26. oktobar 2011.14 god. comment_4661 Evo upravo gledam na ChelseaTV emisiju poslije tekme s Evertonom, uglavnom stariji navijači se javljaju i dosta ih javno predlaže AVB-u da u neku od narednih utakmica Davida Luiza stavi u vezni red, jer su svi očarani njegovim ofenzivnim potezima. A ne znam šta na to da vam kažem ja osobno. Možda ne bi bilo loše to isprobati barem jednu utakmicu u Carling kupu ili FA kupu, pa ako ne bude da valja bar da se zna ali i mene kopcrka misao kako bi DL4 odigrao u vezi. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4666 Evo upravo gledam na ChelseaTV emisiju poslije tekme s Evertonom, uglavnom stariji navijači se javljaju i dosta ih javno predlaže AVB-u da u neku od narednih utakmica Davida Luiza stavi u vezni red, jer su svi očarani njegovim ofenzivnim potezima. A ne znam šta na to da vam kažem ja osobno. Možda ne bi bilo loše to isprobati barem jednu utakmicu u Carling kupu ili FA kupu, pa ako ne bude da valja bar da se zna ali i mene kopcrka misao kako bi DL4 odigrao u vezi. I ko će onda formirat četvorku nazad? Cole, Terry, Bane i ? Sad se tu nudi par odgovora: a.) Cole, Terry, Alex, Bane b.) Cole, Terry, Bane, Ferreira c.) Cole, Terry, Bane, Kane Alex mi ne ulijeva povjerenje, Ferreira mi je isto nekako odbojan mada uvijek odradi posao, a Kanea vjerujem da se AVB ne usudi staviti, mada sam ja uvjeren da bi pogodio s tim potezom. Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4698 Cole, Terry, Ivanović, Bosingwa valjda. Bozz je suspendiran Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4737 Bozz je suspendiran Ja mislim da on ima samo jednu utakmicu suspenzije koju je odradio protiv Evertona.. Prijavi
27. oktobar 2011.14 god. comment_4740 Ja mislim da on ima samo jednu utakmicu suspenzije koju je odradio protiv Evertona.. Eh, inače se direktan crveni karton kažnjava sa 3 utakmice, postoji mogućnost da su/ da će mu smanjit suspenziju.. Otišli smo Offtopic, ako imaš još šta za reć kopiraj citat i citiraj me u temi za tekmu protiv Assanala ;) Prijavi
4. novembar 2011.14 god. comment_5783 Moramo probati Luiza na Makeleleovoj poziciji, sve vodi ka tome... nemamo šta za izgubiti a mogli bi puno dobiti. U ligi prvaka bi to puno značilo kad budemo morali zaustavljat Messija ili Ronalda Prijavi
6. novembar 2011.14 god. comment_5976 Moramo probati Luiza na Makeleleovoj poziciji, sve vodi ka tome... nemamo šta za izgubiti a mogli bi puno dobiti. U ligi prvaka bi to puno značilo kad budemo morali zaustavljat Messija ili Ronalda On ce da ih pobije :D Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7258 http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2011/11/20/2766642/chelsea-boss-andre-villas-boas-hits-out-at-ridiculous-gary Prijavi
20. novembar 2011.14 god. comment_7261 ili ti ga na nasem http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/339-villas-boas-osudio-nevilleov-komentar Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7654 Jednostavno ne znam što očekivati, na početku je izgledalo kao da će stvarno uspjeti nadomjestiti igračinu Carvalha, al u zadnje vrijeme se svašta događa tako da nisam ni glasao. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7657 Jednostavno ne znam što očekivati, na početku je izgledalo kao da će stvarno uspjeti nadomjestiti igračinu Carvalha, al u zadnje vrijeme se svašta događa tako da nisam ni glasao. Ako misliš na greške koje pravi uzmi u obzir činjenicu da je svaki igrač obrane ove godine barem jednom ili dva puta napravio kardinalnu grešku, od Alexa, preko A. Colea, Bosingwe i Terryja. To što nam je obrana u banani je drugi problem. Ovdje ocjenjujemo kvalitet Davida Luiza kao igrača. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7662 Opet ti kažem, ne mogu sa sigurnosti reć da će bit ko Carvalho, mada definitivno ima potencijal za bit i bolji ;) Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7675 Vec je pokazao da je pravi nasljednik Carvalha, samo jos da smiri bubice u glavi i bice top Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7761 Pozitivno lud ! I kako da ga ne volim??? Jednostavno KRALJ!! Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7986 Može li mi netko objasniti zašto je naš ponajbolji igrač večeras zamjenjem Alexom Juventinom? Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7994 Može li mi netko objasniti zašto je naš ponajbolji igrač večeras zamjenjem Alexom Juventinom? Ma izgleda da se povrijedio... Drzao se za stomak kad je izlazio i nije ni sjeo na klupu, vec je prema svlacionici krenuo...Toliko ja znam. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8043 U prvom poluvremenu je dobio jak udarac u predjelu stomaka i one stvari xD tako da mislim da je do toga ! Prijavi
25. novembar 2011.14 god. comment_8142 Imao je tri sudara žešća jednom je pobrao kopačkom u međunožje ,drugi puta u glavu a treći puta ga je pokosio golman i držao se za kuk. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.