Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='BoKa' timestamp='1346192423' post='74952']
kakav dar bozji jeli mozda ko onaj munjoz iz hajduka sin boga vjetra , on je gola kurcina nikad nebi proigrao da nije u portu imao hulka bez njegovih asistencija nitko nebi znao tko je falcao
[/quote]

ovo sto ti radis je bogohuljenje... srami se...

Tako govorit o daru Bozjem...
  • Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346192520' post='74953']
ovo sto ti radis je bogohuljenje... srami se...

Tako govorit o daru Bozjem...
[/quote]

ili si ti patoloski pesimist ili imas sarkasticne komentare :D/
[quote name='BoKa' timestamp='1346192698' post='74956']
ili si ti patoloski pesimist ili imas sarkasticne komentare :D/
[/quote]

to je moj nacin podrske mom voljenom klubu... Chelseau da ne bude zabune... :)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346192784' post='74958']
to je moj nacin podrske mom voljenom klubu... Chelseau da ne bude zabune... :)
[/quote]

ima nas svakakvih :>
[quote name='BoKa' timestamp='1346192893' post='74961']
ima nas svakakvih :>
[/quote]

tisina... :P pali vec 3 tekme za redom... :D
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346225772' post='75030']
tisina... :P pali vec 3 tekme za redom... :D
[/quote]

joj joj :P
Postava ista kao protiv Njukasa,volio bi da u drugom dijelu udje Moses i Oscar umjesto Bertranda i Mate.
U ovoj utakmici nam treba raspolozen trojac Mata-Hazard-Torres.Mata jest umoran al' u ovoj utakmici mora dati sve od sebe bar 60 minuta i onda Moses neka Moses pokaze zasto je doveden.
Svi govore da treba zaustaviti Falcaa,ja mislim da treba zaustaviti njihovu veznu liniju jer Falcao bez pravih lopti je bezopasan.Znaci Mikel i Meireles(ako bude igrao) moraju biti sto blize njihovim veznjacima i sjeckat igru.
Prognoziram 2-1 za nas uz golove Torresa i Hazarda.
[quote name='Wisey' timestamp='1346190157' post='74908']
Nebuloze, Falcao koliko god ubitačan strijelac bio nije on Messi pa da može sam sve uraditi. Što će reći, trebamo nametnuti svoj ritam, svoju igru a u odbrani igrati kolektivno s akcentom na Falcaa. Ali da se bojimo, ma ne pada mi na pamet bolan. B-)
[/quote]

Nebuloze. Falcao baš i radi apsolutno sve sam, protiv Bilbaa je sam kreirao i bio 90% akcije u bar 13 od 14 akcija Atletica, dok jedan Messi individualno ne može toliko priprijetiti protivniku, on se više bazira na idealna proigravanja Inieste.
Ljudi sta je vama, nije ovo neka revijalna utakmica, pa zelite Mosesa, Azpilikuetu, Piazona i Oskara u timu, ima vremena za njih... Ovo je jako bitna utakmica, koja moze da odredi dalji tok sezone, ovaj trofej nam je potreban...

Do pobede se moze doci na vrlo jednostavan nacin, udvajanjem Falkaa, kad se on udvoji, Atletiko tesko dolazi do gola, paznju treba obratiti i na Ardi Tuaranu, jako je dobar...

Ceh, Ivanovic, Luiz, Kejhil, Kol, Mikel, Lampard, Azar, Ramires/Staridz, Mata, Tores...
[quote name='VahaCFC' timestamp='1346237242' post='75058']
Postava ista kao protiv Njukasa,volio bi da u drugom dijelu udje Moses i Oscar umjesto Bertranda i Mate.
U ovoj utakmici nam treba raspolozen trojac Mata-Hazard-Torres.[b]Mata jest umoran[/b] al' u ovoj utakmici mora dati sve od sebe bar 60 minuta i onda Moses neka Moses pokaze zasto je doveden.
Svi govore da treba zaustaviti Falcaa,ja mislim da treba zaustaviti njihovu veznu liniju jer Falcao bez pravih lopti je bezopasan.Znaci Mikel i Meireles(ako bude igrao) moraju biti sto blize njihovim veznjacima i sjeckat igru.
Prognoziram 2-1 za nas uz golove Torresa i Hazarda.
[/quote]

Svako malo netko napiše da je neki igrač umoran, od čega to molim te.
I da treba nam Mata na sredini sa Hazardom, savršeno se nadopunjuju.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1346237242' post='75058']
Svi govore da treba zaustaviti Falcaa,ja mislim da treba zaustaviti njihovu veznu liniju jer Falcao bez pravih lopti je bezopasan.
[/quote]

onda ti nisi gledao Falcaa...

nije on Torres da mu trebaju lopte, on je totalno drugačiji igrač, on je sposoban napraviti šansu iz ničega
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1346237333' post='75059']
Nebuloze. Falcao baš i radi apsolutno sve sam, protiv Bilbaa je sam kreirao i bio 90% akcije u bar 13 od 14 akcija Atletica, dok jedan Messi individualno ne može toliko priprijetiti protivniku, on se više bazira na idealna proigravanja Inieste.
[/quote]
Bilbao je jako tanka ekipa, pogotovo u defanzivi. Emocije koje gajiš prema njima na stranu, činjenica je da ih je Slaven Belupo nadigrao i stvorio im ogromne probleme. Da ne pričam onda šta će uradit jedan monstrum poput Falcaa. Ja sam pratio dovoljno ovog igrača i u Portu i u Atleticu da izvučem zaključak o njemu. Messi je unikat, ne možeš tako govoriti za jednog od najboljih svih vremena bez obzira što ćeš reći kako je u Argentini loš.
_________________Cech_________________

____Bane______Cahill_____Luiz_____Cole___

__________Mikel________Lampard_________

___Sturridge________Mata________Hazard___

_________________Torres_________________
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]hoce li prenositi sportklub ? [/font][/color][/quote]

Ne prenose RTS2 i HRT2
Prenose RTS,HRT 2 i OBN(oni i imaju neku specijalnu emisiju od 20h vezanu za Super Kup).
Na netu ce biti "milion"strimova tako da niko nece ostati uskracen za prenos.
Ja totalno zaboravio na OBN, bas ti hvala Batigol sto napomenu ;) jos dao Bog imaju sliku bolju 24 puta od Bhta i FTVa
[quote name='klicko' timestamp='1346248895' post='75129']
Ne prenose RTS2 i HRT2
[/quote]
I Arena sport 3.
[quote name='true_blue' timestamp='1346242853' post='75083']
Svako malo netko napiše da je neki igrač umoran, od čega to molim te.
[/quote]

Možda što nije imao dana odmora od početka priprema za prošlu ( prošlu, ne ovu ) sezonu. Čovjek je više od godinu dana konstantno u punom opterećenju i naravno da je umoran. Možda se to još ne vidi toliko na njegovim igrama, ali vrijeme će te nedostatke od umora pokazati ukoliko ne bude odmaran u određenim utakmicama, što ti je i sam Roberto potvrdio.
[quote name='Brane' timestamp='1346268169' post='75197']
Možda što nije imao dana odmora od početka priprema za prošlu ( prošlu, ne ovu ) sezonu. Čovjek je više od godinu dana konstantno u punom opterećenju i naravno da je umoran. Možda se to još ne vidi toliko na njegovim igrama, ali vrijeme će te nedostatke od umora pokazati ukoliko ne bude odmaran u određenim utakmicama, što ti je i sam Roberto potvrdio.
[/quote]

Sve je to uredu, ali on od svojih 25-26 godina, trenira 20 sigurno, te je konstatno u fizičkom opterećenju, ne bi mu to trebalo predstavljati problem, ipak je profi, okej ako mu je sve to malo previše ak mu obitelj nije u Londonu, daj mu tjedan dva extra, i onda hoću da si 100% spreman, sad ak mu je mentalno to previše, nek samo pomisli na iznos na bankovnom računu ;-) . Kako npr. igrači u NBA igraju svaka dva dana utakmice plus treninzi, pa se nikad ne priča o njihovom umoru.
Ne govorim ovo direktno za Matu, on jeste zaslužio odmor zbog svega prošle sezone, ali po forumu, po fejsu, čak i komentatori na tv-u potenciraju taj umor svako malo, mislim da da kod profija to ne bi smio biti problem, nije to neka seljačka liga ipak je to vrhunski nivo, EPL + LP.

PS. Sjeti se kako je Ramires trčao protiv Napoli-ja u 100 i nekoj.
Očekujem pobjedu u regularnom dijelu utakmice iako bio bih zadovoljan i sa pobjedom na produžetke ili penale, ali igrao sam na kladionici na Chelsea tako da ako može u 90.minuta pobjeda super :)
Ja se nadam da će ih Torres i Hazard silovat i volio bih vidjet Oscara zadnjih pola sata.
2009 je Drogba rijesio :
[img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9j4yz2SQ91rqgnryo1_400.gif[/img]
Nema njega sada ali Malouda je jos uvijek tu da centrira :P
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/216808_10151135506549883_370582360_n.jpg[/img]
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.