Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Super Cup - Chelsea 1 : 4 Atletico (31.08. pet)

36 članova je glasalo

1. 1.

• Naravno da hoÄ?e, u regularnom dijelu utakmice
      75%
      25
    • HoÄ?e, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      18%
      6
    • NeÄ?e, pobjedit Ä?e Atletico, ali ne tako lako - tek u produžecima ili na penale
      3%
      1
    • Naravno da neÄ?e, bolji je Atletico
      3%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1346109547' post='74630']
Nije.
Ivanović se većinom "izgubi" kada igra na stoperskoj poziciji. Ni upola ne bude siguran i čvrst kao na bekovskoj. U tome je i razlog što sam postavio onakvu obranu.

Vjerujem ti da ti misliš da bi bio među 3 najbolja stopera svijeta, al ne vjerujem da bi se to uistinu moglo i dogoditi. Nije Bane stoper. On je bek i taj posao će uvijek raditi puno bolje nego stoperski, iako i tu može uskočiti po potrebi, Al opet ti kažem, nije to to.
[/quote]

Za vrijeme Ancelottija je i sam trazio da igra stoper da je to njegova pozicija.
Zapoceo je karijeru kao stoper.
Sve u svemu on je odlican na pozicija beka, ali ja bi volio da ga se uigra sa Luizom tako da se otvori vise prostora za Cesara imalo bi dva odlicna ofanzivna beka koji puno pridonijeli prema naprijed takodjer Sturridge ili Mata i Moses ili Marin na krilima, Hazard sredina tj, free role bio bi to totalni nogomet pogotovo sa Luizom koji ima pass za poluditi.
Nije bas pokazao u najtezoj utakmice sezone neku nesigurnost bio je neprelazan.

[quote name='ADiS' timestamp='1346110079' post='74631']
Bogati, jesi ti gledao utakmice CFCa prosle sezone??
[/quote]

Jesam 90% ne krivi Branu moras kriviti Boasa koji zelio od momcadi da igra visoki presing i zato smo primali puno golova pod vodstvom Boasa i dobivali puno kartona.
  • Odgovori 232
  • Pregledi 15,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Spamara, nemoj da brišem postove. Ako se ovako nastavi, uradit ću to. Imate teme za igrače.

Hvala i do idućeg puta. :D
  • Autor
Ljudi imate temu o Banetu pa tamo raspravljajte o njemu :)

Ja znam da Bane odlično može odigrati kao centralni branič, ali već godinama igra kao desni bek, a imamo Terryja, Cahilla, DL4, tako da mislim da Bane treba igrati centralnog braniča samo kada je to baš nužda kao u tekmi protiv Barce. A sad vratimo se temi, a to je tekma Superkupa.
[quote name='Elao' timestamp='1346104430' post='74589']
Pa ti prije svake utakmice tako pises, samo tako nastavi :)
[/quote]

za sve postoji razlog... ;)

nego da se vratim na temu.. Ovaj Falcao ce nas tako silovat... da cemo imat osjecaj koda da je ruski konvoj prošo kroz chelsea... Mislim da bi bilo najbolje da predamo utakmicu odma i da im se piše 3:0, jer u suprotnom samo cemo se jos više osramotiti...
Opet Stooge nece startovati....

Lamps je odmarao protiv Toon-a, ocekujem da zauzme svoje mesto na sredini terena. Mada nije iskljuceno da RDM ponovi situaciju iz prethodne utakmice. Da se Mikel i Meireles bave rasturanjem akcija, Mata povezuje linije a Hazard kreira sanse... To se pokazalo kao dobra solucija.
Mozda ce Ryan opet dobiti sansu, posebno ako Arda Turan zaigra po desnoj strani, jer je dobro poceo u Primeri.
Falkao se opet razgoropadio, tako da ce to biti problem, posebno sto Terry ne igra... Mada treba verovati Luizu i Cahilu.
Recimo da postoje dve formacije za ovaj mec:

Igracka:

__________Cech___________

Bane___Luiz___Cahil____Cole

_____Mikel_____Lampard____
Moses_____Hazard_____Mata

__________Torres__________

i takticka:

__________Cech___________

Bane___Luiz___Cahil____Cole

_____Mikel____Meireles_____
Mata____Hazard____Bertrand

__________Torres_________

Sto se igre tice... Protiv Toona je bilo odlicno - nista ja tu ne bih menjao.
Bane je bek i to mu ide i nema smisla sad kemijati nešto jer ipak za ovu utakmicu imamo Davida i Cahilla na stoperima koji su ipak bolji od Baneta na toj poziciji

baš me zanima hoćemo li uspjeti zatvorit Falcaa ;)
Jedini način da se Falcao zaustavi je sljedeći: Terry ima suspenziju, lijepo nek Terry sjedne na tribine kraj Falcaove cure/žene i nek bude opušten, flertuje s njom. Falcao kad to vidi će bit zbunjen i neće se moć skoncentrirat na utakmicu i tu smo rješili problem. :D
[quote name='klicko' timestamp='1346143302' post='74693']
Direktan prenos utakmice bice na RTS2 u 20:40
[/quote]

da se odma nadovezem... Direkton prijenos ce bit i na HRT 2
Naš ili ničiji:
[img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/558412_385474041519290_1971429744_n.jpg[/img]
eno Falcao utrpo 3 komada , biti će opasan

[url="http://www.goalsarena.org/video/spain-liga-bbva/27-08-2012-atl.-madrid-4-0-ath.-bilbao_en.html"]http://www.goalsarena.org/video/spain-liga-bbva/27-08-2012-atl.-madrid-4-0-ath.-bilbao_en.html[/url]
  • Autor
Ovaj trofej treba osvojiti iz sljedećih razloga:

1. Zbog novca (skoro 2.000.000 eura sigurno nije malo ni za Chelsea, a time bi osiromašili i UEFA-Mafia fond)

2. Zbog časti (da Platiniju učinimo subotu depresivnom)

3. Zbog samopouzdanja (samopouzdanja nam ne manjka u prva tri kola Premiershipa, a ovim bi ga samo pojačali).

Sad će se mnogi pitati zašto novac ispred časti. Odgovor je sljedeći - ovo je ne baš cijenjen trofej i treba mu prilaziti objektivno i rutinski, a ne subjektivno. Ne treba da izgorimo u želji da ga osvojimo, ali sigurno da treba da se potrudimo.
[quote name='CFC1905' timestamp='1346141396' post='74677']
Jedini način da se Falcao zaustavi je sljedeći: Terry ima suspenziju, lijepo nek Terry sjedne na tribine kraj Falcaove cure/žene i nek bude opušten, flertuje s njom. Falcao kad to vidi će bit zbunjen i neće se moć skoncentrirat na utakmicu i tu smo rješili problem. :D
[/quote]
Mene toliko nerviraju te fore sa Terry-em i zenama da je to drama .
[quote name='Blues_95' timestamp='1346162278' post='74815']
Mene toliko nerviraju te fore sa Terry-em i zenama da je to drama .
[/quote]
Nisu ni meni pretjerano drage ali ima stvarno dobrih.. :D
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/08/504737_Chelsea.jpg[/img]

Moj sastav
[quote name='Mujo' timestamp='1346184378' post='74870']
[img]http://www.footballuser.com/formations/2012/08/504737_Chelsea.jpg[/img]

Moj sastav
[/quote]

sve super... ali samo mi jedno nije jasno... da kraj mosesa i starridge stavis ramiresa na krilo... prosle godine je to s ramiresom na krilu jedanput upalilo i to je to... on ne moze dat vise na krilu nego ova dvojica....
Nebuloze, Falcao koliko god ubitačan strijelac bio nije on Messi pa da može sam sve uraditi. Što će reći, trebamo nametnuti svoj ritam, svoju igru a u odbrani igrati kolektivno s akcentom na Falcaa. Ali da se bojimo, ma ne pada mi na pamet bolan. B-)
Hehehe ako nam dođe Falcao, ovaj trofej im damo onako za uspomenu.
Å alim se. B-)
Ne znam sta su se neki odmah usrali u gace cim je Falcao dao tri gola...

[i]Players like Messi and Gomez have been there before and [b]Falcao[/b] is next. The place is called "Gary Cahill's pocket."[/i]
[quote name='true_blue' timestamp='1346191349' post='74928']
Hehehe [b]ako nam dođe Falcao[/b], ovaj trofej im damo onako za uspomenu.
Å alim se. B-)
[/quote]
nece on kod nas... jedino ce on sam uzet ovaj trofej... zgazit ce nas kako bi mamic reko ko plitak potok...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346191480' post='74933']
nece on kod nas... jedino ce on sam uzet ovaj trofej... zgazit ce nas kako bi mamic reko ko plitak potok...
[/quote]

zast se svi bojite tog patuljka indijanca , pa njega bi vida pojeo za dorucak
[quote name='BoKa' timestamp='1346192011' post='74943']
zast se svi bojite tog patuljka indijanca , pa njega bi vida pojeo za dorucak
[/quote]

zato cemo izgubit 5:2

EDIT: Falcao je dar Bozji i on je nezaustavljiv...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1346192235' post='74948']
zato cemo izgubit 5:2

EDIT: Falcao je dar Bozji i on je nezaustavljiv...
[/quote]

kakav dar bozji jeli mozda ko onaj munjoz iz hajduka sin boga vjetra , on je gola kurcina nikad nebi proigrao da nije u portu imao hulka bez njegovih asistencija nitko nebi znao tko je falcao
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.