Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01 - Wigan 0 : 2 Chelsea (19.08. ned)

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1345330142' post='71775']
nisi mi se moga javitttttttttttttttttttttttttt das bit u omisu
[/quote]
Jesil' to i ti bio tamo ?
  • Odgovori 143
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ocekujem pobjedu danas. Ne ocekujem pojedince da se iskazu nego cijeli tim. Torres nece zabiti ako tim ne bude dobro igrao... Ocekujem da pokazemo da smo eliminisali nedostatke i mane koje smo uvidjeli na pripremama i u CSu prosle sedmice...

Pojacali smo se i ocekujem bolje otvorenje lige nego prosle godine...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
[quote name='Wisey' timestamp='1345332018' post='71796']
Lajkam Caetov optimizam i pridružujem se. Nestrpljivo iščekujem sutrašnju utakmicu, jedino me jebe što nemam zvuka na laptopu. Al hajde de.
[/quote]

A ja lajkam avatar ;) ovo malo duše, što mi je još ostaloo :P gorii..

Što se tiče tekme, jedva čekam da počne, valjda nas oduševe.
Na zalost,ne mogu je gledati,idem na rostiljanje,ali cu pratiti preko mobilnog rezultat i naravno vase komentare kako igramo,stoga bih vas zamolio da budete iscrpni.
  • Autor
Odličan početak, nisam stigao ni da upalim stream kad je prvi gol pao a onda nedugo zatim i drugi, sve unutar prvih pet minuta. Hazard je naš najbolji igrač dosad, asistirao za Ivanovića, izborio penal za Lampsov gol. Poslije toga smo im malo dali loptu i sad se igra više na našoj polovini. Pametna taktika ali ne smijemo primiti gol. ;)
Mikel i Lampard nisu u stanju da zadrze loptu, zbog toga Wigan ima veci posjed lopte, fali malo i kondicije.....sve u svemu dobro je!
Furiozan pocetak . Kasnije su igraci predali incijativu i loptu Wiganu . Rezultatom moramo biti zadovoljni ali igra i nije bas najbolja , ustavi lose je ovo (izuzev prvih 7-8 minuta) . Najbolji u nasim redovima je Hazard .
Na poluvremenu Ryan bi trebao ostati u svlacionici . Momak nista , apsolutno nista nije uradio ni u ofanzivi a ni u defanzivi .
Da nismo onako zabili rani gol, i da nije Hazard izborio penal mislim da bi se gadno mučili i ne bi bio siguran u pobjedu. Osim ta 2 gola mi priliku nijednu napravili nismo, igra ne liči na nešto posebno, Wigan preuzeo inicijativu i zaprijetio par puta. Ne sviđa mi se što protiv momčadi poput Wigana ovako igramo. Treba popravit igru pod hitno i ne dozvolit Wiganu da stvara prilike i drži inicijativu.
Rezultat je dobar ali igra ne, iako sam zna da neće bit lako i da je bitan rezultat ali ovo mora bolje bit.
Stigao sam na zadnjih 3 min prvog poluvremen, zadovoljan rezultatom, jos jedan u drugom i to je to :) a Hazard vec pokazuje ko ce vuci konce ove sezone, sjajna asistencija i izboren penal.
dobar početak nas je spasio u ovome poluvremenu, brzo uvesti Oscara koji će znati proigrat prema naprijed ..
Hazard igra vrlo dobro.
Mati treba odmor, ne znam koliko bi ludo bilo ubaciti sada Oskara umjesto Mate, iza Torresa?!
Torres loše igra. Nema lopti puno. Imao je koji dribling ali ne valja to. Biće bolje.
Malo škripimo u odbrani.
Ni Bertnarda nisam toliko vidio.

Svaka čast Branetu za gol. Lampsa ne trebam ni spominjati, boss. ;)

Ajmo još 3 komada!
lijepo.brzo,atraktivno,ovako se igra sad bi ubacio Esiena umjesto Bertranda tako sto bi Lampard otisao u sredu a Mata na krilo,za prvi gol je najzasluzniji Hazard jednim potezom izbacio komlet sastav
Ako ce ovakva taktika Di Mattea bit onda stvarno nek sve ide u kurac... Čovjek se usro jednog Wigana na kraju bi zasluženo bilo da ga je Di Santo zabijo.
Izgleda da se Robi malo previše uživio u ovaj bunker postaćemo zbog ovakve igre najomraženjiji klub na otoku i svima će nam biti muka gledati ovakve utakmice.
Pa nije ovo Italija u 3 lijepe...
[quote name='chelseafan97' timestamp='1345382711' post='71949']
Ako ce ovakva taktika Di Mattea bit onda stvarno nek sve ide u kurac... Čovjek se usro jednog Wigana na kraju bi zasluženo bilo da ga je Di Santo zabijo.
Izgleda da se Robi malo previše uživio u ovaj bunker postaćemo zbog ovakve igre najomraženjiji klub na otoku i svima će nam biti muka gledati ovakve utakmice.
Pa nije ovo Italija u 3 lijepe...
[/quote]

Koju ti utakmicu gledaš druže? Kakav bunker, igrali smo i previše otvoreno, zato i jesu imali šanse.
Moses me pozitivno iznenadio dobar je igrac jos ce on napredovati, jak ima dobar sut i ako Hulk ne dodje ne vidim razlog zasto ga ne bi volio vidjeti na toj desnoj strani. Sem toga utakmica je jako dobra, rani rezultat je uzrokovao ovakvoj mrtvoj igri... ocekuje Oscara obavezno na terenu, njegovo dodavanje i odlicni pasovi poboljsat ce igru, zadovoljan prvim poluvremenom idemo dalje, ocekujem jos minimalno 2 gola.
  • Autor
Reko sam i u shoutboxu pa ću reći i ovdje:
Mata mora van što prije, nema svježine, nema okretnosti, istrošen je, vuče se po terenu u navratima.. Oscar in, ja bi ga ubacio odmah od prve minute drugog poluvremena. Što da ne ?
Odbrana konačno djeluje ozbiljno, sigurno, zaslužuju sada i pohvale. Samo da ih ne ureknem, jer ne smijemo primiti gol prije nego što ga damo. Inače ulazi panika u naše redove i biće jebeno do kraja.
Hazard igrač utakmice, klasa igrač.
Bertrand na lijevom krilu služi samo za zatvaranje, čuvanje Ashleyevih leđa.
[quote name='Kalouda' timestamp='1345382841' post='71950']
Koju ti utakmicu gledaš druže? Kakav bunker, igrali smo i previše otvoreno, zato i jesu imali šanse.
[/quote]
Ti ono zoveš otvoreno izvini al zar nisi siguran da si nešto popio.
Igrali smo bunker ito veoma loše poslije gola, osim golova nijedana druga šansa nije stvorena sem 2 ofsajda Torresa. Bertrand i Cole su zajedno igrali na lijevom beka, Rayana nismo mogli vidjeti naprijed, Torres bi veoma često bi na našoj polovici, Mikel praktično igrao štopera.
Kako je ivanovic istrcao kada je dao gol,skoro ceo teren.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
3 boda su tu uz Clean Sheat sto je najvaznije . Igra nije bila na nekom visokom nivou ali rezultat je tu , Odbrana odradila odlicno utakmicu .
Hazard je bio prevaga u ovoj utakmici . Vec u 1. utakmici u Premiershipu pokazuje kakav je igrac .
Vecinu drugog poluvremena su igrali kao Stoke :) bodovi su tu, a dok se jos momci malo uhodaju pa ce biti i ljepse za gledat. Nezz samo zasto je poceo sa Bertrandom na krilu jer time je odma otpisao lijevu stranu sto se tice napada sto se i vidilo, sljedecu standardno poceti Sturridge - Mata - Hazard i bice to jos bolje.
ja neznam koji kurac kukate na igru :///// ova je igra 3 puta bolja od one prosle sezone hazard najbolji igrac a i ostali su meni odigrali solidno i onaj gore sere po bertrandu ,,lik ti nisi dobro nikako ,bertrand greske nije imao jos je uposlio torres za extra priliku ,,po meni dobra utakmica a znam da nasi mogu i bolje chelsea forever <3
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.