Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1346446809' post='76066']
Vrhunac svega je to sto nam Luiz gradi igru.
Treba njih udariti ondje gdje ih najvise boli - po dzepu,pa da vidimo onda kako se gine na terenu.
Hajd,mogu shvatiti da se lopta izgubi na centru ali da se ne trci nazad za njom,eh, to vala ne mogu.
Tri gola smo primili iz takvih situacija.Ova utakmica je najbolji dokaz da nam treba Hulk.
[/quote]
kakav hulk ba, pa kakve to nebuloze svi pricate, nije problem sto nemamo hulka, problem je NEZALAGANJE sta i da je bio hulk, kao svi bi bolje igrali?
  • Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='BoKa' timestamp='1346446798' post='76065']
sve dok torres naglavacke ne izleti iz kluba nece biti dobro [-X
[/quote]

a sta bi Torres trebao... uzet na svojoj polovici loptu, sve predriblat i dat gol... i tako 5 puta?!?! ajd mi samo reci kolko je danas lopti dobio...
U narednih dvije sedmice mozemo ocekivati jos ovakvih slika...

[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s480x480/205868_489967001014270_1672022863_n.jpg[/img]
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346447050' post='76070']
a sta bi Torres trebao... uzet na svojoj polovici loptu, sve predriblat i dat gol... i tako 5 puta?!?! ajd mi samo reci kolko je danas lopti dobio...
[/quote]

da je on pravi napadac vracao bi se natrag po nju, najbolje odluka za nas i za njega da ode u pm
@boka da si gledao kreaciju akcija, dodavanje bezidejno, niko da izvuce 8 igraca koji stoje da bi uradili onda nesto. Mata, lampard(posebno), ramires, nisu ni htjeli da nesto tako pokusaju, vec sve nesto solo kontaju, a nijedna lopta da dodje do torresa kao sto je stizala do Falcao-a, pokusao se on i vracati, ali kome se vratiti, kad opet niko drugi da pritisne ili nesto. Bas se pitam jesi li tako zadnje 3, ustvari 4 tekme govorio. Strasna igra tima citavog, osim mikela, ashley colea i cecha.
[quote name='Spaha' timestamp='1346446968' post='76068']
kakav hulk ba, pa kakve to nebuloze svi pricate, nije problem sto nemamo hulka, problem je NEZALAGANJE sta i da je bio hulk, kao svi bi bolje igrali?
[/quote]
Bilo je situacija u prvom dijelu kad je Ramires k'o fol driblao njihovog lijevog beka i nista,bilo je prilika za centarsut al' to ide na 5 eventualno na 6 red tribina.Zatim ono najjednostavnije-pas.Ramires ne moze pogodit' igraca na 5 m.Svaka je il' prejaka il' preslaba.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346447206' post='76076']
@boka da si gledao kreaciju akcija, dodavanje bezidejno, niko da izvuce 8 igraca koji stoje da bi uradili onda nesto. Mata, lampard(posebno), ramires, nisu ni htjeli da nesto tako pokusaju, vec sve nesto solo kontaju, a nijedna lopta da dodje do torresa kao sto je stizala do Falcao-a, pokusao se on i vracati, ali kome se vratiti, kad opet niko drugi da pritisne ili nesto. Bas se pitam jesi li tako zadnje 3, ustvari 4 tekme govorio. Strasna igra tima citavog, osim mikela, ashley colea i cecha.
[/quote]

gledao sam ja, mi nismo uigrani uopce , mozda je RDM mislio da torres moze biti kao drogba u chelsea ali nemoze , a za prituzbe na racun torresa to nije samo za ovu utakmicu nego za njegovu citavu karijeru u chelsea mozda je odigrao 5 dobrih utakmica u plavom dresu takav igrac nam nije potreban uopce , jos se i dalje sjecam onih njegovih zicer pa za boga miloga i shevchenko je bio bolji od njega , najveci promasaj u zadnjih 20 godina u nogometu nazalost -.-
Ja se kladim u milion ,da Falkao dodje u Celsi ,ovakav Celsi kakav smo videli veceras u napadu(odbrana je drugo)on bi se raspao.Mata,Azar ,Ramires,Lampard ,mi ladno jednu sansu 90 minuta ne mozemo da stvorimo.
Tores jednu loptu nije dobio,ma garantujem da Falkao dodje u Celsi,sa ovakvom igrom(koja se ne ponavlja prvi put u poslednje 2 godine nego na desetine) on na gol ne bi sutnuo.

Uzmite snimak,pogledajte na miru ko moze,mnogo se bolje vidi kako tim igra.Ajde sto smo primili 4 gola,ajde sto smo trebali 8 da primimo,ali da mi ne mozemo na gol ljudski da sutnemo,pa to ne moze da mi udje u glavu.
JEDNU SANSU NISMO IMALI.

Dobro je sto imamo jos 15 dana do sledeceg meca,da se malo konsolidujemo i pogledamo u oci.
A tako je sve lepo izgledalo posle 3-0-0 na pocetku.
Predlazem da kupimo Falcaa, Hulka, Cavanija, Lorentea, Messija, Ronalda, Higuaina, Teveza, Rooneya i Van Persia. Tek bi onda neki forumasi bili zadovoljni
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]Predlazem da kupimo Falcaa, Hulka, Cavanija, Lorentea, Messija, Ronalda, Higuaina, Teveza, Rooneya i Van Persia. Tek bi onda neki forumasi bili zadovoljni [/font][/color][/quote]

Neki forumasi su razmazeni.Potrosimo mi 98miliona evra oni oce i Hulka i Falca.Pa ljudi moji dobro je i da imamo Hazarda,Matu,Marina,Oscara itd.Neki klubovi ni njih nemaju
Idemo dalje nemojte biti tuzni , ponizili su nas jesu.
Nisam gledao utakmicu i bolje je sto nisam .. , idemo dalje mi smo Chelsea ..
Izvukli smo se iz 1000 kriza mozemo i iz ovoga , CFC <3
Pa nasa je formacija 4-2-3-1 i ona se bazira na igru preko krila.A ko su nama krila?Mata koji je prava desetka(poluspica) i Ramires koji je CM.
Potpuno bezidejno...Kad dodjemo do 30 m neznamo sta da radimo..Obicno sledi centarsut a kazneni prostor prazan eventualno samo torres..Mora ovo da se menja..Ja neznam ko ce nama da daje golove ako ovako nastavimo..
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346447050' post='76070']
[/quote]

Torres bi lijepo trebao uzet kokice i gledati Falcaa da vidi što je to pravi napadač.

ne pamtim kada smo ovako loše odigrali, ovo je najlošija utakmica Chelsea u zadnjih nekoliko sezona po meni, primili 4 gola a mogli još tolko

no više no rezultat, mene brine igra
ovakvo nezalaganje sam zadnji put vidio još tamo pod AVB-om, i to je nešto nedopustivo
za takvu igru MORAJU se uvesti neke sankcije, naravno novčane
potrebno je, naravno, i dobro se najebati mamice svim igračima

nisam mogao vjerovati da je Atletico dolazio do našeg gola kada je htio, dok mi nismo mogli doći na manje od 30 metara od njihovog gola s loptom
njihovi igrači su tako grizli i cijelo vrijeme su držali zadane pozicije u obrani

igrači su svi bili katastrofalni, osim možda Oscara i Sturridgea koji je premalo bio u igri

ne ponovila se ovakva igra jer tu će netko morati ispaštati, nije ni Roman ravnodušan na ovakvu sramotu
Kakva nemoc Celzija!Kakvo brukanje imena kluba!Auh!
Kompletna prva postava na celu sa trenerom PESKE da krene za London,a Ivanovicu,Luizu,Lampardu natovariti i dzak kamenja da ne idu prazni.To je moj lek za njihovo otreznjenje.
Baš me zanima šta su oni htjeli večeras, svi od RDM-a do samih igrača? Koji je ono kurac od ekipe??

Ako im se nije igralo, ako ih ne zanima taj trofej, zašto kakve dječice ne nabraše u akademiji i nek oni to odigraju i zdraO.... Več ovako, ko fol najjača postava, pa me osramotiše, ne smijem pred društvo izać 10 dana...

RDM, apsolutno najodgovorniji za poraz. Apsolutno. On ej to morao regulisati, ako već ne ide s početnom ekipom, daj mijenjaj... Jel problem izbaciti, Matu, Ramires, Lampsa, Torresa, Baneta??? Jesu li to kakva božanstva??

Nikada, ali baš nikada se nisam iznervirao kao večeras (što se tiče tekmi)... I to sve zbog plaćenika, kojih boli kita za troofej... Boli ih kita za one navijače koji dođu na tekmu, pa makar za njih da pretrče makar 2 kilometra, a ne 150 metara, kroz cijelu tekmu..

Eh majku li im svima redom, sreća im je ne pitam se ništa, samo sam jedan navijač udaljen miljama od njih, a da li sam blizu... dali imam kkavu funkciju, nebi to tako bilo...

Lijepi Zdravko Mamić, kada igračima jebe mamicu.. Onako treba postupati prema ološima....

Sramota, jebena sramota.... Da ih vidimo sljedeću tekmu...

ps. post mi je mogu mislit haos, al šta ću kad sam iznerviran....
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346448857' post='76119']
Chelseathebest, jesi li svjestan da je svaki put neko asistirao Falcao-u ? Jesi li svjestan da nije Falcao isao sam sa 25 metara i davao golove, vec dobio lopte koje je iskoristio maximalno, jesi li svjestan da nije niko dodao Torresu nijednu upotrebljivu loptu?
[/quote]

torresu da su i dali loptu on bi to sjebao naravno tak da zali boze mu ista i dodat -.-
[quote name='BoKa' timestamp='1346448970' post='76120']
torresu da su i dali loptu on bi to sjebao naravno tak da zali boze mu ista i dodat -.-
[/quote]
Je dobro govoriš torres je kriv... aj leć molin te ne pričaj gluposti... obrana i vezni red osim mikela je dno dna bila
Eh sad taktički gledano. Šta se može izvući iz ove utakmice ?
[list]
[*]po meni veliki je problem sredina terena, odnosno preciznije rečeno 2 igrača ispred odbrane. Večeras se pokazalo da Lampard više ne može igrati na toj poziciji. I tu je velika odluka pred Robbiejem. Hoće li uvidjeti to i smjestiti (zasluženo) Franka na klupu ? Ili će nastaviti ga forsirati zajedno s Mikelom, gdje njih dvojica čine najsporiji tandem u prvenstvu. I tu da će se prolaziti samo tako, pogotovo kad krenemo u napad pa se treba vratiti nazad da zatvorimo kontru. Odbrana konstantno ostaje izložena brojnim napadima, nerijetko 4 na 3, 5 na 3, 6 na 4 itd. Tu leži dakle jedan veliki problem. Nije se vidjelo prošle godine kad smo igrali jako defanzivno i nismo trebali napadati, pa smo odbranu igrali sa 9, 10 igrača. Lampard-Mikel neće ići, koliko vidim.
[*]Ivanović nažalost sve više i više poprima balkanski mentalitet. Ne može mi niko reći da je spor i da ne može istrčati nazad da pokrije jer kad treba ići u napad davati golove, onda je ko brzi voz. Pretvara se u goreg igrača od Bosingwe defanzivno i neophodno je da ga se smjesti u što skorijem roku na klupu. Samo dok se Cesar malo uigra s ekipom, to će se i desiti.
[*]Krajnje je vrijeme da se prestane sa Ramiresom na krilu. Zato što je bio players POTY prošle godine, pa se kao mora naći mjesta za njega u ekipi. Ne može to navrat-nanos. Ništa nije pružio i frustrirajuće ga je gledati kako se muči sa primanjem, driblinzima ili ne do Bog šutevima. Ako ne ide, ne ide. Ja sam za da ga uparimo sa Obijem na sredini pa da vidimo kako to ide. Ramiz je energetska bomba, igrač koji bi tu mogao napraviti puno više za ekipu nego kada ga se izbaci na stranu. Mora se prestati s tim.
[*]Robbie je taktički užasno pripremio meč. Ne razumijem zašto nije ostavio pobjednički tim protiv Newcastlea u igri. Staro pravilo kaže da se ekipa koja pobjeđuje ne mijenja. Ali ajde i to nego amaterski postavljena utakmica, izmjena također užas, nije ih ni motivisao... Nedovoljan jedan ! Bez obzira što ja vjerujem u njega, morat će naučiti neke stvari večeras, pokazati muda u budućnosti i napraviti od ove skupine igrača ekipu. Težak posao slijedi, vidjećemo kako će se nositi s tim.
[/list]
Da sam Roman jeba bi ima mamu svima i skresa primanja! Pa ćeš vidit kako se stoka zalaže. Bilo bi ih svugdje a ne ovako razmazili se pa ni potrčat ne žele. Pu! Sramotno u najmanju ruku. Jesu li se ovako odužili svima nama koji smo vjerovali u njih? Svima!
I neću izdvajati nikoga, svi su bili katastrofa, i ne svaljujte na Torresa, cijela momčad je bila NULA! jedna velika NULAA!
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346448857' post='76119']
Chelseathebest, jesi li svjestan da je svaki put neko asistirao Falcao-u ? Jesi li svjestan da nije Falcao isao sam sa 25 metara i davao golove, vec dobio lopte koje je iskoristio maximalno, jesi li svjestan da nije niko dodao Torresu nijednu upotrebljivu loptu?
[/quote]

sve ja to razumijem, ali ne trebamo se lagati i priznajmo si da Torres 80 % lopti koje dobije izgubi istog trenutka, nije ni u stanju proslijediti nekom drugom nego ili zbog lošeg štopanja ili zbog nekog drugog razloga izgubi loptu

sad je vrijeme za kritike, ja ne vidim ni jedan razlog za braniti Torresa
bio je loš kao i ostatak momčadi

PS. Falcao je bog otac, možda i jedini koji bi mogao zamijeniti Drogbu
[quote name='CFC1905' timestamp='1346449418' post='76127']
Da sam Roman jeba bi ima mamu svima i skresa primanja! Pa ćeš vidit kako se stoka zalaže. Bilo bi ih svugdje a ne ovako razmazili se pa ni potrčat ne žele. Pu! Sramotno u najmanju ruku. Jesu li se ovako odužili svima nama koji smo vjerovali u njih? Svima!
I neću izdvajati nikoga, svi su bili katastrofa, i ne svaljujte na Torresa, cijela momčad je bila NULA! jedna velika NULAA!
[/quote]
točno tako... dno dna
[quote name='chelseathebest' timestamp='1346449565' post='76130']
sve ja to razumijem, ali ne trebamo se lagati i priznajmo si da Torres 80 % lopti koje dobije izgubi istog trenutka, nije ni u stanju proslijediti nekom drugom nego ili zbog lošeg štopanja ili zbog nekog drugog razloga izgubi loptu

sad je vrijeme za kritike, ja ne vidim ni jedan razlog za braniti Torresa
bio je loš kao i ostatak momčadi

PS. Falcao je bog otac, možda i jedini koji bi mogao zamijeniti Drogbu
[/quote]

napokon netko tko se slaze samnom torres najbolje da prekine karijeru , ja njega ne krivim za poraz nije on kriv kriva je cijela momcad ali on je takav drvar lopte se od njega odbijaju kao od zida , pokusavat nekog prec i nemoze
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.