Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526209_488270084535865_143435709_n.jpg[/img]

Vrijeme je za prvi trofej ove sezone . ;)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=dug4Emm5mz8"]http://www.youtube.com/watch?v=dug4Emm5mz8[/url]
kako smo krenuli u Premier Ligi, ne ocekujem probleme u ovoj utakmici. ocekujem Hazarda i Torresa na vrhuncu, 2-0 za nas :)
Bit ce to vrlo zanimljiva utakmica... malo se pribojavam Falcao-a da nas ne siluje...

ovaj pokal MORAMO obavezno uzet... i nadam se jos jednoj odlicnoj prestavi Chelsea... pogotovo ofenzivne linije...

sto se taktike tice... ovako nesto:

Cech
Ivanovic,Cahill,Luiz,Cole
Mikel, Maireles
Moses,Hazard,Mata
Torres

Nebi stavljao Lamparda iz razloga sto vjerujem da bi bilo jako dobro da stavimo 2 razbijaca na poziciju DM kako bi razbili njihovu igru... kao sto smo ucinili newcastleu...
Idemo po ono sto nam pripada.
Mnogo ce biti lakse u nastavku sezone ako osvojimo ovaj trofej.
Ocekujem slicnu postavu kao protiv Njukasa jedino mozda umjesto Raula Lampard al' ja bih ostavio Meirelesa da sa Mikelom sjecka njihovu igru.
Od Hazarda i Mate ocekujem najvise.Neka pobjeda od dva gola razlike uz pogodak Torresa.
athletico se rasprodao , izvan forme su sve osim pobjede bilo bi veliko iznenadenje
Emotivna uktamica za Torresa, vjerovatno će dobiti velike ovacije, čak sam čitao da će dobiti nekakav čin u znak zahvale
Pre 14 godina, golom Gusa Pojeta pobedili smo Real Madrid i osvojili svoj prvi trofej Super Kupa Evrope.
Ajmo sada da dobijemo i njihovog gradskog rivala i uzmemo ga po drugi put :smile:

Sticajem okolnosti,bicu od cetvrtka u Italiji,mogao bih da "skoknem" do Francuske i Monte Karla sa drustvom ali blage veze nemam kako doci do karata.Kad bih znao da tamo postoje tapkarosi,krenuo bih bez problema.Da ne ide neka "budala"odavde? ^_^

Uglavnom,ocekujem dobru utakmicu i naravno pobedu.
Neprocenjiv trenutak ce biti kada na pocetku meca kapiteni nose pehare Lige Sampiona i Lige Evrope...
Jedva cekam Frenkija da vidim tada B)

Zanimljivo je da Atletiko svoj mec u Primeri igra tek sutra od 22h i to "reprizu" finala Lige Evrope sa Bilbaoom.
[quote name='ADiS' timestamp='1346012461' post='74198']
Dobar odabir igraca @Villas-Boas mada mislim da ce Lampard i Terry zapoceti susret.

Ocekujem trofej...
[/quote]

Lampard vrlo lako moguce... Terry ne jer mu jos uvijek traje suspenzija zbog onog crvenog u polufinalu LP protiv Barce... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346013002' post='74200']
Lampard vrlo lako moguce... Terry ne jer mu jos uvijek traje suspenzija zbog onog crvenog u polufinalu LP protiv Barce... ;)
[/quote]

kaj mu nije istekla suspenzija ?
[quote name='BoKa' timestamp='1346013065' post='74201']
[/quote]

kolko ja znam ne... kolko sam upucen tek nakon ove tekme mu se ponistava suspenzija....
[quote name='BoKa' timestamp='1346013065' post='74201']
[/quote]
Ne , nije jos .
Bio je prvo kaznjen sa 3 utakmice ne igranja ali onda mu se suspenzija smanjena na 2 utakmice . Prvu je vec odradio u finalu Lige Prvaka .
[quote name='Blues_95' timestamp='1346013618' post='74203']
Ne , nije jos .
Bio je prvo kaznjen sa 3 utakmice ne igranja ali onda mu se suspenzija smanjena na 2 utakmice . Prvu je vec odradio u finalu Lige Prvaka .
[/quote]

ta suspenzija je smijesna , dokazuje da je uefa barcina institucija b-(
Lijepo smo startali u sezonu , mali kiks u Com. Shieldu, ali ovo je puno puno vazniji trofej .. netreba se zalijetat ipak su to španjolci brzi i efikasni ,, Diego se vratio u Wolfsburg a on im je bio sa Falcaom glavni igrac u osvajanju EL ..
Nesto je bilo o nasem golmanu Courtois-u kad je produzio posudbu , cini mi se da je uvjet bio da nesmije braniti protiv nas dok je na posudbi .. ali nisam siguran ..
btw. naravno da i ja ocekujem pobjedu sa probuđenim Torresom i naravno nasim Messi-em ,, :DD
[quote name='Chester' timestamp='1346015987' post='74221']
Lijepo smo startali u sezonu , mali kiks u Com. Shieldu, ali ovo je puno puno vazniji trofej .. netreba se zalijetat ipak su to španjolci brzi i efikasni ,, Diego se vratio u Wolfsburg a on im je bio sa Falcaom glavni igrac u osvajanju EL ..
Nesto je bilo o nasem golmanu Courtois-u kad je produzio posudbu , cini mi se da je uvjet bio da nesmije braniti protiv nas dok je na posudbi .. ali nisam siguran ..
btw. naravno da i ja ocekujem pobjedu sa probuđenim Torresom i naravno nasim Messi-em ,, :DD
[/quote]

slazem se s tobom... veliki hendikep za atletico je to sto su izgubili Diega... ali opet.. imaju oni jos asa u rukavu tako da se nebi smjeli zaletit... a i to je jedna utakmica i samo jednih 90 minuta... tako da lako se nama dogodi loš dan... sve je moguce... ali ipak uzdam se u nase iskustvo i da cmeo ovo uspjet uzet...

sto se tice Cuortois-a, bilo se je pricalo prije produzetka posudbe da ce bit uvjet kako ne smije branit protiv nas... ali od toga nema nista... jer nakon sto je produzio ugovor sam je izjavio da se raduje tekmi protiv nas di ce moci pokazat svoju kvalitetu...

ja se ne radujem rezultatu tj. o njemu uopce ne razmisljam... ja se radujem jos jednoj partiji nasih mladica... jer uzitak mi ih je gledat... pogotovo Hazarda, Matu i Torresa... :)
Ne treba duljiti, ovdje se trofej jednostavno mora uzeti i pokazati na neki način cijelom svijetu ( iako Chelsea ne treba nikome ništa dokazivati ) zašto smo s pravom prvaci Europe.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=a5mE1B0A6tg"]http://www.youtube.com/watch?v=a5mE1B0A6tg[/url]
sigurno ce biti velika utakmica u to nema sumnje Atletico Madrid je veliki klub igra odlicno kako ih je preuzeo Simeone pratio sam ih prosle sezone i nije to tim koji samo zavisi od Falca ima tu jos dobri igraca,sigurno da je dobra stvar za nas je odlazak Diega koji im je bio glavni pokretac akcija posebno trebamo obratit paznju na Falca i Ardu Turana koji se odlicno nadopunjavaju i treba se paziti prekida tu su takodjer veoma opasni posebno Diego Godin,sto se tice Courtoisa i to dali ce branit ili nece meni je potpuno svejedno sam je izjavio da zeli da brani i da se pokaze ali svi znamo kako obicno igraci kad hoce da se pokazu znaju biti i tragicari,sto se tice sastava ocekujem Lamparda u pocetnoj i Ramiresa ili Mosesa na desnom krilu
ma gubimo :P :P :P
atletico je nezgodan protivnik ali ne vjerujem da oni mogu napravit nesto protiv nas , ocekujem preljepu utakmicu i da osvojimo ovaj pokal
Ma pobjeđujemo.Prejaki smo za njih :P Sastav očekujem isti kao protiv toona, možda ipak Lamps umjesto Meirelesa :)
I prva must-win utakmica sezone. Mora se ovaj trofej uzeti, baš kao i onaj za Svjetskog klupskog prvaka. Očekujem dobru utakmicu, sa jakim tempom i dosta prilika. Ne vjerujem da će se igrati previše tvrdo i zatvoreno jer je otvaranje sezone, igrači su svježi i spremni da se nadigravaju. :> Dakle, za neutralce i sladokusce bit će ovo jedna lijepa nogometna manifestacija.
Što se naše ekipe tiče, ne znam šta nas očekuje a pošto dosad nijednom nisam sastav pogodio onda ću samo napisati šta bih volio vidjeti. Pa otprilike ovako nešto:

____________Cech____________
Branislav__Cahill___Luiz____Ashley
________Obi_____Lamps________
Moses______Oscar________Eden
___________Torres____________
Naravno da ocekujem pobedu i prvi trofej u ovoj sezoni :-bd.. Bice sigurno teska utakmica i sastav ce verovatno biti slican kao u proteklih nekoliko utakmica...
Cech
Ivanovic-Cahill-Luiz-Cole
Mikel-Lampard
Ramires-Mata-Hazard
Torres
Mozda cak pocne i sa Bertrando i Meirelesom zbog defanzivnih zadataka jer svi zanmo da uvek u velikim utakmicama Di Matteo ulazi maksimalno oprezno...U slucaju dobrog rezultata verovatno mozem ocekivati da udje Oscar pa mozda cak i Moses i Azpili.. :D
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.