Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

'I have a great relationship with the supporters because I don't know how to be an actor.

'I am the same person at home as I am on the pitch; I play with my heart and I play to make my family proud. From the first day I arrived here, until the day I leave, I am the same person.' -David Luiz

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Po meni on ne može nadomjestiti Carvalha jer je Carvalho bio klasični defanzivac koji nije komplikovao sa loptom već je svoju zadaću radio po fudbalskim udžbenicima, dok Luiz voli da se gradi ili mulja loptu dole na 30-ak metara od gola i kad je izgubi to je već problem.

Luiza bi trebalo prekombinovati negdje na Essienovo mjesto, mislim da bi bio uspješniji nego u odbrani.

Po meni on ne može nadomjestiti Carvalha jer je Carvalho bio klasični defanzivac koji nije komplikovao sa loptom već je svoju zadaću radio po fudbalskim udžbenicima, dok Luiz voli da se gradi ili mulja loptu dole na 30-ak metara od gola i kad je izgubi to je već problem.

Luiza bi trebalo prekombinovati negdje na Essienovo mjesto, mislim da bi bio uspješniji nego u odbrani.

Bas mislim suprotno !

Luiz ce biti i bolji od Carvalha , zna ponekad zakomlikovati stvar , ali i zna dobro povuci loptu a uz to ima dobar sut , skok i tehniku !

On je po meni "Moderni defanzivac" :)

• 3 sedmice kasnije...

Ramires i on nisu nastupili danas zbog nekih laksih povreda?? Tako sam cuo jel to istina?? Ili??

Da li ce biti spremni za Tottenham ?

uz malo ozbiljnosti moze postat najbolji na svojoj poziciji , ali i sada nije daleko od toga , pozitivan momak dobricina vidi se to na njemu....jako dobrog igraca smo dobili u njemu koji ce da postane jedan od legendi ovog kluba , nadam se :)

Vjerojatno će sad bit dosta rotacije kad dođe Cahill, naime Luiz i Cahill će se borit za mjesto u prvih 11, a dobro je da ima konkurencije :)

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1325722651' post='14665']
Pacijent o Luizu:

"[b]David Luiz[/b] opća je opasnost na stoperskom mjestu i nimalo ne čudi što je Chelsea pred okončanjem pregovora s [b]Garyjem Cahillom"[/b]
[/quote]
nije on jedini lol i terry je opasnost i ivanović kad igra stopera a o bosingwi necu ni pricat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.