Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Roman Abramovič (2003-2022, vlasnik)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 140,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Covek dokazano nije imao nikakve veze sa ratom u Ukrajini. Pre toga kada je Covid harao nijedan radnik Chelsea nije otpusten. Klupski hoteli korisceni su kao smestaj za zdravstvene radnike. 

• King Chelsea
    King Chelsea

Odlazak ovog čovjeka iz kluba je datum kada smo postali prosječan klub, proći će godine i godine prije nego što mi dostignemo i dio onog Chelseaja kada se ovaj čiko pitao. Mislim da je Wisey na n

• Samo pratim da li će govna iz kluba staviti zvaničnu čestitku na stranicu i društvenim mrežama. Da vidim i da li će neko od igrača da mu čestita ili su svi jad. Ali bitno je da se pederi i svakakav ol

Objavljene slike

[quote name='Zxenox95' timestamp='1337551231' post='50790']
Torres je počeo da kenja, prodati...
[/quote]
Ne,nikako.Sledeca sezona je njegova.
Kada sam vidio Torresa kako ulazi u igru prvo što sam rekao bilo je da ovaj čovijek to ne zaslužuje, on nije bilo koji igrač on je izvrstan strijelac kojem je itekako opalo samopouzdanje. Samim Torresovim ulaskom igra je bila brža i dosta agresivnija. Moramo svatiti jednu stavr da je naš vezni red na ivici, mene je iskreno stid da je mozak naše igre jedan Raul Meireles. nama trebaju dobri kreativci da bi surađivali sa Matom, Lampardom i špicem bilo Drogba - Torres.

Ostaviti ga i dati mu jos vecu šansu, a njega ce uzeti pod svoje Roberto di Matteo, on ce ga dici iz mrtvih !
Pitanje je sada kakve su ambicije Romana Abramoviča kada je Chelsea pod njegovom vlašću osvojio sve što se može osvojiti? Dobro, ostaje tu još europski superkup i Svjetsko prvenstvo na zimu, ALI šta onda nakon toga? Gdje su mu ambicije? Imaju li kraja? Više nemamo šta osvojiti, mene je strah njegove reakcije :/ Nadam se da mu je konačni cilj učiniti Chelsea najboljim klubom na svijetu s velikom dominacijom.
Roman je 10 puta veci zaljubljenik u fudbal od porodice Glazer, od onih seika u Cityju. Svaku nasu tekmu on prati i to ne hladnokrvno, vec sa reakcijama. On se vec stopio s klubom. Mislim da ce on sada nastaviti u istom ritmu, mogao bi do kraja zivota ostati upamcen kao neko ko je prozivio sa klubom istorijske trenutke. Da sam na njegovom mjestu, sada bih lagano kulirao i dao apsolutnu kontrolu buducem treneru nad ekipom i transferima. Samo bih kulirao sa onim kineskim cvikama sto rece Wisey. :)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1337593652' post='50892']
Roman je 10 puta veci zaljubljenik u fudbal od porodice Glazer, od onih seika u Cityju. Svaku nasu tekmu on prati i to ne hladnokrvno, vec sa reakcijama. On se vec stopio s klubom. Mislim da ce on sada nastaviti u istom ritmu, mogao bi do kraja zivota ostati upamcen kao neko ko je prozivio sa klubom istorijske trenutke. Da sam na njegovom mjestu, sada bih lagano kulirao i dao apsolutnu kontrolu buducem treneru nad ekipom i transferima. Samo bih kulirao sa onim kineskim cvikama sto rece Wisey. :)
[/quote]
a ne moze on to tako prepustit, mora se znat ko je gazda takav je njihov mentalitet :D
[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/1434-roman-abramovic-zeli-jos-barem-tri-trofeja-lige-prvaka.html"]http://chelseabalkan.com/index.php/item/1434-roman-abramovic-zeli-jos-barem-tri-trofeja-lige-prvaka.html[/url]

Sad kad smo probili led, mnogo je lakse. Samo da se Robbieju da sansa jednu godinu bar. A Josh, Bertrand i ekipa su tu i sa novim pojacanjima, mozemo imati jos jednu uspjesnu deceniju pred sobom, kao sto je ova bila.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337592109' post='50890']
Pitanje je sada kakve su ambicije Romana Abramoviča kada je Chelsea pod njegovom vlašću osvojio sve što se može osvojiti? Dobro, ostaje tu još europski superkup i Svjetsko prvenstvo na zimu, ALI šta onda nakon toga? Gdje su mu ambicije? Imaju li kraja? Više nemamo šta osvojiti, mene je strah njegove reakcije :/ Nadam se da mu je konačni cilj učiniti Chelsea najboljim klubom na svijetu s velikom dominacijom.
[/quote]

Izjavio je Roman kako zeli dodati jos bar 3 zvjezdice iznad grba Chelseaja, odnosno dovest Chelsea do jos 3 osvojene Lige prvaka. Mislim da to dovoljno govori o njegovim ambicijama s plavim klubom. Hvala ti Romane!
[quote name='Brane' timestamp='1337610793' post='51016'] Izjavio je Roman kako zeli dodati jos bar 3 zvjezdice iznad grba Chelseaja, odnosno dovest Chelsea do jos 3 osvojene Lige prvaka. Mislim da to dovoljno govori o njegovim ambicijama s plavim klubom. Hvala ti Romane![/quote]
Nadam se da se nece zasititi. A za njega imam jednu poruku: RDM!
Chelsea ima dosta mladih talenata i mislim da Abramovič mora shvatiti da dolazi sljedeća generacija (Piazon, Lukaku, Feruz) te dopustiti jednu slabiju sezonu (plasiranje u lp, bez trofeja) ali uz postepeno pomlađivanje igrača budući će legende ubrzo otići (Drogba, Terry, Cole, Cech, Lampard).
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1337593652' post='50892']
[/quote]
Normalno da s reakcijama kad on vidi samo svoje funte kako trče po terenu :D
Obradovala me ova vijest da mu je doslo do pameti i da ce produzit RDM-u ugovor na jos jednu godinu.
Ako je tocno ovo, onda stvarno sjajno, uljepsa mi dan! :)
Nece biti samo za tebe,bice za sve najveci debil

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
Ne bi me nista cudilo...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.