Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Reći ću ovo odmah na poluvremenu, da ne bi poslije bilo da se vadim na to.
Kakav im je ono travnjak majko mila ? Il su to moje oči navikle na engleske tepihe. B-)
  • Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bila je Farcelona bolja - nije pobedila.
Bio je Bayern bolji - izgubio je.
Bio je Chelsea sa 9 igraca bolji od Uniteda, pa je ipak porazen...
Ne pobedjuje uvek bolji, zato glave gore i podrska momcima !
Azpi, Cole i Luiz fantastični

imali smo prilike Hazarda i Mate ali nismo iskoristili jbg, osvetilo nam se
Cech nas je u par navrata spasio još

vidi se nedostatak klasnog napadača

ništa, moramo se otvorit sad i idemo na sve ili ništa...
Morali smo iskoristiti onu sansu Hazarda te poluprilike Mate i Oscara.Znao sam da ce nam se obiti o glavu.Uvesti Mosesa i staviti ga mjesto CF a Hazard na krilo i mozemo do boda
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1353443763' post='89673']
u skoku nismo osvojili ni jednu loptu,imali smo neke prilike ali opet realizacija nikakva,Juventus vodi zasluzeno imali su dosta sansi.
[/quote]

U napadackom skoku pogotovo, zato Moses ili Torres IN.

[quote name='Brane' timestamp='1353443732' post='89672']
Azpi dobro igra, nije problem u njemu, nego nije potreban na krilu baš on u ovoj utakmici. U drugom poluvremenu želim vidjeti Hazarda na krilu a Mosesa/Torresa u špici. Ovo za sada je bunker i čekanje na prilike iz kontre. Slabo s naše strane.

Ni Juventus nema neku specifičnu igru, ali je 10 puta bolji od nas bio u prvom poluvremenu upravo zbog našeg pristupa utakmici, formacije i odabira igrača. Mi smo mu dopustili da nas tabači.
[/quote]

Azpilicueta igra dobro, al hocu reci da mi se ne uklapa i da bih rade umjesto njega vidio jednog napadaca..
Sledece kolo moramo mi i Sahtjor da pobedimo

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Zasluzena pobjeda Juvea.
Slabo smo odigrali ovu utakmicu i trenutno se nalazimo u veoma teskoj situaciji.
Moramo dobiti Dance zadnje kolo a da Shaktar pobijedi Juventus na Donbass Areni.
Jako,jako sam razocaran.

Edit:Evo treci jebo ga pleme.Mrs u qrac svi.
Robbie je fulao taktiku kompletnu.
Poceli smo sa 5 u odbrani i oni su stvorili 5 100% sanse.
O cemu da pricamo?
Zasluzeno ispadamo(iako ima jos malo nade),najslabija smo ekipa od ove 3,bar je to teren pokazao.
ovakvom igrom nećemo dobiti niti Dance kod kuće a kamoli što više, mislim da RDM mora ubrzo naći neku dobitnu formaciju, jer ala mu se trese stolica..
Protivniku čestitati na zasluženoj pobjedi i što prije bježati kući za London.

Nažalost, dali smo im (ne Juventusovim navijačima, nego svima općenito) razloga da još više pričaju o prošloj sezoni. Naravno, potezat će se i ona famozna priča o sreći. Za ovaj klub se mora istrpiti mnogo toga i u nekim situacijama doživjeti ovakve poraze.

Ovo je tako očito moralo poći krivim putem, jednostavno sve je mirisalo na to. Od postave, od formacije, od pristupa... Sve je bilo pogrešno. Robbie je potpuno promašio. Ovo nije bio Chelsea.

http://www.youtube.com/watch?v=Jtt8eB5w2ic
What's the Mata Chelsea fans?
Did you Cech the score?
I know, it is a Hazard.
You must be Terryfied now!
Juve's performance deserves an oscar!
Cant believe you're Luizing ?
ocekivao sam vise od nasih,Juventus nas je razvalio i zasluzeno pobijedio,ova utakmica me podsjetila na utakmicu s Atletikom Madridom,veceras da nije bilo Cecha dali bi nam jos voliko,razocaran sam sto Dimateo na poluvremenu nista nije mijenjao neznam cime je bio zadovoljan,i kad namje usao Moses uvalili su nam i drugi gol.Nasa odbrana vec nekoliko zadnji utakmica je katastrofalna,veliki problem imamo s iznosenjem lopte veceras smo 10 puta vratili loptu Cechu.Zasluzeno smo ispali,zadnju utakmicu pobijedit i cekat da nam se smiluje Shaktar da pobijedi Juventus.Da smo ih pobijedili kod kuce druga bi prica bila.
[font=arial,helvetica,sans-serif]RDM mars iz kluba. A ovaj post je posvecen svim onima koji su mene pljuvali kad sam govorio da nije trener za Chelsea. Sreci je dosao kraj i ti si ga RDM izduvao. Ovde se videlo koliko zna, kako je "majstorski" posttavio tekmu pa ni Jankovic i Vermez tako ne bi dobro postavili. A ti [/font]
[b] [font=arial,helvetica,sans-serif][url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/user/170-twelfth-man/"]Twelfth Man[/url] jel i dalje isto mislis ili si nesto naucio novo?[/font][/b]
Ovo se moze opisati, dosli, vidjeli, dobili po usima. Zasluzeno Juventus pobjedio i ide dalje a Chelsea nema sta ovdje vise traziti, Sakhtar ih sigurno nece dobiti.Al najgore od svega pomislim ovo je najlosija partija Chelsea ali se sjetim i Sakhtara i Atletica i Citya i shvatim da protiv svake jace ekipe je Chelsea odigrao lose. Znao sam da LP nema sanse da se odbrani ali da ce na kraju sramotno bivsi osvajaci igrati u EL to nisam znao.
E ovako realno nemamo šanse da prođemo dalje jer je Sahtar već otišao dalje tako da neće se ljudi džaba morit da dobiju Juve to će bit prijateljska utakmica koja će završit 70 % nerješeno 30% pobjedom Juvea.
Nama ostaje da u Ligi uradimo nešto, osvojimo ovaj kup što slijedi i u domaćim kup utakmicama uradit nešto više.

O utakmici čim smo počeli sa formacijom 5-5-0 znalo se da neće izaći na dobro nakon imali smo šanse nismo ih iskoristili 1. gol smo primili srećno 2. svi otišli po ćevape, a kod trećeg Cech je mislio da je DMF pa se malo zalaufao inače spasio nas je i goreg poraza.
U napadu ništa novo stvaraju se prilike ali nema realizacije naravno Torres je to sve promašio i večeras.

Takođe po meni ova utakmica pokazuje da Toresova neučinkovitost nije razlog loših rezultata već je cjela ekipa u kurcu.
ljudi kod nas nema igre nema ideja a imamo takve vezne igrace ja nemogu da vjerujem nekad mislim kao da nikad zajedno nisu igrali :( volim di matea i nemogu ga vrijedjati al siguran sam da ce otici i onda ajde volio bi da dovedemo guardiolu i falcaao u januaru i poceti igrati kako treba :( di matteo hvala za sve
Ako izgubimo sada od citiya mislim da bi se trebali pozdraviti sa di matteom jer vidi se da ipak kako se pretpostavljalo nije trener za napadacki celzi
Dobri ste momci, imate mahanje.

[quote name='Kalouda' timestamp='1353409055' post='89569']
Prijatelju, ne znam da li si čuo da je Chelsea najjači kad je najugroženiji? [b]Podcjenjuješ puno naš tim.[/b]

Al nema veze, podcjenjuj.. Takve najviše volim.

I Bayern i Farcelona su podcjenjivali pa su dobili po ušima..
[/quote]

[quote name='Whisper#2' timestamp='1353365706' post='89535']
Ako si iole pratio LS prosle sezone znaces da [b]Plavci igraju najbolje kad je najpotrebnije[/b] ;)
[/quote]

Sramota za pravaka Evrope da se ovako postavi i brani k'o neki drugoligas.

[quote name='Whisper#2' timestamp='1353361715' post='89514']
[b]Nego, nije li Pirlo dobio Oscara za glavnog statistu u proslom mecu[/b] :-?
[/quote]

hmm
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1353447612' post='89707']

Takođe po meni ova utakmica pokazuje da Toresova neučinkovitost nije razlog loših rezultata već je cjela ekipa u kurcu.
[/quote]
Toresova neučinkovitost je i uticala na loše rezultate i loše samopouzdanje celog tima.
Jel zna neko nešto o tome ko se potukao u chelsea? Tako kaže ovaj na areni?
[quote name='Igi' timestamp='1353445404' post='89681']
Zdravo Ligo Evrope.
[/quote]

Sta nas briga idemo sada da osvojimo Ligu Evrope :P

Razocaran sam nasom igrom, ne znam koliko je kriv Robbie nije mogao nista bolje napraviti, pa primali smo gol zadnjih 11 utakmica pokusao je bar da sacuva nasu mrezu, nazalost neuspjesno.
Koliko samo hvale Terry i Lampard, pa i Essien...Mireles.....Drogba,..... olako smo se rijesili iskusnih igraca nije imao ko da iznese teret vrlo teske utakmice.

Nista okrecemo se PL i Ligi Evrope iako imamo jos sanse ali kakve......nadam se da cemo sto prije podici igru inace ni svjetsko kl necemo osvojiti

ali i dalje......KTBFFH....... B-)
[quote name='cobinho' timestamp='1353447779' post='89717']
Toresova neučinkovitost je i uticala na loše rezultate i loše samopouzdanje celog tima.
Jel zna neko nešto o tome ko se potukao u chelsea? [b]Tako kaže ovaj na areni?
[/b][/quote]
Ma sta on zna ba
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.