Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Pustit ove glupe provokacije kriminalaca iz Torina. Mi smo pošten klub, ponosan. Nemamo razloga da bi se ičega stidili kad se pogleda naša prošlost. Prema tome ma koliko oni trofeja imali poštenja nemaju.
A što se tiče utakmice. Očekujem nerješen rezultat a priželjkujem pobjedu. Fernanda očekujem na klupi, a time Danielu ostaje da pokaže kakav je kalibar. Nadam se da će se greške u obrani svesti na minimum a ne da kao i dosad primamo golove zbog gluposti i neozbiljnosti.
  • Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ukoliko bi Hazard startovao u spicu to bi bila ustvari lazna 9-ka. Mada i Moses moze tu odigrati, on cak moze i igrati pravog spica. Izgleda da Robbie zeli bolju kontrolu lopte kad smo u napadu i organizovanije pariranje njihovoj vezi kad se branimo. Ovo su samo pretpostavke, ko zna kako ce to izgledati na terenu. Ali cini se da Robbie zeli iznenaditi Juventus.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353357346' post='89495']
Slusas li ti covjece sta pises? Kostace nas titule to sto Malouda vise ne igra? Hahahha. Pa Robbie sve vise koristi Mosesa, rotira igrace na centru a kada se vrati Lamps to ce biti jos ucestalije, ako pocne koristiti Studga to ce biti odlicno. Jedino se Marin jos nije vidio. Kuburio je dugo s povredama, sada je ok i red bi bio da dobije sansu i da se pocne koristiti. Sto se tice ostaloga ja nemam neke vece zamjerke. Trenutno nas jebe realizacija. Imamo sasvim dovoljno sansi na utakmicama da vezemo 3 po 3 boda. Za nadati se da ce nam se realizacija uskoro popraviti i onda cemo biti na starom nivou sa pocetka sezone tj. na nivou na kojem smo bili sve dok nas FAchester nije unistio psihicki.
[/quote]
A jel ti citas sta pise ili treba sve da ti prevodim. Ne menjaj teze, a maluda je samo primer. Ja samo kazem da nam treba vise sirine na klupi tj vise igraca koju svojim iskustvom i kvalitetom da odmene najbitnije igrace. A ako mi kazes ko moze da odmeni Mikela i Ramiresa ja cu da pljunem na sve ono sto sam rekao?
KO ce da odmeni Oskara? Sta je sa Marinom? Mi samo imamo Lampsa u rotaciji u sredini i MOzes u rotaciji u ovoj trojici. Sturidge i spicu i Stopera i dva beka. Od tih igraca su 3 uvek povredjena a tako ce i biti tako da imamo samo 14 igraca u takmicarskom ritmu sto je jako malo. Al o tome je trebao da brine na pocetku sezone. A tek ce da nam se obije o glavu kad ode Cole, Lamps, i kad ne budemo imali zamene al od Engleza za njih.
Ne bi bio prvi put da Eden igra u špici. Kod nas da ali ne u Lilleu. Mislim da će onda Bertrand sigurno imat svoje misto na lijevom krilu ukoliko Eden bude u špici kao lažna devetka. Zanimljivo rješenje sad treba vidjet da li će to tako bit zapravo.
Zasto jednostavno ne banate ovog malog , aj da je neki fan i da ima nesto rec nego napise post samo da provocira ..
ON TOPIC -- Sigurno ce nam stoperi biti Luiz i Cahill , a ako budu , ruku na srce primit cemo gol .. ja neznam kad smo losiji stoperski par imali , pojedinacno su vrhunski branici, ali se nikako ne nadopunjuju , obojica prave dosta gresaka, posebno Luiz .. nadam se da preko jednog gola necemo primit .. sto se tice defanzivnih veznjaka tu se zna Mikel i Ramiz koji vrlo dobro igraju ( jeste li primjetili u zadnje vrijeme Mikela kako dosta puca prema suparnickom golu i trudi se u ofanzivi sto je odlicno , gol ce doc sigurno doci nadam se veceras :P ) . Naprijed Mata, Oscar i Hazard , tu se nema sta filozofirat u lijepoj su formi , vcrs moraju bit na razini . E naprijed muke, Torres koji igra toplo-hladno-hladno-hladno , ili Sturridge koji dobiva dosta sansi u zadnje vrijeme ali gola nema iako dosta sudjeluje u igri i imao je lijepih prilika za gol,, po meni ipak Torres , jer mislim da zna koliko je ova utakmica vazna za njega i Chelsea , ako ne bude islo Sturridge je uvjek tu ..
Rezultat 1:2 ako Bog da a nadam se da hoce, jer mi smo najjaci kad nas otpišu ;))
[quote name='cobinho' timestamp='1353423667' post='89598']
A jel ti citas sta pise ili treba sve da ti prevodim. Ne menjaj teze, a maluda je samo primer. Ja samo kazem da nam treba vise sirine na klupi tj vise igraca koju svojim iskustvom i kvalitetom da odmene najbitnije igrace. A [b]ako mi kazes ko moze da odmeni Mikela i Ramiresa[/b] ja cu da pljunem na sve ono sto sam rekao?
KO ce da odmeni Oskara? Sta je sa Marinom? Mi samo imamo Lampsa u rotaciji u sredini i MOzes u rotaciji u ovoj trojici. Sturidge i spicu i Stopera i dva beka. Od tih igraca su 3 uvek povredjena a tako ce i biti tako da imamo samo 14 igraca u takmicarskom ritmu sto je jako malo. Al o tome je trebao da brine na pocetku sezone. A tek ce da nam se obije o glavu kad ode Cole, Lamps, i kad ne budemo imali zamene al od Engleza za njih.
[/quote]

lampard i romeu, na zimu još vratimo s posudbe Josh McEchrana i nema problema.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353422376' post='89597']
Ukoliko bi Hazard startovao u spicu to bi bila ustvari lazna 9-ka. Mada i Moses moze tu odigrati, on cak moze i igrati pravog spica. Izgleda da Robbie zeli bolju kontrolu lopte kad smo u napadu i organizovanije pariranje njihovoj vezi kad se branimo. Ovo su samo pretpostavke, ko zna kako ce to izgledati na terenu. Ali cini se da Robbie zeli iznenaditi Juventus.
[/quote]
[quote name='CFC1905' timestamp='1353423842' post='89599']
Ne bi bio prvi put da Eden igra u špici. Kod nas da ali ne u Lilleu. Mislim da će onda Bertrand sigurno imat svoje misto na lijevom krilu ukoliko Eden bude u špici kao lažna devetka. Zanimljivo rješenje sad treba vidjet da li će to tako bit zapravo.
[/quote]

Ako Hazard bude igrao na poziciji 9 formacija tima ce biti klasicna 4-6-0/4-3-3/4-5-1 kako kome drago.

___________Cech___________

Azpi____Bane____Luiz____Cole

___________Mikel___________
___Lamps/Ramiz____Oscar____

Moses_________________Mata

__________Hazard___________

Voleo bih da vidim ovakvu formaciju, sa Ramiresom na sredini, jer ce Juve sigurno napadati, a Ramiz, Oscar, Moses i Hazard su stvoreni za igru na kontre. Tu je i Mata, koji nije brz kao oni, ali jedan njegov pas moze i najmanju gresku protivnika pretvoriti u ubitacnu kontru.
Uzmimo u obzir i to da stoperi Juventusa nisu ni blizu tako brzi kao napadaci Chelse-ja, i ovo bi mogao biti pun pogodak.
Samo se bojim da mozda ne gurne Bertranda na krilo...
Da bi igra uspjela sa laznom devetkom ekipa mora igrati kao Barcelona/Spanija, a Chelsea tako ne igra, tako da zajebite vi to Sturridgea nek stavi od prve u spicu, gladan je prilika.
au ljudi odavno me nije spucala ovakva euforija uoci neke utakmice, tacnije od Minhena, nije da se bojim Juventusa ( ovo da naglasim zbog njihovih navijaca koji u velikom broju danas citaju ovu temu), nego zbog vaznosti utakmice i zato sto smo u malo losijoj seriji, ali ocekujem da ce nasi carobnjaci uspjeti da uspjesno predju ovu prepreku.

P.S. za navijace Juventusa koji nas omalovazavaju:

WE KNOW WHAT WE ARE , WE KNOW WHAT WE ARE, CHAMPIONS OF EUROPE WE KNOW WHAT WE ARE ....
Na muci se poznaju junaci. Cak i da ispadnemo, nastavicu da bodrim ovaj klub. KTBFFH!
Ako Bertrand krene na krilu najebali smo.Daj Robbie samo Daniela u napad.
Rek'o sam prije,nekako nemam dobar osjecaj za vecerasnju utakmicu ali me isti cesto puta prevario.Tako da nadam se,da ce to biti i veceras.
[quote name='Igi' timestamp='1353428716' post='89610']
Na muci se poznaju junaci. [b]Cak i da ispadnemo, nastavicu da bodrim ovaj klub[/b]. KTBFFH!
[/quote]

Bespotrebna rečenica, jer valjda je to nešto što se podrazumjeva :D Ako ne ispadnemo sad - ispast ćemo u osmini, četvrtini ili polufinalu. Teško da možemo do finala s ovom igrom a i nije se desilo da je Ligu prvaka neki klub osvojio dvije godine za redom. Mada ni to me ne bi čudilo - jer mi smo Chelsea, klub s posebnim djelovanjem :D
Bit če teško,nimalo laka utakmica,ali svijim srcem bordim svoj tim do zadnje minute provedene na terenu.Remi je moguč ali pobjeda je potrebna i nama i njima,Sa
[b] [url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php?/user/400-vahacfc/"]VahaCFC[/url] takodjer sam malo skeptičan,jel neide nam baš najbolje u zadnjih nekoliko utakmica,kao da nam forma opada.
Ostaje nam da bodrimo naš tim u abd još jednu pobjedu.Neznam hoče li Torres igrat ima nekih priča vezanih za njega,ali nebi se iznenadio da ode u Januaru,zaista nije se najbolje snašao u Chelseaju.[/b]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353430523' post='89616']
Bespotrebna rečenica, jer valjda je to nešto što se podrazumjeva :D Ako ne ispadnemo sad - ispast ćemo u osmini, četvrtini ili polufinalu. Teško da možemo do finala s ovom igrom a i nije se desilo da je Ligu prvaka neki klub osvojio dvije godine za redom. Mada ni to me ne bi čudilo - jer mi smo Chelsea, klub s posebnim djelovanjem :D
[/quote]
Osvojit ćeš...ako prođemo grupnu fazu udarajte se nogom u guzicu :D

Što se tekme tiće, očekujem neki jadan remi i skidanje 3-4 zicera od strane Cecha.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353430523' post='89616']
[/quote]
ma bolje to nego da idemo u europa ligu
Mrzim ovo sranje s lažnom devetkom, ali u ovom trenutku bih prihvatio i balvan na toj poziciji samo da ne gledamo plavušana.
Koliko me naživcirao ovaj Bambi, da sam mu greškom lajko post xd Pustiti malo dječicu da se prave pametna, mnogo ih je takvih :D

Remi i ja prezadovoljan :D Samo da momci pokažu zalaganje i trud i da ne bude ponovo onih glupih jeftinih golova.
JuventusFC ‏@juventusfc
#Juventus starting 11:

Buffon,
Barzagli, Bonucci, Chiellini,
Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah,
Quagliarella, Vucinic
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.