Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

Momak rodjen na isti datum kao i ja , samo 4 godine stariji.. :D

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zanimljivo!

Mos mislit..:D

Da, da...

Znaci veceras Luiz na teren..:D

Ma deifinitvno zasluzuje mjesto u prvoj momcadi... Uvijek daje maximum na terenu i zato ga cijenim.. Igra naprijed dobra ali to je mozda i problem protiv momcadi koji igraju na kontre jer kad on ode naprijed ostane dosta prostora pozadi ali sve se to rijesi sadefenzivnim veznim da to malo pokrpa.. :)

Zato je tu Mikel ili neki drugi defanzivni vezni da popuni odbranu kada ovaj ode naprijed :)

To je to..a Essien to najbolje odradjuje..:D

• 4 sedmice kasnije...

Iskreno nije Redknapp junior nista krivo rekao... Luiz ima izuzetne tehnicke sposobnosti i vjerujem da bi mogao odigrat itekako dobro na poziciji zadnjeg veznog... jer svi smo se uvjerili da covjek zna i moze potegnut prema napred a i da je otraga izuzetno siguran... tako da bi mogao kad bi trebalo bez opterecenja krenut prema naprijed a kad bi suparnik imao loptu on bi mogo vrlo dobro presjecat i prekidat napade... ali sve je na AVB-u pa neka on odluci sta ce s njim... makar ja sam itekako jako zadovoljan s njim kao centralnim branicem... jer on i Terry su fenomenalan tandem... ;)

Iskreno nije Redknapp junior nista krivo rekao... Luiz ima izuzetne tehnicke sposobnosti i vjerujem da bi mogao odigrat itekako dobro na poziciji zadnjeg veznog... jer svi smo se uvjerili da covjek zna i moze potegnut prema napred a i da je otraga izuzetno siguran... tako da bi mogao kad bi trebalo bez opterecenja krenut prema naprijed a kad bi suparnik imao loptu on bi mogo vrlo dobro presjecat i prekidat napade... ali sve je na AVB-u pa neka on odluci sta ce s njim... makar ja sam itekako jako zadovoljan s njim kao centralnim branicem... jer on i Terry su fenomenalan tandem... ;)

On je stoper i neka ga tu. Ja ga volim gledat ovakvog kakav jeste. Agresivan je Äesto, bude i penala, ali nema veze...Ja uvjek zadovoljan njegovom igrom.

On je stoper i neka ga tu. Ja ga volim gledat ovakvog kakav jeste. Agresivan je Äesto, bude i penala, ali nema veze...Ja uvjek zadovoljan njegovom igrom.

ja sam samo prokomentirao clanak u vezi njega i stavio svoje misljenje... nisam ga pokusavao gurat na mjesto zadnjeg veznog nego sam samo dao svoje misljenje o njegovim mogucnostima... a sto se tice di ce igrat... itekako se slazem s tobom da je stoper i nega igra na toj poziciji... jer imamo kvalitetne zadnje vezne i ne treba ga gurat na tu poziciju... samo neka on igra u tandemu s Terry-em... po meni jedan od najjacih stoperskih parova... ;) a to u vezi penala nemam nikakve zamjerke... nije on kriv sto klaunovi svakakve smijesne situacije dosudjuju penalom...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.