Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01 - Wigan 0 : 2 Chelsea (19.08. ned)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 143
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
Marin i dalje out. :-S Oscar bi mogao biti dostupan, Robbie će tek donijeti odluku hoće li zaigrati i koji će 11 početi.
Moja želja:
______________Cech______________
Bane_____Cahill______Terry_____Cole
______________Mikel_____________
______Ramiz__________Mata_______
_____________Hazard_____________
______Danny__________Torrke______
[quote name='Wisey' timestamp='1345198905' post='71351']
Ama šanse da Josh zaigra od prve minute su manje čak i od onih u AVB-ovoj eri. Jednostavno zaboravite.. Ako se nekim čudom desi onda sjajno, ako ne nema smisla da se nešto bunite.
[/quote]

Zašto?
Šteta što nema Marina, on bi bio siguran sam najveća opasnost za Wigan. Nadam se da će Hazard ubacit u brzinu više i zabit gol, ako ne gol onda bar asistencija.
Nek naši braniči uđu u prvu utakmicu sezone kako treba i ako je ikako moguće održe netaknutu mrežu. Nema zajebancije sada, ako ovdje uđemo silovito, onda će nam puno lakše biti u nastavku i sljedećim utakmicama. Sviđa mi se ideja ostanka Baneta na klupi u ovoj utakmici, al sumnjam da će Robbie tjerati principe i riskirati s, realno gledajući, važnim nam igračem.

Već sam rekao da me ne bi čudilo da Oscar debitira baš u ovoj utakmici. On u liniji s Essienom bi mogao jako dobro funkcionirati već sada na početku.

Neka moja želja:
Čech - Bane, Luiz, Terry, Cole - Oscar, Essien - Mata, Hazard, Ramiz - Torres

Baneta sam ostavio u timu jer je previše očekivati da ga Robbie izbaci.
Znači, Mata na lijevom krilu, Hazard u sredini. Iza njih Oscar koji bi morao biti dirigent naše igre uz navedenu dvojicu.
[quote name='osgood' timestamp='1345285732' post='71599']
gubimo
[/quote]

Pobeg'o si mi danas sa Shoutbox-a, inace nosio bi ti meni na avataru Roya Keanea mesec dana...
[quote][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]gubimo [/font][/color][/quote]

Kakav optimizam :D
Jako je vazno zapoceti sezonu sa pobjedom, ali bice tesko, kao sto je uvijek i bilo na gostovanjima Wiganu.
S obzirom da je prvo kolo, mislim da je dosta prece da uzmemo tri boda nego da prikazemo neku blistavu igru.

Formacija ce vjerovatno biti 4-2-3-1, a ja ocekujem nesto ovako: Cech-Cole-Terry-Luiz-Essien-Lampard-Hazard-Mata-Ramires-Torres
Moze se desiti da umjesto Luiza igra Cahill, a umjesto Essiena Mikel.
Oscar ce biti na klupi, ocekuje se njegov debi.
Evo prvo da vas sve pozdravim,vratio sam se sa odmora iz Omisa(Hrvatska),propustio sam dosta toga.
A sto se tice sutrasnje utakmice ocekujem da budemo bolji svih 90 minuta i rutinski ovo odradimo.
Torres ce ga zabit' sutra !
[quote name='VahaCFC' timestamp='1345324655' post='71755']
Evo prvo da vas sve pozdravim,vratio sam se sa odmora iz Omisa(Hrvatska),propustio sam dosta toga.
A sto se tice sutrasnje utakmice ocekujem da budemo bolji svih 90 minuta i rutinski ovo odradimo.
Torres ce ga zabit' sutra !
[/quote]
nisi mi se moga javitttttttttttttttttttttttttt das bit u omisu

sta se tice utakmice nema sturridgea i marina sta mi je za jer san se radova njima, a ocekujem tesku utakmicu
  • Autor
Lajkam Caetov optimizam i pridružujem se. Nestrpljivo iščekujem sutrašnju utakmicu, jedino me jebe što nemam zvuka na laptopu. Al hajde de.
[quote name='Wisey' timestamp='1345332018' post='71796']
Lajkam Caetov optimizam i pridružujem se. Nestrpljivo iščekujem sutrašnju utakmicu, jedino me jebe što nemam zvuka na laptopu. Al hajde de.
[/quote]

De neku sliku na avatar postavi ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345322232' post='71750']
On mora pokazati svoje sutra.

[img]http://i.imgur.com/aRX3i.jpg[/img]
[/quote]

Opet prenaduvana ocekivanja....
Neka on ima 80% uspesnosti u pasovima prema napred i ja prezadovoljan.
  • Autor
[quote name='diablo_bih' timestamp='1345334372' post='71803']
Ko je taj gay?
[/quote]
Koji gay ?

Ja vidim samo legendu. Niho Alibegović.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.