Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najbolji nas igrac u odbrani definitivno . Majstorski penal . Imao je priliku da da i jos 1 gol iz slobodnjaka ali nesto losije je osutao .
Prejak je kad se uozbilji !
Hahaha, ista stvar kao protiv Bayerna :DD Ma kad štoper puca penal golman nema sanse nikakve ,, il' ce ga promasit ili probit mrezu DD
Iako je Nordsjaelaskaskand loša momčad Luiz je pokazao kako je strašan igrač. Samo uz pravilan pristup, a takav nam treba u ostatku sezone.
Svidja mi se sto je kasnije prebacem na poziciju veznog, nije to lose izgledalo. Izgleda da je Benitez provalio da ovaj voli igrat plejmejkera, pa je isprobao malo kada je utakmica bila rijesena. Posto nam se Essien izgleda nece vratiti, Mikel ce imati obaveza u reprezentaciji, ne bi lose odigrao Luiz na toj poziciji, centralnih bekova sada imamo dovoljno a racunam Ivanovica medju njima.
Luiz uz Di Mattea

[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/401760_395343083874578_1502775397_n.jpg[/img]
[quote name='hunter' timestamp='1354821690' post='93374']
Luiz uz Di Mattea
[/quote]

Rekao bi Šojić: " Će i on da postane legenda, Ćirko " :D
Jedna za hejtere :
[img]http://25.media.tumblr.com/b91969a3eef549231d0f75decc81a253/tumblr_meo8bz9KVV1resvneo1_250.gif[/img]

Cestitao kapitenu rodjendan :
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_meo41xGsf51r90ibto1_1280.jpg[/img]
otpizdi u pičku maternu od jebenih slobodnjaka i drago mi je što te tuljan otpizdio sa penala i uzeo loptu. inače dobro igraš ;)
Chelsea vodi 3:1, protivnik dugim loptama stvara probleme odbrani, a ovaj lik se u 83. minutu setka po desnom krilu.
Kao epilog toga Ramiz je ostao da pokrije prazninu, napravio faul za koji je dobio karton zbog kojeg ce propustiti sledecu utakmicu(hvala Bogu pa nije neki protivnik), i obezbedio protivnickom timu priliku da iz neposredne blizine ugrozi gol.
Nikad mi nece biti jasan.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355000467' post='93781']
Chelsea vodi 3:1, protivnik dugim loptama stvara probleme odbrani, a ovaj lik se u 83. minutu setka po desnom krilu.
Kao epilog toga Ramiz je ostao da pokrije prazninu, napravio faul za koji je dobio karton zbog kojeg ce propustiti sledecu utakmicu(hvala Bogu pa nije neki protivnik), i obezbedio protivnickom timu priliku da iz neposredne blizine ugrozi gol.
Nikad mi nece biti jasan.
[/quote]

Jbg,mnogo ima takvih ispada,aj da su to dve greske na 50 utakmica,on konstantno ima te "sitne" ispade. Kolko god da ga gotivim uvek popizdim zbog takvih gluposti!!!
[quote name='weednesday' timestamp='1355004185' post='93794']
luiz je umetnik, a umetnici nikad nece biti shvaceni
[/quote]

Sreca pa umetnik ima nekog da ga pokrije kad odluta napred.
To se jos nije desilo, ali desice se, da se zbog njega primi neki glup gol, koji moze mnogo da kosta.
Harizma, vedar duh i pozitiva koju unosi u klub su fantasticni, ali sto se igrackih osobina tice, menjao bih ga za Humelsa u svako doba.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355009060' post='93820']
To se jos nije desilo, ali desice se, da se zbog njega primi neki glup gol, koji moze mnogo da kosta.
Harizma, vedar duh i pozitiva koju unosi u klub su fantasticni, ali sto se igrackih osobina tice, [b]menjao bih ga za Humelsa u svako doba[/b].
[/quote]

Hummels je isti tip igrača, stalno je na protivničkoj polovini, tako da ne vidim zašto bih ga mijenjao. Ja iskreno nikada Luiza ne bih mijenjao, niti za jednog stopera.
[quote name='how yes no' timestamp='1355010612' post='93823']
Hummels je isti tip igrača, stalno je na protivničkoj polovini, tako da ne vidim zašto bih ga mijenjao. Ja iskreno nikada Luiza ne bih mijenjao, niti za jednog stopera.
[/quote]

Ne bi Luiza mijenjao. Ako bih ga davao dao bih ga za starog Terryja ili Thiaga Silvu. Ali nema razloga za mijenjanje, samo mu treba dat do znanja da to ne smije radit, nek se samo uozbilji, kad se uozbilji na svojoj poziciji je najbolji na svijetu.
Ma nebi ga mijenjao ni za 10 Hummelsa.
Frajer je fantastican i te sitne greske se daju popraviti,samo treba sa njim malo popricati i reci mu da nema potrebe za takvim ispadima.Dobro,kad gubimo,treba pokusat iznijet loptu do napada ali bezveze petljat kad vodimo nema logike.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1355009060' post='93820']
Harizma, vedar duh i pozitiva koju unosi u klub su fantasticni, ali sto se igrackih osobina tice, menjao bih ga za Humelsa u svako doba.
[/quote]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RG0Y46duQdM[/youtube]

ako se secate :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.