9. juni 2023.3 god. comment_345680 Opet, meni je bolji onaj Brazilac Santos. Casadei je dobar igrac, ali treba jos posudbu vjerovatno. U Readingu je igrao dobro, ali ne bas kao npr. Mount u Derbyu ili Reece u Wiganu. Prijavi
9. juni 2023.3 god. comment_345687 4 hours ago, diablo_bih said: Opet, meni je bolji onaj Brazilac Santos. Casadei je dobar igrac, ali treba jos posudbu vjerovatno. U Readingu je igrao dobro, ali ne bas kao npr. Mount u Derbyu ili Reece u Wiganu. Kasno je on i otišao u Reding ja mislim. Svakako, ako prodamo dovoljno igraca apsolutno treba da ostane u prvom timu. Mislim da je on ofanzivniji igrac od Santosa. Prijavi
9. juni 2023.3 god. comment_345690 Vjerovatno će to ovisiti o mnogo faktora. Trenerove preferencije, igrači koji odu, igrači koji dođu, planovi igrača.. Samo da se ne desi da prodamo obojicu i za te pare dovedemo nekog flopa. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345748 Chuku, Casadei, Santos i mali Hall je veznjak, jebi me ako ikoga od njih mi iskoristimo i razvijemo kako treba a eto sva trojica su veznjaci Prijavi
27. juli 2023.3 god. comment_347199 Covjek nema ni svoju temu al doci ce diablo i pricati kako on njega prati od 7. godine i zna sve o njemu Btw meni se jako svidja, pogotovo na lopti. Djeluje da igra s obje noge podjednako dobro i cak mi je tesko skontati jel ljevak ili desnjak. Prijavi
28. juli 2023.3 god. comment_347217 Pricao sam vec da su ga navijaci Paderborna zagotivili instant, mislim da su ga cak izglasali kao igraca godine. Bashir je mozda jedini i bio svijetla tacka odbrane kada je igrao za nase mlade, a tesko je bilo skontati tu ista, kada ih gledas sveukupno, jer su smecarski igrali zajedno. Oni gilchrist i abu i kurci palci, Boze sacuvaj. Naravno, radije bi i Bashira gledao nego Chalobu. Sto se tice teme, nema je haman nijedan igrac. Zao mi je sto nas je napustio mendel-idowu, ali barem je otisao u Anderlecht umjesto Barce. Pametan potez malca. Burstow je zaigrao protiv Newcastlea, njemu bi godila jedna Championship dobra pozajmica da dokaze svoje, veoma talentovan malac kojeg smo uzeli prosle godine Charltonu. Prijavi
13. septembar 2023.3 god. comment_348894 Da se zove Lamile Yamal, Alejandro Balde ili Pablo Gavira već bi ga proglasili za Golden Boya Prijavi
20. septembar 2023.3 god. comment_349032 Gdje je tema od onog momka sto je startao proslu utakmicu, Ugu Chuckunesto? Kreno sam momka da pohvalim, nije los bio u svom debiju. Naprotiv dobar je bio, cvrst sa par lijepih loptu naprijed. Znam da nece dobiti mnogo prilika do kraja sezone ali ovo je bilo iznenadjenje, pozitivno. Prijavi
20. septembar 2023.3 god. comment_349034 Gledao sam prvo poluvrijeme i decko je sasvim solidno djelovao na odgovornoj poziciji zadnjeg veznog. Cak je par puta iznio loptu naprijed a onda nije imao rjesenje. Iskreno nisam vidio velike razlike izmedju njega i igraca koji je skoro 100 miliona vise kostao. Doduse na 1 utakmici. Prijavi
12. decembar 2023.2 god. comment_350608 Ako ima neki mladi desni bek za ostatak sezone neka se javi 😀 Prijavi
13. decembar 2023.2 god. comment_350633 Ima jedan crnac, ali ne znam mu izgovoriti ime. Prije ce ovaj Disasija staviti nego nekoga iz akademije, tako da ne ocekuj nista da zaigra iko ko vec nije sa prvom ekipom. Prijavi
20. decembar 2023.2 god. comment_350826 Dovodimo još jednog youngstera. Pape Diong, 2006. godište, veznjak iz Senegala. Prijavi
20. decembar 2023.2 god. comment_350833 3 hours ago, Adi said: Dovodimo još jednog youngstera. Pape Diong, 2006. godište, veznjak iz Senegala. Aha, to onaj neki visoki crnac sto je bio iza Paeza na tribinama. 17 godina, defanzivni vezni. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351054 Hajde diablo pohvali ga i sjebi i njemu karijeru dok nije zaigrao kako treba. Prijavi
28. decembar 2023.2 god. comment_351091 Ne mislim da akademija ima dobru odbranu uopste, tj. ovi sto su ostali, a nisu otisli na pozajmicu. Alfie je doduse kapiten, ali nespreman igrac. Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351306 Matos u Huddersfieldu na posudbi, ako je imalo dobar, imat ce sansu za igrati. Prijavi
25. mart 2024.2 god. comment_353741 Rio Ngumoha, 15 godina, krilo, igra kao Eden, vec trenira sa prvom ekipom, ima slika gdje dribla Sterlinga Odigrao je i za u21 tekmu. Remember the name. Prijavi
25. mart 2024.2 god. comment_353746 32 minutes ago, Spaha said: Jel bolji od CHOsen one CHOsen one je dosad bio najbolji talenat sto smo ikad imali, ali ovaj mali ima visok potencijal, vjerovatno veci i od njega. Vidjet cemo iduce sezone ako ga prebace zastalno u u21. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.