Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01 - Wigan 0 : 2 Chelsea (19.08. ned)

Istaknuti odgovori

• Autor
Dobit će on takvih lopti hejbet u narednoj sezoni, sad kad ima ko igrati i za njega. Od Maloude i ekipe može samo kakav sretni odbijanac očekivati. Ovo je druga priča. Vidjet ćemo ga dalje.
Šteta za onu Banetovu loptu, ali vidjeli smo da je i sam Bane uvidio kakva je to greška bila. Ništa, idemo dalje. Već sam rekao da protiv Readinga daje dvicu.
  • Odgovori 143
  • Pregledi 6,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Blues_95' timestamp='1345388709' post='71982']
Ne bas svi .
Moje misljenje je da Moses nije nista bolji od Sturridge , cak me u nekoliko situacija podsjetio na skrtost Dannya .
[/quote]

Zaboravljas jednu jako bitnu stvar. Ona je ujedno i najveca prednost Mosesa...
Decko moze da igra i levo i desno krilo, i u samom napadu...
Za razliku od njega ovaj nas Umisljeni bi da igra samo gde se njemu svidja...
Nijedan igrac nije veci od tima, tako da Moses pre Stooge-a u svakom slucaju :)
Ja bih od srca,ma iz dna duse zeleo,kao i svi navijaci,da on pokida ove sezone...Tores je mnogo veliki igrac,tvrdim da je jos uvek igrac za 20+ golova u PL,koji ima jos mnogo da da Celsiju i u onim najvecim mecevima.
Ako sa Matom,Azarom i Oskarom ne moze da ulazi stalno u sanse makar na Stamford Bridzu,e da ga jebem onda.
Nisam gledao mec tako da cu samo reci da je bitna pobeda na premijernom mecu u gostima.Tri boda se pisu,borba za titulu je pocela.
  • Autor
Replika prijateljske tekme od prije koji dan, Austrija vs Turska kad su Austrijanci uvalili golove u istim minutama kao i mi danas, čak je identično da je drugi gol bio iz penala. Poslije toga prepustili loptu protivniku koji to nije znao iskoristit i kapitalizirati.
Ovako za sve one nezadovoljne da i ja kazem po nesto. Jeste li svesni da je sledeca tekma u sredu? Zar ocekujete da se tim bez potrebe umara presingom? Pa ko je lud da to radi? Ovako je najidealnije, dva brza gola, odmaras ekipu sa trckaranjem u odbrani. Dobro je da je i odbrana dobila na samopouzdanju, mogli su do mile volje da centriraju i ne bi dali gol. Videla se ozbiljnost i koncentracija u do sada najranjivijem delu tima. Mene samo tores malko nervira, ili kasni ili zuri sa utrcavanjima. Treba malo vremena da se uigra sa kretnjama ostalog tima. Ali cesto je bio usamljen u napadu jer nije bilo potrebe da mu se pridruzuje 4 5 6 igraca. Ovo je tek pocetak, videcemo, samo polako. Ja sam zadovoljan, Treba jakog ritma i svezine za sredu i subotu. A sudija je malo drugacije treba da sankcionise onu krljacinu, cak sam pomislio da zele da povrede Hazarda. Treba se cuvati i od povreda.
Utakmica nije lose prosla B-) Bilo je ocigledno da smo se branili jer smo dali 2 rana gola,ali i wigan je dobro igrao #:-S vidi se da je CFC popravio igru od americke turneje xD Imamo sad zgusnut raspored ali trebalo bi sve biti ok :-j KTBFFH!
Chelseaaaa zao mi je sto nisam gledao tekmu...Bajram i ost...po vasim komentarima bili smo dobri...gledao sam klip..sa oscarom..mali razvaljuje,Hazard ne moram ni govorit...idemo po tu titulu !!!
Ja se slažem s vama šta ste rekli da je važna pobjeda a forma će se dizat iz utakmice u takmicu... Pojačanja odigrala odlično, plus bane i stoperski par.. Vezni red slabo na čelu s matom i mikelom.. I dalje ne razumim po kojem kriteriju on igra isprid essiena ili romeua stvarno ne razumin.. Šta se torresa tiče to je nemoguće koliko taj čovik nema sriće, ivanović bi od 100 puta 98 doda točno onu povratnu i baš falije sada, a o onom izbacivanju baluna s crte ne mogu ni govorit od muke.. To su detalji koji golgetera izvlače iz krize ili olakšavaju noge itd..
Nadam se da će napokon hazard razigrat i njega i ostatak ekipe jer nam je vezni red nepokretan... Dobro ste rekli kad ste napisali da smo svjesno prepustili inicjativu kod expresnog vodstva 2-0 ali ne razumin kad uzmemo balun da ne možemo tri točna dodavanja povezat, kad je u veznog igrača balun drži ga ka vruć kumpir i vrati stoperu zadnji sekund i ovome preostaje samo izbit naprid... To mi nije drago ostalo ok za početak sezone-...
[quote name='essien5' timestamp='1345460698' post='72218']
Ja se slažem s vama šta ste rekli da je važna pobjeda a forma će se dizat iz utakmice u takmicu... Pojačanja odigrala odlično, plus bane i stoperski par.. Vezni red slabo na čelu s matom i mikelom.. I dalje ne razumim po kojem kriteriju on igra isprid essiena ili romeua stvarno ne razumin.. Šta se torresa tiče to je nemoguće koliko taj čovik nema sriće, ivanović bi od 100 puta 98 doda točno onu povratnu i baš falije sada, a o onom izbacivanju baluna s crte ne mogu ni govorit od muke.. To su detalji koji golgetera izvlače iz krize ili olakšavaju noge itd..
Nadam se da će napokon hazard razigrat i njega i ostatak ekipe jer nam je vezni red nepokretan... Dobro ste rekli kad ste napisali da smo svjesno prepustili inicjativu kod expresnog vodstva 2-0 ali ne razumin kad uzmemo balun da ne možemo tri točna dodavanja povezat, [b][size=6]kad je u veznog igrača balun drži ga ka vruć kumpir i vrati stoperu zadnji sekund i ovome preostaje samo izbit naprid[/size][/b]... To mi nije drago ostalo ok za početak sezone-...
[/quote]

UPRAVO ovo sam i ja primjetio! Zašto je to tako, ne znam, a i ne čini mi se da Di Matteo sugerira igračima da promjenu to, jer se to ponavlja konstantno iz utakmice u utakmicu. U liniji gdje igraju dva igrača ispred obrane moraju igrati Essien i Oscar, a ne Mikel i Lampard. Zapravo Mikel najviše kenja s loptom, ne zna je izbaciti prema naprijed, nego uvijek vraća.

Po meni formacija za sljedeću utakmicu:

Čech
Bane - DL4 - Terry - Cole
Essien - Oscar
Ramires - Hazard - Mata
Torres
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345467124' post='72251']
UPRAVO ovo sam i ja primjetio! Zašto je to tako, ne znam, a i ne čini mi se da Di Matteo sugerira igračima da promjenu to, jer se to ponavlja konstantno iz utakmice u utakmicu. U liniji gdje igraju dva igrača ispred obrane moraju igrati Essien i Oscar, a ne Mikel i Lampard. Zapravo Mikel najviše kenja s loptom, ne zna je izbaciti prema naprijed, nego uvijek vraća.

Čech
Essien - Oscar
Ramires - Hazard - Mata
Torres
[/quote]

niste jedini koji su to primjetili... i zato nam trebaju igraci u vezi koji znaju zadrzat loptu a i dobro ju uposlit... a sto se tice ovog sastava ja bi ostavio sve isto osim sto bi odmorio Matu i gurnuo Marina na poziciju lijevog krila... nadam se da ce bit spreman...
e decki nije da mi decko nije drag ali ... [img]http://forum.net.hr/cfs-file.ashx/__key/CommunityServer.Discussions.Components.Files/70/6663.403823_5F00_435325543174121_5F00_1341293576_5F00_n.jpg[/img]

[/quote]

I to je deo taktike, kad protivnik vrsi presing, sve linije moraju sinhronizovano da se povlace napred, da ne bi ostao razmak izmedju linija tima, posebno je bitno da izmedju linije odbrane i srednje linije da ne ostane praznina. U tim situacijama, ukoliko imas brze napadace, te lopte u liniji ili iza linije protivnika su najopasnije, tim pre kad su stoperi jako spori. Samo je jedna sitnica falila, a to je da Wigan ima stopera korektora, koji ne izlazi mnogo napred. Tu je bio i problem sto nismo imali klasicno levo krilo. Verujte bice toga dosta i u narednim tekmama. Mnogo je lakse ako to uvezbas kako valja, jer se ne umara tim mnogo. Oprostite se od igre kratkih i brzih pasova. Temelje ovog Chelsea je udario Mister Posebni i to se ne menja tek tako. RDM je Italijan i nece praviti radikalne izmene u taktici. Uvek poseze za najbezbolnijim resenjima. Za transformaciju tima je potrebno da se zrtvuje cela sezona. To je hteo AVB ali......Pogledajte Posebnog kakav tim ima sve same prefinjene tehnicare pa i dalje cesto tezi dugim pasovima.

Čech
Essien - Oscar
Ramires - Hazard - Mata
Torres
[/quote]
Sviđa mi se ideja samo da te posluša :)))
Moram i ja da napisem par reci o Toresu...

Ova sezona je zadnja prilika za njega da pokaze zasto je doveden i opravda novac koji je klub ulozio u njega... Vise nema Drogbe, pa da oseca taj pritisak, za koji su svi tvrdili da postoji, a on sam govorio da to nije istina i da igra potpuno rastereceno... Ako ove sezone ne postigne 25 i vise golova u svim takmicenjima moze slobodno da pocne sa pakovanjem kofera...

E sad meni jedna stavar nije jasna, zasto Ceh svaku loptu ispucava prema njemu, pa nije on Drogba da drzi dva igraca na ledjima, prihvati loptu i prosledi je dalje... Svaka ispucana lopta prema Toresu je izgubljena lopta...

Ako dodje novi napadac, a spominje se Kavani, Tores ako ne proradi, mogao bi vrlo brzo da pocne da greje klupu...
Kod tih ispucavanja se lako kiksa i to je poenta, lopta koja putuje 100 m nije lako namestiti se kako valja i ispucati je. To ne mozes raditi kad je sa druge strane Vidic Kompani........ ali protiv ovih pacera......i moze. Drugo, u mom prethodnom postu sponemuo sam jos razloga za takva ispucavanja.
A tores, u Looserpoolu je dobar bio kad su najvise igrali sa tim dugim loptama. A slazem se, igrac je placen 200 000 nedeljno. U svakoj fabrici nova a skupa masina se kupuje da bi odmah donosila pare. I ako ne bude bilo tih 20 30 golova po sezoni, jbg neka pakuje kofere. JBG savremeni fudbal u ugovorima imaju silne klauzule da dobijaju velike bonuse za golove nastupe. Ja bi nekim igracima uveo negativne bonuse.
I meni se ne svidjaju ta ispucavanja.. Moglo se drogbi, drogbi se lopta prilijepi za prsa a odbrambeni ode jedan lijevo u aut jedan desno koliko ih razbaca :P Ovdje treba po meni do cm dodati il tako nesto i polako jedino kad su kontre onda je ispucati
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.