Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Mlađe selekcije kluba

Istaknuti odgovori

• Odgovori 923
  • Pregledi 103,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nadajmo se da će ga popljuvati. (ako me razumijete  )

• Bukvalno ga natjerali Fin igrac, neka je napokon i to zavrsilo.

• Nisam mu mogao naci temu, moguce da je i nema.  Jos jedno solidno pojacanje za sljedecu sezonu, ili ga cak ostaviti kod Kompanija, jer ce 95% igrati Premier ligu sljedece sezone. 

Objavljene slike

https://twitter.com/chelseafc/status/512198234807492608

Danas, odnosno za pola sata pocinje mec sa S04, oni su nas prosle sezone izbacili u cetvrtfinalu, iako smo ih 2x dobili u grupnoj fazi.

Tada smo grupu prosli kao (najbolja) prvoplasirana ekipa, Ja sam licno mislio da cemo stici do finala bez nekih vecih problema, al jbg iznenadili nas nemci, e ajde sad da im vratimo!

Napred momci do pobede!

Evo tekma se zavrsila, 4-1 Chelsea je savladao S04.

Brzo dolazimo u vodstvo, vec u 9 min. preko Browna.

Nedugo zatim primamo neverovatno glup gol, odbrana se obrukala, ali od tada pa sve do 90 min. odbranbena cetvorka funkcionisala je savrseno.

Loftus-Cheek oduzima loptu negde ispred svog 16-erca i krece u solo prodor, nanizao je 5 igraca (u stilu Hazza), dodaje do Musonde koji sjajnim centarsutem pronalazi Solankea, Solanke prima loptu i salje je u mrezu. Tad se igrao 30. min. utakmice, a tako je i ostalo do kraja poluvremena.

Ponovo L.C. oduzima loptu (u stilu Matica) na centru igralista i sjajnim pasom u prazno (u stilu Cesca) uposljava kapitena koji postize svoj drugi pogodak, u pitanju je Brown.

Posle jednog kornera, Aina nalece na odbitak od stative i pogadja za konacnoh 4-1.

Do kraja utakmice, iako je Salke ostao sa igracem manje, Lohmar je u 73 min. dobio drugi zuti i napustio teren, Chelsea nije povecao svoju prednost.

Chelsea u21 remizirao sa Leicesterom u21 (1-1)

Brown strelac za nas u 31 min, a domacini su izjednacili golom Taylor-Fletchera u 72 min.

I skinu me za 60 KM :/

Chelsea u19 u gostima su demolirali mladi tim Sportinga kako igrom tako i rezultatom koji je na kraju tekme na semaforu glasio 0:5

Golove su postigli u 3 min. Colket iz penala, zatim predivan gol Musonde, vec u 8 min . bilo je 0-2, zatim u 25 Abraham i samo 2 min. posle Solonke dovodi Plavce u vodstvo od 0-4,a za konacnih 0-5 zasluzan je bio Abraham.

Tabela izgleda ovako:

u  +/-   b

1 41573.png Chelsea FC         2   8    6

2 41574.png FC Schalke 04     2    2   3

3 45510.png Sporting Lisabon 2   -3   3

4 45507.png NK Maribor          2    -7   0

Ovaj Abraham je jbt nevjerovatan golgeter, dijete je to još, al u pm kako zabija..  Već par god pratim malde u Chelseaju, još ovakvog talenta u špicu nisam vidio, nevjerovatan je zaista.

• Autor

L’Equipe report that Chelsea have signed Nicolas Tié who is just 13 years old from his hometown club of FC Poitiers.

Tié will officially sign on the dotted line for Chelsea in 2017 when he reaches the age of 16.

As is usually reported in these types of transfers, Chelsea beat off competition from the likes of Arsenal and Manchester City to sign Nicolas Tié.

Tié was scouted by the same Chelsea representative that found Petr Cech. He will head to Cobham during his holidays and will be watched over by Hilario.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.