Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kao sto kaze komentator OBNa: "prava sramota za prvaka Evrope, prava sramota". Pa jbte kako su opusteno usli u utakmicu to je za nepovjerovati, tamo desna strana rupa zesca, Luiz mnogo los, naprijed nista bolje, moze ovo daleeko bolje i u drugom poluvremenu se mora napasti, odma izmjene izvrsiti, Sturridgea in Ramiresa out.
  • Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne zna se koje gori ?
Luiz,Cahill,Bane,Ramires il' Mikel.
Jbt oni dosli na izlet.Ne treba nam Hulk,ma koji ce nam qrac.Ramires nije ni jednom probio po strani a o predaji lopte da ne govorim.
Ubjedljivo najlosija partija Ramiresa koju sam ikada gledao. Lampard isto tako... Luiz ne moze meda Falcau.... UZAS! Ubaciti Meirelesa ili Oscara umjesto Lamparda (ne vjerujem da ce to uraditi) i Mosesa ili Sturridgea umjesto Ramiresa. Molio sam Boga da ostane povrijeđen lezati, ali eto, on se pridize i ujeba jos 15 napada u sljedecih 15 minuta. Strasno losa utakmica s nase strane. Moglo je biti 6-0 lake sale. Zalosno je sto je najvise prolaza prema naprijed imao Mikel koji treba biti DMF, a Lampard ni naprijed ni nazad nije lopte uzeo. Sramota
analna jebacina falcaa, ovo je sramotno! luiz katstrofalan, ni bane ni gary nista bolji...jedina svietla tocka je mikel, a to puno govori o igri....zalosno zaista
meni ovo smijesno kao da su amateri jbt atletico trrci kontru nasi se hodajuci vracaju alooo breeee,,,i svaki gol sto smo primili da je neko izasao na sut nista od gola ,,zadnji gol falcao hodajuci dribla ramiresa,,meni ovo smijesno bgm ,,samo se nadam da ce uci jesus mislim moses i uvaliti 3 komada :D ,,,treba biti uz klub i kad je najteze zato ,,,CHELSEA FOREVER ><
ovo je gore od sramote, kroz citavu utakmicu dominira klub iz primere, kojem je domet europa liga, ne znam sta da vise kazem, ovo je njihova sramota, ni da se potrude, primili su lagano 4 gola, a vamo ne mogu ni jednu ozbiljnu pretnju napraviti, i onda ocekujemo da idemo u odbranu lige sampiona i na trofej premier lige? sa ovakvim pristupom igre nigdje necemo stici,

ruku na srce, izgleda da Di Matteo nije dorastao zadatku, mozemo pobjediti ove slabije i osrednje klubove, cim dodje jaci protivnik svi se pogube, primamo golove lako

nemojte se cuditi ako covjek dobije otkaz veceras
Momci, izvinjavam se na riječniku ali prosto moram reći ovo "Pojeli smo jedno veliko govno večeras, nikada se ne ponovilo".
Sad više nemamo pravo govoriti da je španska liga smeće.
Veceras me najvise razocarao Di Matteo. Ne mogu da vjerujem da on citavu utakmicu laganini posmatra i uziva u predstavi Atletica. Vec nakon 30 minuta je bilo jasno da mora nesto promjeniti. Nakon 55 minuta i dalje prelosa igra i gubimo 0-3, a on prati i uziva. Primamo 4. pogodak, on prati i uziva. Pa dokle? Sta je potrebno da ustane sa jebene stolice, otjera Lamparda i Matu u neku stvar i ubaci Sturridgea i Mosesa? Izgleda da se on boji reputacije igraca.
Veceras sam zakljucio da je lagano biti trener napadacke ekipe kada ti Hazard odradi 90 % posla. Jedan klub ga posteno zatvori, on ne moze naci nikakvo riješenje za to??? U drugom poluvremenu 80 % napada je islo preko pasova Mikela do Ivanovica koji upucuje uzasne centar suteve. Ucinilo mi se u jednom trenutku da on igra desno krilo. Sve u svemu, Di Matteo je veceras najvise zakazao i cini mi se da nije dovoljno ni motivisao igrace jer su se citavu utakmicu vukli po terenu. Na ovaj nacin ne mozemo prismrditi ni Tottenhamu, a da ne govorim o Mancesterskim ekipama.
Kao da su igrali sa mjesanom ekipom Reala i Barcelone a ne Atletico Madrid, 2 stative, precka, milion sansi, 4 gola, pametnome dosta. Sramotna igra citave ekipe i vec 2. od 7 trofeja lagano izmakao.
I ja kritikujem RDM-a.Jeste da su igraci igrali lose,sto kaze El_Nino,ali trener to mora menjati.Ocajna odbrana,sredina nista,ni jedan pas da povezemo,a napad? Jel imamo napad?Cekaj imamo jednog spica :D.Velika sramota
[quote name='medogrmalj' timestamp='1346442006' post='76016']
Ubjedljivo najlosija partija Ramiresa koju sam ikada gledao. Lampard isto tako...
[/quote]

Onda ti gledas prvu utakmicu Chelsea ove sezone. Vjeruj mi da nista bolji nisu bili na drugim utakmicama... Ramiraes je karina na toj desnoj strani, ne zna sta RDM pokusava da uradi s njim tu. Ili nema oci ili znanja... Pored Mosesa i Staridza on stavlja Ramiresa. Ne mogu da shvatim nikako... Isto vazi i za Lamparda, u 35toj godina da odigra cijelu utakmicu na amaterskom nivo, a RDM da drugu izmjenu izvrsi tek u 81. minuti a mi gubimo 4:1..

Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom ali ja izravnog krivca u ovoj utakmici vidim u RDMu i njegovom izboru igraca...

Govorio sam za Villasa Boasa da nema muda da izvrsi izmjenu u prvom poluvremenu kao Mourinho, ali evo vidim RDM nije nista odmakeo...

Nasa odbrana je veceras bila na nekom drugom mjestu. Falcaove kurve su bili Cahill i Luiz a Ivanovic je glumio Lisu Ann i mogu reci da mu je islo vrlo dobro...
situacija je alarmantna znaci igra nikakva izgubili 2 potencijalno 3 trofeja i sad neka mi netko kaze da nama netreba jos igraca pa taj je onda lud :-O

napadac podhitno , a i zadnji vezni nije na odmet i napokon protjerivanje 3,4 skartova cija je vrijednost cca oko 25 mil eura
Da se uhvatimo svi ovde sa foruma za usi i da skacemo,skacemo i skacemo sto nismo primili 8 ili 9 golova veceras.Da pevamo od srece,prosli fenomenalno kako smo trebali.

Zaista,ne pamtim ovakvo ponizenje a mnogo me boli sto je to u trenutku kad smo aktuelni sampion Evrope.
Veliko ponizenje,veliko.

Sansu nismo stvorili 90 minuta a trebali smo da primimo bar 8 golova,cudo nas je spasilo ogromne blamaze koja ni sada nije mala.
Poraz nije problem ali ovo je zaista uzasno,horor,tuga.

Puno sam razocaran.Frapiran i razocaran.
[quote name='BoKa' timestamp='1346445725' post='76035']
situacija je alarmantna znaci igra nikakva izgubili 2 potencijalno 3 trofeja i sad neka mi netko kaze da nama netreba jos igraca pa taj je onda lud :-O

napadac podhitno , a i zadnji vezni nije na odmet i napokon protjerivanje 3,4 skartova cija je vrijednost cca oko 25 mil eura
[/quote]
Niko nama ne treba, vec samo ih treba uigrati kako treba, da se zna na kojoj poziciji stoji, a ne da uvijek jedno krilo stoji sa lijevim ili ti ga desnim bekom samim. Ramiresa izbaciti za sva vremena sa ove pozicije, i bit ce sve uredu.
Kako ne kontate da nije bit u pojacanjima?? Imamo izvanrednu ekipu i lud je onaj ko to ne shvata! Sada je samo stvar u pronalazenju pravih taktickih riješenja. Već sam rekao da je lagano igrati kada ti Hazard odradi 90 % posla, ali sta kada ga zatvore kao veceras? Vjerujem da ce tako sve ekipe raditi protiv nas u buduce, a onda smo svi kolektivno najebali ako RDM bude trazio spas u Ivanovicevim centarsutevima. Jednostavno mora naci svoja muda koja je ocito izgubio negdje i praviti prave izmjene, inace smo dzaba potrosili ove milione
[quote name='diablo_bih' timestamp='1346446056' post='76046']
Niko nama ne treba, vec samo ih treba uigrati kako treba, da se zna na kojoj poziciji stoji, a ne da uvijek jedno krilo stoji sa lijevim ili ti ga desnim bekom samim. Ramiresa izbaciti za sva vremena sa ove pozicije, i bit ce sve uredu.
[/quote]

tko misli da torres covjek koji je za chelsea zabio manje golova nek brane koji je branic moze drzati ekipu po meni moze se odmah prijavit za psihijatrijsku ustanovu X(
Sve na jednu stranu, ali nezalaganje, manjak truda, nedostatak borbenosti, malodušje, bez trke je bruka i sramota za ovaj klub.

Bit će teško, no ipak treba pokušati zaboraviti ovu utakmicu.
Poslije debakla prvo bih da se zahvalim OBN komentatima na kompletnoj programskoj šemi OBN Televizije zadnju godinu, te naravno na budućoj šemi. Posebno bi podvukao jedan komentar: [b]Vidjećemo hoće li se Chelsea popraviti do 19. ili da mijenjamo par ([/b]vs Juve). Čisto da znate vas niko ne gleda zbog vašeg imena nego zbog vašeg programa. I da, postoje internet televizije.

Drugo, da se zahvalim [b]dvima stativama[/b] i [b]jednoj prečki [/b]te naravno [b]Čehu[/b] na samo 4 primljena gola.

Treće, da kažem Luizu da postoji razlika između [b]štopera[/b] i [b]playmakera[/b]. 3 od 4 gola smo primili iz kontre ili polukontre.

Četvrto, da kažem svim fanovima naših rivala da se naslađuju "tuđoj nesreći" dok još mogu. Jer ovo je bila [b]utakmica najboljih[/b] gdje nikoga od njih nije bilo.

Peto, da se malo uozbiljimo. Å esto, da ne svaljujemo krivicu ni na jednog pojedinca.

Ova me utakmica odmah posjeti na onu protiv Napolija :D
[quote name='medogrmalj' timestamp='1346446136' post='76049']
Kako ne kontate da nije bit u pojacanjima?? Imamo izvanrednu ekipu i lud je onaj ko to ne shvata! Sada je samo stvar u pronalazenju pravih taktickih riješenja. Već sam rekao da je lagano igrati kada ti Hazard odradi 90 % posla, ali sta kada ga zatvore kao veceras? Vjerujem da ce tako sve ekipe raditi protiv nas u buduce, a onda smo svi kolektivno najebali ako RDM bude trazio spas u Ivanovicevim centarsutevima. Jednostavno mora naci svoja muda koja je ocito izgubio negdje i praviti prave izmjene, inace smo dzaba potrosili ove milione
[/quote]

Momak objasnio, i vise je nego dovoljno pojacanja.
sve dok torres naglavacke ne izleti iz kluba nece biti dobro [-X
Vrhunac svega je to sto nam Luiz gradi igru.
Treba njih udariti ondje gdje ih najvise boli - po dzepu,pa da vidimo onda kako se gine na terenu.
Hajd,mogu shvatiti da se lopta izgubi na centru ali da se ne trci nazad za njom,eh, to vala ne mogu.
Tri gola smo primili iz takvih situacija.Ova utakmica je najbolji dokaz da nam treba Hulk.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.