Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Danas odličan zaista, a pogotovo u prvom poluvremenu .Samo bi trebao na šutu proraditi. Ne mogu da shvatim da igrač koji je profesionalni nogometaš tri puta zaredom šalje loptu na krov tribine.
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

crazy as always :D
[img]http://25.media.tumblr.com/378e7911431e76015a97165b5bf74512/tumblr_mfp8i4tcnG1rnj1gio1_500.png[/img]
Neverovatno koja promena tima kad Luiz igra DM!!! Jes imao one NFL šuteve ali mu po prvi put ne zameram na "greškama",dodavanja na mestu,može i bolje naravno,za razliku od Mikela vidi se da ima neku viziju u napadu,mnogo smo opasniji ,Mikel me više smara sa onim dodavanjem u stranu

David Luiz RAISES!!!
Utakmica protiv Ville, kada su igrali Oscar, Ramires, Hazard, Luiz, Moses, Mata(Piazon), kada na terenu neje bilo nikoga ko bi usporavao napade i protok lopte je nesto cemu se treba teziti.
Luiz je stvoren za ovo mesto. Po meni,potreban je jedan igrac koji se ne libi da sutne na gol,ako nista drugo daje podstrek ekipi da isto radi...pre je slabo bilo suteva,hteli su da se usetaju u gol i odvaznost ovakvih pokusaja je vise neko potrebna... Sece akcije, ima dozu kreativnosti za napad i mislim da bi ubuduce trebao tu da igra,pogotovo zato sto voli da krene napred kada ga lopta povuce....
Zaboravio sam da napomenem.
Pre i posle izvodjenja slobodnjaka protiv Ville komentatori sa FOX Sportsa su taj nacin izvodjenja slobodnjaka nazivali "Ronaldo free-kick"
Time sto je Luiz izjavio ko ga je ucio da tako sutira, ipak pokazuje ko je fudbalska velicina u PL ;)
Rekao sam da jedva čekam prvi teži ispit da vidimo kako se snalazi na veznoj poziciji protiv takvih, jačih protivnika kao što je Everton, kada je pritisak, kako psihički, tako i fizički puno veći nego u prethodnim utakmicama. Mogu reći da nisam zadovoljan bio danas njime. Previše je srljao, gubio je pregled igre i dosta lopti poslao u bunar. Ni u defenzivi nije bio na onoj razini kao u nekoliko prijašnjih utakmica.

Iz tog razloga sam već na poluvremenu želio vidjeti Mikela u igri umjesto njega, jer je ovaj puno smireniji, i iako loptu vraća nazad dosta više od Davida, upravo to bi nam donijelo potrebnu smirenost. Srećom, utakmica je završila pozitivno za nas pa Davidova igra pada u drugi plan, no ovo danas, po mom mišljenju, nije bilo dobro.
Bio je pogubljen u prvom delu meca,kasnije se popravio.Zadovoljan sam danasnjom utakmicom,nije bilo najbolje,ali je bilo korektno.
Buduća legendo Chelseaja, samo ću reći da od tebe u idućoj godini NAJVIŠE očekujem kada se svi igrači u klubu u obzir uzmu! Nadam se da ćeš završiti karijeru u CFC u 30 i nekoj ;)
kolko me razjebe sa slobodnjakom na kraju da bih ga posjeo na klupu 5 utakmica

šta koji kurac on ima Mati uzimat slobodnjak u zlatnoj poziciji?
svi znamo da Mata takve slobodnjake na žmirečki zabija, i onda ovaj ide izigravat nešto tu

Luize mani se jebenih slobodnjaka kad ti nejde
Rekao sam neki dan da nije bio dobar protiv Evertona. Danas je bio još gori, iskreno. Ili ga povuć na stopera, il' ga ostavit na klupi sljedeću tekmu. Ovako ne ide, to je očito.
Nije on kriv šta izvodi slobodne udrace i one nerezonske s 35 metara... To mu je očito ćoravi majmun reka... Jadan klub kojem kraj mate, hazarda, oscara i lamparda stoper izvodi slobodni sa 18 metara ( ne znam jesu li svi tada bili u igri ali nebitno )...
Dobro reče netko, njega treba ograničiti i uvesti više pravila u njegove izvedbe na terenu dok igra na ovoj novoj poziciji. U svakom trenutku on treba biti svjestan što je i tko je, što treba raditi on, a što njegovi suigrači, ne petljajući se tako ni u čiji posao, a istovremeno obavljajući svoj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.