9. mart 2012.14 god. comment_34327 Čovjek zna posao, nema šta ! Nije džaba nazvan Special One. Nego, to uopce nije losa ideja, on ima relativno dobru tehniku a dobro obavlja defanzivne zadatke... E sad, kad uzmes u obzir da vecinom od zadnjeg veznog polaze napadi, pitanje je bi li on bio dobar na toj poziciji sto se toga tice, mozda bi u startu izgubili na brzini transformacije obrana -> napad, jer ipak je on stoper Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34349 Za poziciju DM, treba pametan igrač, a Luiz je doslovno budala. Nek on "ćuti" gdje jest, a ako ne valjaju trenutno defanzivni vezni, nek kupe nove.. Prijavi
10. mart 2012.14 god. comment_34640 Solidno drugo poluvrijeme protiv Stokea, ništa više ništa manje Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35610 bojao sam se njegovih izleta, ali upravo tim izletima je jedno 10 napolievih napada spriječio svaka čast!!! Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35654 Osim one greske kada je dao igracu Napolia loptu odigrao je vrhunski i bez nekog rizika kao inace sto je znao. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35741 [img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115291-122D5CEE000005DC-300_306x895.jpg[/img] Sa proslave prolaska. Nek su njemu udobne cipele, jebes velicinu. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35889 Sinoć je napravio samo jednu grešku, a ostalo odigrao odlično Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35900 Popišam se na sve pljuvače ovog čovjeka. To su obični plasticsi, svi do jednog. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35925 Eh wisey, eh... Drago mi je što sam vjerovao u njega, te podržavao ga, kad mu možda nije najbolje išlo. Sad je jedan od najboljih igrača u timu Još da mi je ovako s Torresom doživit, nakon što ga cijelo vrijeme podržavam.. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35928 Ma tačno me duša zaboli kad vidim kakvi se sve to ljudi nazivaju navijačima ovog kluba. Srećom, nema ih toliko puno. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35930 I kod njega, kao i kod vecine nasih igraca, koji nisu bili na zadovoljavajucem nivou, bio je problem u glavi. U njegovom slucaju, taj problem je koncentracija i disciplina, na poziciju, na kojoj igra. Njegovi igracki kvaliteti su jedinstveni, u svetu stopera. Malo se CDF-ova moze pohvaliti takvom tehnikom, kontrolom lopte i napadackim potecijalom. Medjutim, sav taj svoj napadacki potencijal mora da svede na minimum, da shvati, da je, ne njegov izlet napred, vec mrzovolja da se vraca, nazad, greska, zbog koje tim moze primiti gol. Samo ta njegova, mala neozbiljnost ga koci, da u potpunosti pokazuje svoj kvalitet. U utakmici protiv Napolia, pokazao je znatan napredak, povodom toga. Pravio je on izlete napred, cesto, ali, u svakoj situaciji, kada je trebao biti na svom mestu, on je tamo i bio, i vise nego dobro se nosio sa napadacima Napolija(citaj Cavaniem) sto ranije i nije bio slucaj. A to je ono, sto se od stopera trazi. Potkrala mu se jedna greska, koja ipak nije bila previse ozbiljna, da bi kostala tim. Znatno je pomogao, da tim ostvari neverovatan preokret, i nastavi svoj pohod ka "klempavom" trofeju. Zelim mu, da nastavi u istom stilu, da ucutka sve kriticare, i da bude najbolji ! Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37368 Jeste Daily Fail, ali: [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html[/url] Prijavi
22. mart 2012.14 god. comment_37375 a-a nedamo mi našeg Davida! a nije ni on izdajica nebi mi bilo ničeg jačeg nego da ponude te pare za njega, a David ih odjebe i kaže moje srce je u Chelsea Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37417 [quote name='Wisey' timestamp='1332458120' post='37368'] Jeste Daily Fail, ali: [url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html"]http://www.dailymail...a-defender.html[/url] [/quote] moja poruka na to je, zabijte si tih 35 mil€ u debelmu masnu dlakavu ****** nebi smatrao izdajom da Luiz pređe u Chelsea jer on nije doživio sve ono što su naši doživjeli protiv Barce, recimo Lamps Terry ili Drogba bi mi srce slomili da tamo odu dok za njega me nebi tolko pogodilo al definitivno bi mi bilo žao, makar ja mislim da je on sretan u Chelsiju i da če im dat nogu, al kao što i sam Wis reče ipak je to Daly Fail Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37425 Ako nista ne bi da ga prodaju zbog toga sto unosi pozitivnu atmosferu u klub sa svojim "vragolijama" ! Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37427 Da je ova vest plasirana pre dva, tri meseca, rekao bih "Neka ide !" U medjuvremenu je on poceo mnogo bolje da igra, da se vise zalaze, da ozbiljnije pristupa poslu... odlicno se uklapa i sa Cahilom i sa Terryem, pa i sa Banettom, kad ovaj uskoci, na stopera. Moze da bude vazan sraf, za buducnost Chelsea, samo ako nastavi ovako. Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37429 Vjerujem da od toga nema ništa, Luiz ce s Cahillom ciniti svemirski par u obrani, momci zajedno igraju cudo..naravno tu je Terry, al ova dvojica su dosta mlađa i sto se toga tice buducnost je zagarantirana s njima Prijavi
23. mart 2012.14 god. comment_37455 [quote name='Terry26' timestamp='1332532770' post='37453'] nedamo ga , jedino ako ce poslat Lessija nama [/quote] Ma kakvi , nek nam pošalju Piquea,Busqetsa,Tella,Roberta i dosta Zezam se . Ja Luiza nedam ni za Messija Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37614 nije imao dovoljno vremena da nesto pokaze,nadam se da ce se pokazati u narednim utakmicama. Prijavi
26. mart 2012.14 god. comment_38174 [size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]There has been some evolution, I'm now older and wiser,' he admitted. 'I have more experience and more responsibility now, everybody knows I love and respect Benfica, but I won't make it easy for them and I want to win the match.'[/left][/font][/color][/size] Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.