Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334518031' post='41280']Da Cahill nije tu bilo bi velikih problema,ali sa njim je lakse :) Ali ipak se nadam da nije nista ozbiljno :)[/quote]

Bio tu Alex :) .

Kako je lijepo kad na jednoj poziciji imas 2-3 kvalitetna igraca :wub:
Nadam se da ozljeda nije jake prirode, ali se također nadam da će ga zadržati van travnjaka barem do četvrtka. Ne bi volio da DL4 igra protiv Barce, zbog njegove sklonosti kiksevima koje Barca ne bi praštala.
Bojim se da je ovo jako ozbiljna povreda. Najgore kad se igrač sam povrijedi. Nadam se samo da nisu otišli ligamenti.. :unsure:
Biće mi jako žao ako bude morao propustiti Barcelonu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334519558' post='41309']Nadam se da ozljeda nije jake prirode, ali se također nadam da će ga zadržati van travnjaka barem do četvrtka. Ne bi volio da DL4 igra protiv Barce, zbog njegove sklonosti kiksevima koje Barca ne bi praštala.[/quote]

A to Cahill sigurno bece kiksati, ma daj. Luiz nam je potrebnije protiv Barse nego ikad. Luiz zna kiksati ali sigurno se nece tako poigravati protiv Barse. Nije on igrac za male utakmice
[quote name='Wisey' timestamp='1334526974' post='41373']
Bojim se da je ovo jako ozbiljna povreda. Najgore kad se igrač sam povrijedi. Nadam se samo da nisu otišli ligamenti.. :unsure:
Biće mi jako žao ako bude morao propustiti Barcelonu.
[/quote]

Loža je ja mislim stradala. Sad ne zna se koliko je to ozbiljno kod njega.

A što se tiče ovih komentara kako je bolje da ne igra protiv Barce zato što je kikser, da znate da ste me pravo nasmijali. :D :lol:

Ja svakakvih komentara...
[quote name='Terry26' timestamp='1334587137' post='41446']
Nece biti spreman za utakmicu protiv Barcelone , nazalost :(
[/quote]
Sranje, nije se mogao u gorem trenutku povrijediti!
Da nemamo zamjenu dobru bilo bi stvarno jebeno al cahill je fenomenalan i pokazao se.. Prvo me cudilo sto nije cak u prvoj bio.. Tako da nam to nebi trebala biti briga :))
[quote name='sisa01' timestamp='1334598614' post='41472']Meni je Cahill puno pouzdani od Luiza :D[/quote]
A meni je Luiz bolji do Cahilla . ;)
[quote name='Blues_95' timestamp='1334599026' post='41473']
A meni je Luiz bolji do Cahilla . ;)
[/quote]
tu su negdi oboje dobro pucaju mozda luiz ima bolju tehniku ali cahill je stabilniji
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1334602201' post='41483']
tu su negdi oboje dobro pucaju mozda luiz ima bolju tehniku ali cahill je stabilniji
[/quote]

Pitanje je koliko je Cahiil spreman za ovako velike utakmice u LP, podsjecam da je do prije samo par mjeseci igrao za Bolton. Pitanje je hoce li moci odigrati 90 minuta maksimalno koncentrisano, nije on tu nista pouzdaniji od Luiza. Luiz se voli zajebavat i kurcit kad ima loptu al sigurno to ne bi radio protiv Barse.
sta lupetate s tim glupostima, Cahill je igrao i protiv Manchestera Uniteda, City, Chelsia, Arsenala, Tottenhama, i za englesku, sve utakmice na visokom nivou, pa nema 19 godina pa da se brinemo hoce li se snaci, vala i vi ga pretjeraste samo tako

svakako ce nam falit Luiz, posebno kad je kontra, kad treba iznijeti loptu, ali imamo zamjenu i trebamo biti zahvalni AVBu zbog toga
[quote name='Caeruleus' timestamp='1334598517' post='41471']
Vi tugujte, ali vidjet ćete da je ovako trebalo biti ;) Sutra će Cahill razvaliti kao i u uzvratu, a DL4 će nam trebati u finalu.
[/quote]
Šta će SUTRA da uradi?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.