Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jedva cekam. U dobroj smo formi, igramo bolje svakom utakmicom, samo pobeda dolazi u obzir i siguran sam da cemo pobediti. Ne potcenjujem Atletiko, ali verujem da smo bolji od njih.
Makar sam s stavom da ovaj trofej moramo OBAVEZNO uzet ja predvidjam nesto sasvim drugo:

Poraz Chelsea i masivni natpisi tabloida kako je prosla LP bila samo luda sreca...
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2194096/Roberto-Di-Matteo-says-Chelsea-strength-Super-Cup.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2194096/Roberto-Di-Matteo-says-Chelsea-strength-Super-Cup.html[/url]

Tako se i treba ući u utakmicu. Pošto smo već jednom uzeli ovaj trofej protiv Reala, sad je vrijeme da to učinimo i protiv drugog madridskog tima.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1346078263' post='74464']
Voleo bih da Azpi i Mojsije debituju, da Oscar dobije znacajniju minutazu i naravno da se trofej donese u London.
[/quote]
Ovo posljednje je prioritet, a sve ostalo su bonusi.
Prvo sve da vas pozdravim,nadam se da cemo se lepo druziti i radovati uspesima. :x

Robi je rekao da ce odmarati Matu,tako da on sigurno nece igrati od starta. Mozesa mozemo ocekivati u 11,oskara sa klupe jer je takodje robi rekao da ce on postati standardan za nekih mesec dana.

Nadam se trofeju !
Ja sam glasao da cemo izgubit... malo smo se svi skupa previse digli nakon partije protiv Newcastlea... ali zato postoji tu Atletico koji ce nas spustit na zemlju, ukazat nam lose strane i stavit nas na pravi, Bozji put....
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1346096494' post='74554']
ma pobjeda...mislim da je klauda glasao da cemo izgubit...
[/quote]

ah pesimisti :-/
Glasao bih za nereseno kao i prethodne tri takmice,radi uroka,ali nema te opcije. :-

Najjaci satav da izvedemo,bez ikakve kalkulacije i da odigramo nesto slicno kao protiv Njukasla.
aBd da uzmemo prvi trofej ove sezone. Svaki navijač to očekuje. Ako se i ne pobjedi nek se pokaže dobra igra pa kud puklo da puklo. Nek pokažu po ko zna koji put da Chelsea zna i lijepo igrat pa nek se začepe usta haterima.
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346065326' post='74388']
Makar sam s stavom da ovaj trofej moramo OBAVEZNO uzet ja predvidjam nesto sasvim drugo:

Poraz Chelsea i masivni natpisi tabloida kako je prosla LP bila samo luda sreca...
[/quote]

Pa ti prije svake utakmice tako pises, samo tako nastavi :)
  • Autor
Kakav igrač ovaj Falcaooooo, pa šta on još uvijek radi u Atleticu :D

[img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/582730_404033989664214_310595074_n.jpg[/img]
Veceras pokazao kakva je zvijerka, 3 komada u 57 minuta ,, FALCAOOO ;DD
Falco je zvijerka, ali imamo i mi svoju David Luiza vjerujem da ce ga ukrotiti i da cemo osvojiti jod jedan trofej.
Najvise bih od svega volio vidjeti Essiena u prvih 11, takodjer napad Oscar, Mata (Moses), Hazard, Torres.

Pozdrav svim clanovima, novi sam clan i nadam se dugom i lijepom druzenju.
Samo ću reći da bih želio vidjeti debitantske nastupe Cesara i Victora, a i nije mi toliko bitno hoće li počet kao starteri ili će ući u igru u nastavku. Također očekujem lijepu igru, početak je sezone i obje momčadi su nam spremne pokazati pravi mali nogometni spektakl. Iako Atletico ima još opasnih pojedinaca, suvislo je i govoriti da im je Falcao najubojitije oružje te ako njega uspijemo blokirati, blokirat ćemo cijeli Atletico.
Očekujem nešto ovakav sastav:

Čech
Ivanović ( u nastavku Azpi, ovisno o situaciji i stanju na terenu), Cahill, Luiz, Cole
Meireles, Lampard
Marin, Hazard, Sturridge ( također predviđam i ulazak Mojsija u kasnijem dijelu utakmice )
Torres
[quote name='Brane' timestamp='1346106290' post='74602']
Samo ću reći da bih želio vidjeti debitantske nastupe Cesara i Victora, a i nije mi toliko bitno hoće li počet kao starteri ili će ući u igru u nastavku. Također očekujem lijepu igru, početak je sezone i obje momčadi su nam spremne pokazati pravi mali nogometni spektakl. Iako Atletico ima još opasnih pojedinaca, suvislo je i govoriti da im je Falcao najubojitije oružje te ako njega uspijemo blokirati, blokirat ćemo cijeli Atletico.

Čech
Ivanović ( u nastavku Azpi, ovisno o situaciji i stanju na terenu), Cahill, Luiz, Cole
Meireles, Lampard
Marin, Hazard, Sturridge ( također predviđam i ulazak Mojsija u kasnijem dijelu utakmice )
Torres
[/quote][quote name='Brane' timestamp='1346106290' post='74602']

Čech
Meireles, Lampard
Torres
[/quote]

sto nije bolje da Ivanovic stavi na stopera sa Luizom i Cesara na beka
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1346107365' post='74612']
Ivanovic na stopera? Pa nije nam cilj primit 7 komada.
[/quote]

Ivanovica prirodna pozicija je stoper on nas je spasio protiv Barcelone u drugoj utakmici odigrao je odlicno na poziciji stopera.
Vjeruj mi da bio bio top 3 stopera na svijetu da igra tu poziciju. Ima sve predispozicije.
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1346107125' post='74611']
sto nije bolje da Ivanovic stavi na stopera sa Luizom i Cesara na beka
[/quote]
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1346109370' post='74628']
Ivanovica prirodna pozicija je stoper on nas je spasio protiv Barcelone u drugoj utakmici odigrao je odlicno na poziciji stopera.
Vjeruj mi da bio bio top 3 stopera na svijetu da igra tu poziciju. Ima sve predispozicije.
[/quote]

Nije.
Ivanović se većinom "izgubi" kada igra na stoperskoj poziciji. Ni upola ne bude siguran i čvrst kao na bekovskoj. U tome je i razlog što sam postavio onakvu obranu.

Vjerujem ti da ti misliš da bi bio među 3 najbolja stopera svijeta, al ne vjerujem da bi se to uistinu moglo i dogoditi. Nije Bane stoper. On je bek i taj posao će uvijek raditi puno bolje nego stoperski, iako i tu može uskočiti po potrebi, Al opet ti kažem, nije to to.
[quote name='obiwankenobi34' timestamp='1346109370' post='74628']

Vjeruj mi da bio bio top 3 stopera na svijetu da igra tu poziciju. Ima sve predispozicije.[/quote]

Bogati, jesi ti gledao utakmice CFCa prosle sezone??
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.