Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Pesta' timestamp='1330438941' post='30856']On je Chelseajeva greska jer je neozibljan i ne bi ga volio vidjeti u Barci.[/quote]

Iskreno od sveg srca želim da ti Bog pomogne, dok još nije kasno.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438941' post='30856']On je Chelseajeva greska jer je neozibljan i ne bi ga volio vidjeti u Barci.[/quote]

Ni ja ga ne bih volio vidit u barci. Pogotovo ako ne zna upravljat barkom, potonuo bi garant.
[quote name='Pesta' timestamp='1330438941' post='30856']
On je Chelseajeva greska jer je neozibljan i ne bi ga volio vidjeti u Barci.
[/quote]
On je nekad manje ozbiljan ali definitivno nije greška. Tih par grešaka u obrani višestruko vrati u napadu.
Odigrao je solidnu utakmicu danas protiv Bosne, i ne verujem da je preterano kriv kod gola Bosne, čovek je zatvarao desni ugao.
Sinoć je bio loš u reprezentativnoj utakmici i mislim da ovog čovjeka treba isprobati malo naprijed. A ja ne vidim stvarno po čemu je greška, za naša ostala pojačanja tipa Benayoun, Meireles i tako ti poluigrači, David Luiz je izmislio nogomet. I daje važne golove. A kada je dobar u glavi onda odigra dobro i u obrani, mada sam ja mišljenja da se momak treba prebaciti u vezni red ili u napad, makar u prijateljskoj utakmici. Samo eto da se vidi da li može tu odigrati 90 minuta.
Jako los sinoc .

Dzeko ga pojeo . Sjecam se jedne situacije kod auta kad se bukvalno odbio od Edina i pao , dok je tog istog Edina Marcelo odgurao . :D

Imao je jedan odlican prodor po desnoj strani nanizao je 3-4 igraca Bosne :D
[img]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/424113_343888732315872_214679285236818_936886_494069218_n.jpg[/img]

Novinari , Novinari koja ste vi djubrad ! :angry: :angry: :angry:
[quote name='Pesta' timestamp='1330438941' post='30856']
On je Chelseajeva greska jer je neozibljan i ne bi ga volio vidjeti u Barci.
[/quote]

čini se da tvoja Barcelonica i člavi trenerćić i ti ne djelite isto mišljenje : [font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Interviewed by [/left][/font][i]Sport[/i][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left], Chelsea 24 year old center back David Luiz has declared: "Yes, Barcelona are tracking me, I can't deny to be aware of their interest. In any case I never talked to anyone and I am 100% a Chelsea player".[/left][/font]
[font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][left]Luiz je igračina već sad , a tek kad sazrije od njega bi mogao bit najbolji svjetski stoper, on je jedan od boljih poslova što ga je Chelsea obavio u zadnjih par godina.[/left][/font]
Smiješan mi je bio večeras kako svaku loptu napucava u pm... Nisam navikao na to, od njega.

Što se tiče kako je odigrao, nema se šta kazati osim, BRAVO MAJSTORE.
[quote name='how yes no' timestamp='1331073300' post='33105']
Smiješan mi je bio večeras kako svaku loptu napucava u pm... Nisam navikao na to, od njega.

Što se tiče kako je odigrao, nema se šta kazati osim, BRAVO MAJSTORE.
[/quote]
A nedostaju njegovi prodori treba napravit bar 2 na utakmici ono za raju :D
Ja samo znam da me vecinom zaboli glava kad sa pozicije zadnjeg igraca krene u solo prodor :D Pa makar to i ispalo dobro, volim ga ovakvog, a ne kad se pravi playmaker na stoperu :D
[quote name='chelseafan97' timestamp='1331125631' post='33243']
Vise bi se isplatilo da RDM Luiza prekomanduje u napadaca. U svakom slucaju bio bi bolji nego Torrres.
[/quote]

nemoj da lupaš.
Nevalja ni ovako .

Treba naci neku sredinu . Nemoze svaku loptu u aut ispucat , ali nemoze ni ici u prodore . Zato kazem da nadje neku zlatnu sredinu , 2-3 prodora po utakmici i dosta . (kao sto je to radio Lucio i svoje vrijeme) .
Ma ne vjerujem da će on svaku utakmicu ispucavati onako ko proslu, imam osjecaj da je zbog toga sto je bila bitna samo pobjeda nije zelio pravit zajebancije i primit jeftin gol.. A ta se izbijanja lako isprave, pogotovo u igraca njegove tehnike, uz aut linije se to rjesava expresno bez izbijanja i to sam uvjeren da ce tako radit, al kad je lopta oko gola u zoni udarca, slobodno nek on izbija, lakše je obranit bacanje iz auta nego spašavat izgubljenu loptu zadnjeg igrača..sve u svemu, dobro je to ;)
Ja kažem i dalje da ga treba probati postaviti u formaciji 4-2-3-1 uz Essiena ili Mikela kao drugog defanzivnog veznog igrača...A ima još uvijek problema sa psihom, ali ako Mou doÄ‘e popravit će to, kao što je popravio onom Marcelu u Realu. Kad je tek Mou došao u Real Marcelo je bio najslabija karika kraljevskog kluba, a sada je jedan od najboljih bekova svijeta. Što ti je reći Special One i njegova zlatna profesija stvaranja velikana od prosječnih.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.