Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

David Luiz (2011-2014, 2016-2019, 248 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='Tinmar' timestamp='1351025957' post='84822']
Uz dužno poštovanje, i Luizu, i di Matteu, Cahill treba igrati, ozbiljnosti radi. Ne kažem da je Luiz jedini krivac, daleko od toga, ali iz utakmice u utakmicu ga gledam, analiziram i eto, mislim da ni u plavim analizama mojim nije dobivao dobre ocjene ove sezone izuzev one utakmice kad je zabio slobodnjak.

Davide, volim te... ali Chelsea još više, puno više
[/quote]

Što nisi taj post postavio posle tekme s pilićama, poslije Norwicha, Arsenala??

Već, jedna lošija tekma u kojoj je btw cijela ekipa podbacila i odmah se pojavite, krutičari...
  • Odgovori 2,7 hilj.
  • Pregledi 168,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='how yes no' timestamp='1351030660' post='84886']
Što nisi taj post postavio posle tekme s pilićama, poslije Norwicha, Arsenala??

Već, jedna lošija tekma u kojoj je btw cijela ekipa podbacila i odmah se pojavite, krutičari...
[/quote]
Zato što se nije uobziljio ni kada je rezultat loš, i dalje je nastavio po svom. Inače je bio dobar rezultat pa si može priuštit malo fore, ovako, kad treba bit ozbiljan i izvući rezultat on i dalje neozbiljan...
Bez obzira kad sam ja to napisao mislim da moje riječi drže vodu, Cahill zaslužuje priliku, zasad nisam vidio da griješi kao ovaj.
Ja se slazem da je cahill za prve postave.. Al ne znam koga bi na klupu Terrya il Luiza.. Prije bih terrya al opet, on je vodja na terenu.
prepo me par puta, i onda kad je Čehu vratio glavom pa otišla u korner.. ne zna procenit nikako i protiv Tottenhama je jednog tako nešto pokušavo i zamalo da Defoe stigne
U pravu je Timmar... Do sada su uglavnom rezultati bili dobri, pa se njegova nonsalancija i gubitak koncentracije i nisu toliko primecivali. Ali kad je rezultat los, a Cech brani ko sto ima obicaj, onda je naravno odbrana na udaru.
Tada se vidi svaki los potez koji on napravi...
On je stoper izuzetnih igrackih kvaliteta, ali malo je slabiji mentalno. Ne uspeva odrzati koncentraciju na ono sto mu je primarni zadatak. Cahil je mozda losiji igrac od Luiza, ali mentalna stabilnost doprinosi da se ta razlika ne primeti.
A to Luiz jedini stoper u igri, pa svaki propust u odbrani, njemu na dušu? Pa pogledaj realnosti, ne znam je li i jedan post napisan u Terryevoj temi, a sinoć je bio kriminalan, za razliku od Luiza koji pravi problem samo kad krene naprijed.

Da li iko napisa išta o Banetu, koji je od Williana napravio Riberya ili na drugoj strani o Coleu, koji također bio slab ?

Ne kažem, ok jest i Luiz napravio par grešaka, ali ništa trašnije od ostalih u odbrani, čak šta više..

Ovdje na forumu, kada se izgubi tekma ili samo primi gol kriv je Luiz (ranije je na tapetu bio Bozzy), kada veza zakaže, kriv je isključivo Mikel. A kad se ne zabije gol, ne trebam ni spominjati ko je razapet.
Nije važno što je u igri 11 igrača... :-&
Sinoć David Luiz nije uopće bio loš toliko ili nešto više kriv od drugih igrača. Za sinoćnji poraz se može kriviti svaki igrač, a u obrani se ruku na srce može i mora najviše kriviti [b]KAPETAN JOHN TERRY[/b], a ne David Luiz.
Ne treba izdvajati pojedince u onakvoj utakmici, to je jednostavno pogrešno i to je ono što razlikuje pravog stručnjaka od onog koji nije taj. Isto ko kad je Mancini popljuvao Harta poslije poraza od Reala, ali ja sam siguran da Robbie to neće učiniti.

Jučer je kolektiv podbacio i da vama kažem još nešto: odbrana počinje od napada. To dobro zapamtite ubuduće. Odigrao sam ja na desetina utakmica u odbrani i znam o čemu govorim.
[quote name='Wisey' timestamp='1351097381' post='85038']
Ne treba izdvajati pojedince u onakvoj utakmici, to je jednostavno pogrešno i to je ono što razlikuje pravog stručnjaka od onog koji nije taj. Isto ko kad je Mancini popljuvao Harta poslije poraza od Reala, ali ja sam siguran da Robbie to neće učiniti.

Jučer je kolektiv podbacio i da vama kažem još nešto: odbrana počinje od napada. To dobro zapamtite ubuduće. Odigrao sam ja na desetina utakmica u odbrani i znam o čemu govorim.
[/quote]
U Chelseaju doslovno počinje od napada kad Luiz odmaršira prema krivom golu ;)

Ja ga već dugo pomno gledam i mislim da bi Cahill bio bolji, jest krivo vrijeme za to govoriti, jer za poraz su svi krivi ali eto.
neke stvari koje Luiz mora ispraviti, odnosno potpuno izbaciti iz svoje igre:
- trčanje naprijed, stvarno ne treba previše pričati o tome
- slanje dugih lopti prema Torresu (ili prema bilo kojem igraču u napadu), ja se ne sjećam da je ijedna njegova duga lopta prema naprijed bila točna, odnosno sve su završile u protivničkim nogama
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351099367' post='85047']
neke stvari koje Luiz mora ispraviti, odnosno potpuno izbaciti iz svoje igre:
- trčanje naprijed, stvarno ne treba previše pričati o tome
- slanje dugih lopti prema Torresu (ili prema bilo kojem igraču u napadu), ja se ne sjećam da je ijedna njegova duga lopta prema naprijed bila točna, odnosno sve su završile u protivničkim nogama
[/quote]

valjda trci naprijed jer zna i moze iznijeti loptu sa svoje polovice, a to mu je sigurno i Di Matteo rekao
[quote name='Spaha' timestamp='1351700905' post='86140']
valjda trci naprijed jer zna i moze iznijeti loptu sa svoje polovice, a to mu je sigurno i Di Matteo rekao
[/quote]

vidim kako zna, otrči naprijed i izgubi loptu...a pozadi ostane rupa i eto kontre
on je stoper i nema tu puno priče, nema on šta trčati naprijed
E jebiga Davide moj, koliko smo puta govorili da se trebaš okaniti izigravanja playmakera, a ti opet po svom. Previše puta su nas ovakve njegove greške došle glave. MIslio sam da je to shvatio, ali evo, ide opet.
Ja sam se nakon večeras pomirio s tim, moj Brane. Ne moš ti iz Brazilca izbit ono brazilsko. Tako ti je to, samba rumba ili ti ga svi igraju napad svi igraju odbranu. :-j Jesam ispizdio opet, mislim da mu je Robbie opalio lagani šamarčić na poluvremenu jer se uozbiljio kasnije. Sreća pa nas nije koštalo njegovo poigravanje i neozbiljnost Cecha odnosno Oriola. Al haj ti to izbaci iz njega, pa to ti je ko kad Bošnjo ode u Dojčalnd i tjeraju ga da jedu hranu bez kruha. Ne ide da jebe rak raka.

PS. opalio je slobodni kroz uši golmanu, jebenica
Ja znam da je i Cahill zajeb'o večeras, ono kad je glavom dodao nekom pa su svirali zaleđe, to nije trebalo biti zaleđe nego 1 na 1 šansa. Ali Luize, brate mili, ne možeš tooo radit... neka di Matteo sam procjeni tko će igrati kad se Terry vrati, ja znam koga bih ja stavio :)
Jebo sam mu i ja svašta večeras, zbog one situacije. Al hajd jbg, valjda se nekad opameti ;)

I kao što wisey reče, vjerovatno je dobio šamarčinu,jer kasnije je bio disciplinovan, pa nije bilo više problema.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351705730' post='86144']
vidim kako zna, otrči naprijed i izgubi loptu...a pozadi ostane rupa i eto kontre
on je stoper i nema tu puno priče, nema on šta trčati naprijed
[/quote]

iako nisam gledao tekmu, kako mi se čini, opet se ovo dogodilo...
Previse moj Luize grijes . Ponekad nas tvoje greske kostaju a ponekad ne . Morat ce RDM popricati s njim .
Po meni , iako je dao go losa partija Davida .
Inace odlicno izveden slobodnjak .
O igri je sve rečeno, ne treba džaba trošiti riječi.

Pohvala za preuzimanje odgovornosti kod izvođenja penala i pohvala za fantastično izvođenje slobodnih udaraca. Nakon gola protiv Nordsjaellanda, i ovdje pokazuje kako je usavršio taj segment svoje igre. Dam se kladiti da ovdje Drogba ima svoje prste :D

http://www.youtube.com/watch?v=z_62pLWFCFk
Sinoć po meni najgori.
Ja mislim da bi on volio igrati špica a ne štopera, daj nek mu neko kaže da ne prelazi centar.

Neka se ugleda na Cahilla, jbt !
Ide mi na kurac sa istrcavanjima. Zaleti se ko junac prema naprijed. To neka smanjuje pod hitno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.