Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Čovjek zna posao, nema šta ! Nije džaba nazvan Special One. Nego, to uopce nije losa ideja, on ima relativno dobru tehniku a dobro obavlja defanzivne zadatke... E sad, kad uzmes u obzir da vecinom od zadnjeg veznog polaze napadi, pitanje je bi li on bio dobar na toj poziciji sto se toga tice, mozda bi u startu izgubili na brzini transformacije obrana -> napad, jer ipak je on stoper
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/15/article-2115291-122D5CEE000005DC-300_306x895.jpg[/img]

Sa proslave prolaska. Nek su njemu udobne cipele, jebes velicinu. :D
Eh wisey, eh...

Drago mi je što sam vjerovao u njega, te podržavao ga, kad mu možda nije najbolje išlo. Sad je jedan od najboljih igrača u timu ;)

Još da mi je ovako s Torresom doživit, nakon što ga cijelo vrijeme podržavam..
I kod njega, kao i kod vecine nasih igraca, koji nisu bili na zadovoljavajucem nivou, bio je problem u glavi.
U njegovom slucaju, taj problem je koncentracija i disciplina, na poziciju, na kojoj igra. Njegovi igracki kvaliteti su jedinstveni, u svetu stopera. Malo se CDF-ova moze pohvaliti takvom tehnikom, kontrolom lopte i napadackim potecijalom.
Medjutim, sav taj svoj napadacki potencijal mora da svede na minimum, da shvati, da je, ne njegov izlet napred, vec mrzovolja da se vraca, nazad, greska, zbog koje tim moze primiti gol. Samo ta njegova, mala neozbiljnost ga koci, da u potpunosti pokazuje svoj kvalitet.
U utakmici protiv Napolia, pokazao je znatan napredak, povodom toga. Pravio je on izlete napred, cesto, ali, u svakoj situaciji, kada je trebao biti na svom mestu, on je tamo i bio, i vise nego dobro se nosio sa napadacima Napolija(citaj Cavaniem) sto ranije i nije bio slucaj. A to je ono, sto se od stopera trazi. Potkrala mu se jedna greska, koja ipak nije bila previse ozbiljna, da bi kostala tim. Znatno je pomogao, da tim ostvari neverovatan preokret, i nastavi svoj pohod ka "klempavom" trofeju.
Zelim mu, da nastavi u istom stilu, da ucutka sve kriticare, i da bude najbolji !
Jeste Daily Fail, ali:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html[/url]
[quote name='Wisey' timestamp='1332458120' post='37368']
Jeste Daily Fail, ali:

[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2118976/David-Luiz-Barcelona-bid-35m-Chelsea-defender.html"]http://www.dailymail...a-defender.html[/url]
[/quote]

moja poruka na to je, zabijte si tih 35 mil€ u debelmu masnu dlakavu ******

nebi smatrao izdajom da Luiz pređe u Chelsea jer on nije doživio sve ono što su naši doživjeli protiv Barce, recimo Lamps Terry ili Drogba bi mi srce slomili da tamo odu dok za njega me nebi tolko pogodilo al definitivno bi mi bilo žao, makar ja mislim da je on sretan u Chelsiju i da če im dat nogu, al kao što i sam Wis reče ipak je to Daly Fail
Da je ova vest plasirana pre dva, tri meseca, rekao bih "Neka ide !"
U medjuvremenu je on poceo mnogo bolje da igra, da se vise zalaze, da ozbiljnije pristupa poslu... odlicno se uklapa i sa Cahilom i sa Terryem, pa i sa Banettom, kad ovaj uskoci, na stopera. Moze da bude vazan sraf, za buducnost Chelsea, samo ako nastavi ovako.
Vjerujem da od toga nema ništa, Luiz ce s Cahillom ciniti svemirski par u obrani, momci zajedno igraju cudo..naravno tu je Terry, al ova dvojica su dosta mlađa i sto se toga tice buducnost je zagarantirana s njima
[quote name='Terry26' timestamp='1332532770' post='37453']
nedamo ga , jedino ako ce poslat Lessija nama :)
[/quote]
Ma kakvi , nek nam pošalju Piquea,Busqetsa,Tella,Roberta i dosta :) Zezam se . Ja Luiza nedam ni za Messija :)
[size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]There has been some evolution, I'm now older and wiser,' he admitted. 'I have more experience and more responsibility now, everybody knows I love and respect Benfica, but I won't make it easy for them and I want to win the match.'[/left][/font][/color][/size]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.