Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01 - Wigan 0 : 2 Chelsea (19.08. ned)

Istaknuti odgovori

Ili cemo ih rasturiti ili cemo jedva pobediti ako uopste i pobedimo.Tako je uvek u nasim utakmicama sa Viganom.
Samo neka budu 3 boda,kako god dosli do njih.

Izuzetno respektujem ekipu Vigana,svi znamo kako su se prosle sezone izbegli ispadanje,odigrali su zavrsnicu na nivou najvecih evrpskih klubova i pobedili Arsenal,Liverpul,Junajted i Njukasl.

Ocekujem pobedu i nadam se da ce pre svega odbrana biti na nivou.
  • Odgovori 143
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kalouda' timestamp='1344927279' post='70806']
Ferreira ispred Braneta ? Znači Marin će biti spreman za tekmu..
[/quote]

Fer ispred Baneta iz dva razloga. Prvo, da se Baneta kazni za onu glupost protiv Cityja, drugo Ferreira mi djeluje kao bolji flaster od Baneta jer će nam trebati flasteri na beku, Wigan 99% napada vuče preko krila.

Marin ne znam je li spreman, ali pretpostavljam da jest.
Ne vjerujem da ce bane na klupi biti ;) I isto tako ne vjerujem da ce ferreira pocet.. Nebi me cudilo da betranda ubaci iako mu to nije prirodna pozicija..
Pobjeda od dva gola razlike bi bila odlicna , ali ako bude i 3:0 i 1:0 ja cu biti zadovoljan .

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1344935017' post='70810']
Da se uzmu 3 boda pa makar Cech morao zabiti. Prva utakmica je najvaznija u sezoni. Tada se probija led, hvata zalet i prijatnije ulazi u sezonu.
[/quote]
;)
Sastav će otprilike biti identičan onome protiv Citya. Možda se Marin kako utrpa (ako bude čitav). Oscar premalo s timom, da bi zaigrao..

Ja samo želim da se od prve sekunde juriša na gol Wigana i ne samo Wigana, sve dok se ne utrpa gol-2-3, a onda se može utakmica privodit kraju. A ne i bih i ne bih, pa onda nekako zabije se gol, pa hajmo mi nazad i onda ljudi zabibere gol, pa hajd ganjaj u zadnjih par minuta.

Nadam se da će promjenit taj pristup, nek bude kao pod vodstvom Carla u onoj [i]dabl viner[/i] sezoni, što više da se trpa, hvala Bogu kad se može (ako se može)..
Nisam mogao cekati vise,da smislim sta da napisem,poslije cu malo detaljnije ali eto da se zna da cemo ovu utakmicu za razliku od ostalih sa Wiganom dobiti sa 3+ razlike mogu se kladiti,imam neki osjecaj....... :D/
[url="http://www.metacafe.com/watch/5088744/wigan_athletic_0_vs_6_chelsea_21_08_2010/"]http://www.metacafe....sea_21_08_2010/[/url]

"[url="http://www.chelseabalkan.com/components/com_allvideoshare/player.swf?random=724522372"]http://www.chelseaba...ndom=724522372"[/url]
2,3-0 za naše Plavce :)

Volio bi da ovako krenemo:
ÄŒech
Bane-Cahill-Terry-Ash
Essien-Lamps
Rami-Hazard(Mata)-Bertrand (Marin)
Torres
Nikako ne bih volio nasu staticnu taktiku 4231. Mislim da u ovu utakmicu trebamo krenuti sa ofanzivnijom taktikom. 433 ili cak sa dva spica 4132 ili 442 diamond...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Pobeda,bez povreda i bez previse kartona(nikako crvene boje).To je nesto idealno.
[quote name='ADiS' timestamp='1345031248' post='70978']
Nikako ne bih volio nasu staticnu taktiku 4231. Mislim da u ovu utakmicu trebamo krenuti sa ofanzivnijom taktikom. 433 ili cak sa dva spica 4132 ili 442 diamond...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[/quote]

Al ako neće biti trke, otvaranja, zatvaranja itd. onda džaba i 1-0-9 formacija ;)
  • Autor
[quote name='chibabachi' timestamp='1345114590' post='71145']
Brine me malo odbrana pred ovu utakmicu,jedino to
[/quote]
Same here, nadam se da će se konačno sabrati svi zajedno, uozbiljiti i srediti jer počinje biznis. Nema više zajebancije. Clean sheet je idealan uz pobjedu naravno, kao uvertira za Newcastle.
[quote name='Wisey' timestamp='1345118128' post='71162']
Same here, nadam se da će se konačno sabrati svi zajedno, uozbiljiti i srediti jer počinje biznis. Nema više zajebancije. Clean sheet je idealan uz pobjedu naravno, [b]kao uvertira za Newcastle.[/b]
[/quote]
kao uvertira za reading pa newcstle

edit kad je press konferencija
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1345163778' post='71315']
McEachrana na DM/CM oba-vez-no!!
[/quote]

Logično, lik najbolje iznosi/krade lopte od svih naših igrača. Mislim ne krade lopte od naših igrača, nego to bolje radi nego oni.

Oće Oscar biti tu? Ako bude, uveo bi ga samo u slučaju velikog trpanja (4+), i to zadnjih 10-15 min.
  • Autor
Ama šanse da Josh zaigra od prve minute su manje čak i od onih u AVB-ovoj eri. Jednostavno zaboravite.. Ako se nekim čudom desi onda sjajno, ako ne nema smisla da se nešto bunite.
[quote name='Wisey' timestamp='1345198905' post='71351']
Ama šanse da Josh zaigra od prve minute su manje čak i od onih u AVB-ovoj eri. Jednostavno zaboravite.. Ako se nekim čudom desi onda sjajno, ako ne nema smisla da se nešto bunite.
[/quote]

Wisey pusti nas da maštamo.. :D Znam da su šanse minimalne ali bi to bilo odlično i to je moja želja, i neću se bunit ako ne bude tako. ;)
Čelzi........nerešeno...........Vigan
Liga.............11................2......................1
Fa Cup.........2................ 1......................1
League Cup 0.................0......................1
Ukupno........13................3.....................3

evo i malo brojeva na papiru
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.