Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UCL Group E - Juventus 3 : 0 Chelsea (20.11. sri)

39 članova je glasalo

1. 1. Ishod utakmice

• Pobjeda Juventusa
      18%
      7
    • Remi
      43%
      16
    • Pobjeda Chelseaja
      37%
      14

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ma idemo odigrat defenzivnije izvuci bod, a one dance mozemo pobjediti sa plavusom u napadu.
Ocekujem
cech
azpili ivanovic cahil cole
mikel ramires
moses mata bertrand
sturidge
  • Odgovori 222
  • Pregledi 16,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako volim ove sto se sjate na nas forum taman pred utakmicu.
Ako Bog da bit će pobjeda, ali zadovoljan sam i sa neriješenim rezultatom, očekujem da će Hazard eksplodirat i da Tata - Mata prca sve u 16 :)
[quote name='reLo' timestamp='1353367637' post='89542']

Nadalje, ne znam šta si se uhvatio za Torresa. Mene nije stid reći da ne znam nabrojati 5 igrača Juventusa, a ti si se našao da govoriš koji je nama napadač sada bolji.
[/quote]

Toliko o tvom pracenju fudbala. Vjerovao ili ne, mi gledamo fudbal i mimo Juventusa.
[quote name='bambi' timestamp='1353408057' post='89567']
Toliko o tvom pracenju fudbala. Vjerovao ili ne, mi gledamo fudbal i mimo Juventusa.
[/quote]

Prijatelju, ne znam da li si čuo da je Chelsea najjači kad je najugroženiji? Podcjenjuješ puno naš tim.

Al nema veze, podcjenjuj.. Takve najviše volim.

I Bayern i Farcelona su podcjenjivali pa su dobili po ušima..
Na osnovu jedne sezone stvorili ste mit da ste najjači kad ste ugroženiji. Super, samo što se ona sezona kao prošla se ne ponavlja a umjesto Drogbe imate...
Nevjerovatno je kako se svi navijaci ostalih timova nalijepe na ovaj forum bas uoci meceva njihovih klubova sa Chelseajem. Sve se svodi na pubertetske provokacije i nekvalitetne postove. Valjda je to posljedica toga jer ne znaju sta bi pisali o svom timu. Tacno mi dodje da zbog ovakvih likova kao sto je Bambi odem na njihov forum i da trolujem. Ali kad bolje razmislim, mene savrseno zaboli kita za Juventus, Bayern, Farcelonu i ostale. Ono sto me interesuje i ono na sta cu potrositi vrijeme je Chelsea. Ostali su mi nebitni, ali evo vidim da to kod ostalih nije slucaj. Trn u oku je svima Chelsea. A nema ljepseg osjecaja od toga. Prosto obozavam situacije kad sam sam protiv svih, takav je i Chelsea. Trn u oku, trn u oku.
Najbolje da posjecujem kad igrate sa WBA hahaha Chelsea sam protiv svih hahaha
[quote name='bambi' timestamp='1353414338' post='89574']
[/quote]

Najbolje da nikako ne posjecujes, ali znam da ne mozes izdrzati. To je jace od tebe. Da, sam protiv svih. Trn u oku majstore, na to se odnosilo.
Ne znam sto bi Chelsea nekom bio trn u oku ali neka ti bude. Cujemo se oko veceras oko pola 11.
[quote name='bambi' timestamp='1353415383' post='89576']
Ne znam sto bi Chelsea nekom bio trn u oku ali neka ti bude. Cujemo se oko veceras oko pola 11.
[/quote]

Pitaj dusmane zasto im je trn u oku.
[quote name='bambi' timestamp='1353415383' post='89576']
[/quote]
Momce,ti i takvi cete mi ogaditi Juve,da cu ga zamrznuti,a bio mio je drugi klub u Evropi.
Smanji malo dozivljaj i opusti se.Uzivaj u fudbalu,ti u svom Juveu,a mi sa ovog foruma u Celsiju,a bolji nek pobedi.
[quote name='bambi' timestamp='1353414338' post='89574']
[/quote]

Bolje posteno izgubiti mec nego krasti titule ;)

Ili jos gore, biti uhvacen u kradji.
Ljudi, mi smo europski pravci. Jel znate koja je to čast i šta to znači? Nemojte se spuštati na nivo navijača kluba osuđenom za kriminal.

Bambi, pozdravljaju vas Strama i Mourinho ;) ajde zdra'o.

Kvote za večerašnju tekmu.

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46388_384280618322315_1553673320_n.jpg[/img]
Pozdravljam vas, ljudi moji da li mozete svatiti tko je Chelsea. Bez obzira sto se nalazimo u ovako napola teskoj situaciji, i sto nam bas ne ide od ruke, moramo svatiti da smo tim koji je savladao Napoli, pa mogu slobodno reci tada je Napoli bio dosta jaci nego Juventus, bili su znatno brži, ugiraniji, ekspolozivniji kako u napadu tako i u odbrani. Mi smo tim koji je prošao "veliku" Barcelonu sa igracem manje. Koji je u finalu Lige Prvaka pobijedio Bayerna. Te stvari se nikad ne zaboravljaju! Mi nismo obican klub, i zasto bi se mi plasili jednog Juventusa, kad nismo strijelipi od jedne Barcelone? Molim lijepo.

Zasto ne razmisljati ovako... Zasto sve se mora svoditi šta ako primimo gol, sta ako ovo sta ako ono. To nas ne opravdava. Nasi igraci ce ginuti na terenu veceras, nece se predati i zadnje atome snage ce davati da bi dosli do cilja, koji u ovom trenutku jeste 3 boda. Moramo svatiti da je Chelsea ekipa koja odigra bas ovakve utakmice na najvišem nivou. Bez obzira sto je kod nas mlad tim, moramo svatiti da imamo i mi iskusnijih igraca koji znaju stat na loptu i igrati hladne glave, prvog navodim Lamparda, a zatim A.Colea itd. Tu je i Ramirez, i zasto govoriti da je jedan Mata manje opasan od velikog Pirla, ovo govorim sa respektom! Da ne pricam od Giovincu, ne osporavam njegove kvalitete ali i nas Sturridge je veoma veoma opasan igrac, jedna Matina lopta u prostor je "šah-mat".

Kao sto sam vec u milijardu situacija rekao, vjerujem Chelseau i znam da je i tim momcima kao i nama navijacima jedini cilj pobijeda!
Veceras ce momci pokazati kako se gine na terenu i lavovski bori.

Keep the Blue Flag Flying High !
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353419659' post='89583']
Ljudi, mi smo europski pravci. Jel znate koja je to čast i šta to znači? Nemojte se spuštati na nivo navijača kluba osuđenom za kriminal.

Bambi, pozdravljaju vas Strama i Mourinho ;) ajde zdra'o.

Kvote za večerašnju tekmu.

[img]http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/46388_384280618322315_1553673320_n.jpg[/img]
[/quote]

Haha jos obaraju kvote na Juventus.... Mora da Eng igra samo kvote preko 4.0
Suska se da ce Robbie veceras totalno promijeniti neke stvari pocevsi od formacije do igraca.
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1353420589' post='89591']
Suska se da ce Robbie veceras totalno promijeniti neke stvari pocevsi od formacije do igraca.
[/quote]
znan cua san to :P
[quote name='bambi' timestamp='1353408057' post='89567']
[/quote]vidim kliko pratite,znateli da ste prije nekoliko godina bili drugoj ligi,i zbog cega ste bili,namjerno provociras jer znas da vam slijedi evropa liga.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.