nelogičnim" čini hazard kao centarfor valjda i azp na krilu, a ne mogu se pohvaliti da sam mišljenja da ima dobru igru prema naprijed dok je u defanzivi zbilja dobar..
logički bi bilo da moses (ako već torkea ne želi) igra CF-a a hazard na krilo...

al eto ne pita nas se, pa nam ostaje samo se nadati rezultatu kao i u tom meču protiv benfice, il barem X-u kojeg bi dakako već sada potpisao ako mi vjerujete..

imam 2 prijatelja juventina, samo čekaju da mi bace kajlu al bit će tarapana đubrentusovaca kako god završilo dns..

COME ON CHELSEA
Pogrešan pristup utakmici Robbieja, dobro za nas da smo primili gol u prvom poluvremenu jer da je ostalo 0 onda bi ga dobili tamo pred kraj utakmice. Ovako samo se nadam da će izmjene doći na vrijeme i moramo pritisnuti sad.

COYB !
Juventus vodi zasluzeno na poluvremenu, moglo je biti jos barem 1-2 gola, imao je i Chelsea jednu fenomenalnu sansu ali Hazard nije imao srece. Mora ovo bolje u drugom poluvremenu, ova formacija nije donjela puno dobroga...
Azpilicueta van, ili njega na mjesto Ivanovica i uvesti Mosesa ili Torresa..jbg, fali nam taj napadac, vidi se itekako..

Luiz igra odlicno, napokon.
Mogli smo i vise gubiti ali jarane moj one prilike moramo koristiti pogotovo ako igramo na kontre .
Nadam se ako nista remiju kako u Torinu tako i u Danskoj !
Azpi dobro igra, nije problem u njemu, nego nije potreban na krilu baš on u ovoj utakmici. U drugom poluvremenu želim vidjeti Hazarda na krilu a Mosesa/Torresa u špici. Ovo za sada je bunker i čekanje na prilike iz kontre. Slabo s naše strane.

Ni Juventus nema neku specifičnu igru, ali je 10 puta bolji od nas bio u prvom poluvremenu upravo zbog našeg pristupa utakmici, formacije i odabira igrača. Mi smo mu dopustili da nas tabači.
u skoku nismo osvojili ni jednu loptu,imali smo neke prilike ali opet realizacija nikakva,Juventus vodi zasluzeno imali su dosta sansi.
Oscaru svaka cast...sreca pa smo sad primili gol ne u 70-80 ajmo se sad vratit i sto prije zaboravit 1. poluvrijeme
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.