Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Evo upravo gledam na ChelseaTV emisiju poslije tekme s Evertonom, uglavnom stariji navijači se javljaju i dosta ih javno predlaže AVB-u da u neku od narednih utakmica Davida Luiza stavi u vezni red, jer su svi očarani njegovim ofenzivnim potezima. A ne znam šta na to da vam kažem ja osobno. Možda ne bi bilo loše to isprobati barem jednu utakmicu u Carling kupu ili FA kupu, pa ako ne bude da valja bar da se zna ali i mene kopcrka misao kako bi DL4 odigrao u vezi.

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo upravo gledam na ChelseaTV emisiju poslije tekme s Evertonom, uglavnom stariji navijači se javljaju i dosta ih javno predlaže AVB-u da u neku od narednih utakmica Davida Luiza stavi u vezni red, jer su svi očarani njegovim ofenzivnim potezima. A ne znam šta na to da vam kažem ja osobno. Možda ne bi bilo loše to isprobati barem jednu utakmicu u Carling kupu ili FA kupu, pa ako ne bude da valja bar da se zna ali i mene kopcrka misao kako bi DL4 odigrao u vezi.

I ko će onda formirat četvorku nazad? Cole, Terry, Bane i ?

Sad se tu nudi par odgovora:

a.) Cole, Terry, Alex, Bane

b.) Cole, Terry, Bane, Ferreira

c.) Cole, Terry, Bane, Kane

Alex mi ne ulijeva povjerenje, Ferreira mi je isto nekako odbojan mada uvijek odradi posao, a Kanea vjerujem da se AVB ne usudi staviti, mada sam ja uvjeren da bi pogodio s tim potezom.

Ja mislim da on ima samo jednu utakmicu suspenzije koju je odradio protiv Evertona..

Eh, inače se direktan crveni karton kažnjava sa 3 utakmice, postoji mogućnost da su/ da će mu smanjit suspenziju..

Otišli smo Offtopic, ako imaš još šta za reć kopiraj citat i citiraj me u temi za tekmu protiv Assanala ;)

• 2 sedmice kasnije...

Moramo probati Luiza na Makeleleovoj poziciji, sve vodi ka tome... nemamo šta za izgubiti a mogli bi puno dobiti. U ligi prvaka bi to puno značilo kad budemo morali zaustavljat Messija ili Ronalda

Moramo probati Luiza na Makeleleovoj poziciji, sve vodi ka tome... nemamo šta za izgubiti a mogli bi puno dobiti. U ligi prvaka bi to puno značilo kad budemo morali zaustavljat Messija ili Ronalda

On ce da ih pobije :D :D

• 2 sedmice kasnije...

Jednostavno ne znam što očekivati, na početku je izgledalo kao da će stvarno uspjeti nadomjestiti igračinu Carvalha, al u zadnje vrijeme se svašta događa tako da nisam ni glasao.

Ako misliš na greške koje pravi uzmi u obzir činjenicu da je svaki igrač obrane ove godine barem jednom ili dva puta napravio kardinalnu grešku, od Alexa, preko A. Colea, Bosingwe i Terryja. To što nam je obrana u banani je drugi problem. Ovdje ocjenjujemo kvalitet Davida Luiza kao igrača.

Može li mi netko objasniti zašto je naš ponajbolji igrač večeras zamjenjem Alexom Juventinom?

Ma izgleda da se povrijedio... Drzao se za stomak kad je izlazio i nije ni sjeo na klupu, vec je prema svlacionici krenuo...Toliko ja znam.

Imao je tri sudara žešća jednom je pobrao kopačkom u međunožje ,drugi puta u glavu a treći puta ga je pokosio golman i držao se za kuk.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.