24. septembar 2011.15 god. comment_2052 Momak rodjen na isti datum kao i ja , samo 4 godine stariji.. :D Prijavi
24. septembar 2011.15 god. comment_2054 DL i Pique, najbolji stoperi do 25 godina starosti, definitivno. :D Prijavi
24. septembar 2011.15 god. comment_2062 DL i Pique, najbolji stoperi do 25 godina starosti, definitivno. Slazem se :) Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2252 Pitam se zašto ova igraÄina nema starta u EPL ove sezone?? Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2257 Pitam se zašto ova igraÄina nema starta u EPL ove sezone?? jebiga, nisi bio aktivan na forumu i onda avb nije vidio tvoj avatar i nije se sjetio luiza :) Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2265 jebiga, nisi bio aktivan na forumu i onda avb nije vidio tvoj avatar i nije se sjetio luiza :) LOL !!! :lol: Prijavi
26. septembar 2011.15 god. comment_2268 jebiga, nisi bio aktivan na forumu i onda avb nije vidio tvoj avatar i nije se sjetio luiza :) Zanimljivo! Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2416 Ma deifinitvno zasluzuje mjesto u prvoj momcadi... Uvijek daje maximum na terenu i zato ga cijenim.. Igra naprijed dobra ali to je mozda i problem protiv momcadi koji igraju na kontre jer kad on ode naprijed ostane dosta prostora pozadi ali sve se to rijesi sadefenzivnim veznim da to malo pokrpa.. :) Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2419 Uskoro ce on postat nezamjenjiva karika u Chelsea-u... ne brinite se vi za njegovu buducnost... :) Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2429 Zato je tu Mikel ili neki drugi defanzivni vezni da popuni odbranu kada ovaj ode naprijed :) Prijavi
28. septembar 2011.15 god. comment_2434 Zato je tu Mikel ili neki drugi defanzivni vezni da popuni odbranu kada ovaj ode naprijed :) To je to..a Essien to najbolje odradjuje..:D Prijavi
21. oktobar 2011.14 god. comment_3972 Ahahahahahah Luiz uvijek to radi, carÄina http://www.youtube.com/watch?v=p2c0fGJa_Fs Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4520 http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/275-redknapp-luiz-ne-bi-trebao-igrati-u-odbrani Šta mislite o ovome? Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4524 Iskreno nije Redknapp junior nista krivo rekao... Luiz ima izuzetne tehnicke sposobnosti i vjerujem da bi mogao odigrat itekako dobro na poziciji zadnjeg veznog... jer svi smo se uvjerili da covjek zna i moze potegnut prema napred a i da je otraga izuzetno siguran... tako da bi mogao kad bi trebalo bez opterecenja krenut prema naprijed a kad bi suparnik imao loptu on bi mogo vrlo dobro presjecat i prekidat napade... ali sve je na AVB-u pa neka on odluci sta ce s njim... makar ja sam itekako jako zadovoljan s njim kao centralnim branicem... jer on i Terry su fenomenalan tandem... ;) Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4552 Iskreno nije Redknapp junior nista krivo rekao... Luiz ima izuzetne tehnicke sposobnosti i vjerujem da bi mogao odigrat itekako dobro na poziciji zadnjeg veznog... jer svi smo se uvjerili da covjek zna i moze potegnut prema napred a i da je otraga izuzetno siguran... tako da bi mogao kad bi trebalo bez opterecenja krenut prema naprijed a kad bi suparnik imao loptu on bi mogo vrlo dobro presjecat i prekidat napade... ali sve je na AVB-u pa neka on odluci sta ce s njim... makar ja sam itekako jako zadovoljan s njim kao centralnim branicem... jer on i Terry su fenomenalan tandem... On je stoper i neka ga tu. Ja ga volim gledat ovakvog kakav jeste. Agresivan je Äesto, bude i penala, ali nema veze...Ja uvjek zadovoljan njegovom igrom. Prijavi
26. oktobar 2011.14 god. comment_4588 On je stoper i neka ga tu. Ja ga volim gledat ovakvog kakav jeste. Agresivan je Äesto, bude i penala, ali nema veze...Ja uvjek zadovoljan njegovom igrom. ja sam samo prokomentirao clanak u vezi njega i stavio svoje misljenje... nisam ga pokusavao gurat na mjesto zadnjeg veznog nego sam samo dao svoje misljenje o njegovim mogucnostima... a sto se tice di ce igrat... itekako se slazem s tobom da je stoper i nega igra na toj poziciji... jer imamo kvalitetne zadnje vezne i ne treba ga gurat na tu poziciju... samo neka on igra u tandemu s Terry-em... po meni jedan od najjacih stoperskih parova... a to u vezi penala nemam nikakve zamjerke... nije on kriv sto klaunovi svakakve smijesne situacije dosudjuju penalom... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.