Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01 - Wigan 0 : 2 Chelsea (19.08. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 143
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocel moci marin nastupiti? Cuo sam nije ozbiljnija povreda pa je do sad mozda i sve Ok. Nadam se da njega vidim na terenu.. I vjerujem da ce hazard ovu utakmicu unistiti a i mata sa njim.. Ipak ovo je wigan, nije city ;) Torres zabija, AGAIN! :)
Ajmo plavi!! Idemo po pobjedu, Torres nastavlja trpati i dalje! :D Ja ne ocekujem od Hazarda da unisti, volio bio da ih pokida, al ako nema, nije problem, treba dečku dat vremena da se prilagodi.
ako oni ove padavicare ne nakataju onda ce se s liverpoolom borit za ostanak u ligi :D
Ocekujem dobru utakmicu. Wigan je ekipa koju treba svatit ozbiljno kao i sve druge ekipe. Ocekujem da momci krenu snazno i ozbiljno, da se vidi ta ljepota u igri, to razirgavanje Torresa. Ocekujem da ova tekma ode u našu korist i msm da ce tu biti bar 2-3 gola za nas, naravno klin šit. Ajmo decki !

KTBFFH !
[quote name='Mirza_DzoLe' timestamp='1344895153' post='70758']
Ocekujem dobru utakmicu. Wigan je ekipa koju treba svatit ozbiljno kao i sve druge ekipe. Ocekujem da momci krenu snazno i ozbiljno, da se vidi ta ljepota u igri, to razirgavanje Torresa. Ocekujem da ova tekma ode u našu korist i msm da ce tu biti bar 2-3 gola za nas, naravno klin šit. Ajmo decki !

KTBFFH !
[/quote]

za mene wigan se netreba uopce shvatit ozbiljno mislim to je kao da dinamo u hrvatskoj ligi ozbiljno shvaca sta ja znam pulu ili zadar budimo realni wigan je kanta za napucavanje, njihov ostanak u ligi je sve je iznenadio i mislim da onu caroliju od kraja sezone vise nemaju
[quote name='Elao' timestamp='1344896656' post='70768']
Ocekujem deranje guzova naravno, 0:3 uz sjajne partije prije svih Hazarda i Mate :)
[/quote]

napokon netko tko se slaze samnom ;) favorit +5 na kladi xd
ova utakmica ce bit sve samo ne laka.prva utakmica sezone i to je uvjek cvrsto i tesko.
nadam se da cemo stoprije probit wiganov bedem i onda ih rjesit. predvidam 2-0,3-1
najvaznije je da startujemo pobjedom u prvenstvu posle ce se dic i moral igracim ocekujem da Hazard bude na nivou nebi volio vidjeti Mikela u pocetnoj rezultat koji ce bit na kraju zavisi iskljucivo od njih,Wigan nije neka ekipa da se trebamo plasiti samo treba uc hrabro u utakmicu i pobjedjujemo sigurno
Vigan je neugodan protivnik, ocekujem pobedu, ali nikako ne smemo da ih potcenimo. Prosle godine smo odigrali 1:1 na njihovom stadionu, a i na Bridzu smo jedva pobedili.
Volio bih da McEachran počne utakmicu, eto umjesto Mikela možda.

Očekujem puno golova, nadam se clean sheetu. 4:0 bi volio... Golove da daju: Marin, Torres 2, Ivanović

Glasao sam za poraz.

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1344913660' post='70803']
ÄŒech - Ferreira, Cahill, Terry, Cole - Essien, McEachran - Ramires, Hazard, Marin - Torres

Postava koju priželjkujem.
[/quote]

Ferreira ispred Braneta ? Znači Marin će biti spreman za tekmu..
Da se uzmu 3 boda pa makar Cech morao zabiti. Prva utakmica je najvaznija u sezoni. Tada se probija led, hvata zalet i prijatnije ulazi u sezonu.
pobjeda je najbitnija,potom da igra bude na visokoj razini a svejedno ko postigne pogodak.
Jao jedva cekam utakmicu , treba se sad iskalit na Wiganu , samo Torresu u šesnaesterac lopte slat i utakmica je rjesena ;)
Ko god očekuje laganu utakmicu taj se vara. Ako se dosad niste uvjerili da u Premiershipu nema lagane utakmice i slabog protivnika onda ne znam kad ćete, postoje samo one manje teške utakmice kao i oni manje jaki protivnici.

Očekujem pobjedu ali ne i laku utakmicu i nakantavanje ponajprije što je tek početak sezone i treba se tek sad led probijat.
Treba odigrat obranu na razini i pokušat otić kući sa cleansheetom a u napadu zabit najmanje 1 gol koji bi nam donio pobjedu, a ako taj gol bude u ranoj fazi onda se mogu očekivat još 2-3 gola.
E pa prosle sezone je za lose rezultate bio kriv AVB....
Sad kad je nestalo izgovora i tim je kvalitetno pojacan, ocekujem i rezultate.
Ne mora igra da bude leprsava, nije Chelsea Farcelona, da tezi "savrsenoj formuli" kratkih pasova u nedogled. Samo da se pobedjuje. Hoce li svaki gol uslediti posle Cechove duge lopte, Ramizovih brzih nogu ili Hazardove lucidnosti - to nije vazno. United 80% sezone nema neku lepotu u igri pa osvaja trofeje.
Brukanja i rasipanja bodova nam je svima dosta. Chelsea je sampion Evrope i svi igraci moraju toga biti svesni i u skladu s time se i ponasati.
Vreme je za trofeje !

Ocekujem da Bane presedi ovu utakmicu, cak i po cenu da preko te strane primimo gol.
Mora da shvati da nije nedodirljiv i da losa igra utice na status u timu.
Od nacina na koji se utakmica otvori zavisice verovatno i ishod.
Ako Wigan postavi bunker i isti ne bude probijen u prvom poluvremenu, igraci ce bivati sve nervozniji i bice sve teze doci do povoljnog rezultata.
Pritisak na njihovu zadnju liniju od prvog minuta, ne dati im da disu.
Ramiza obavezno u startnih 11. I protiv City-a ga nije bilo nigde, pa im je caskom promesao odbranu..

Just KTBFFH !!!
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.